Boşanıyorum, yardm edin lütfen

hic bilmiyorum kafamyok karisik
persembe günü avukatta randevum var
ama cok perisan oldummm cokkk
bana gel deseydi hemen giderdimm
ama ddemediii.abisi karisinin üstüne dost tutmus
kocamla aram iyi deildi bana gelmis diyorduki bak oglumu üzme abisnin karisida üzdü abisi dost tuttu oglunu hakli gördü.kocan mutlulugu disarda arar

okudukca deliriyorum yaa nası der böle bişeyy

gel deseydi hemen giderdin öylemi ????
niye, mutsuz olmayamı arkadaşsız kalmayamı hapis hayatı yaşamayamı kayınvalidenin her söylediği lafı yutmayamı?? niye yani....

ee ozaman bize ne soruyosun yavrucum..sana bizim ne söylememizi istiyosun..

netice itibariyle
seni bu durumdan bizim söylediklerimiz değil, eşinin seni çağırıp çağırmaması kurtarır..

hiçmi aklın mantığın yok senin...sana 4 ayda bunları yaşatmaş bir adama hala dönmek istiyosun..yaşadıkların hoşunamı gitti..tekrarmı yaşamak istiyosun...kardeşim kurtulduğuna dua et..bak eltin gözünün önünde kendin anlatıyosun..bukadar olma yaaa

yurtdışındaki erkeklerin ergenlik ve olgun olmama halleri 35 yaşına kadar sürüyor boşa gitsin keyfine bak !oda annasıyla arkadaşlarıyla mutlu olsun!

canım çok zor bir durumdasın,ne söyleyeceğimi bilemiyorum ama böyle bir adamla yaşamak kolay olmasa gerek keşke sende baştan olmayacağını bildiğin yürümeyeceğini anladığın bir evliliğe başlamasaydın.aranızı yapan kişilere karşı çıksaydın.baştan söylenmesi gerekenleri bazen s
ona saklamamak gerekiyor.daha çok yeni evlisin boşanınca daha mutlu olacağına eminsen boşan,ama ailenede güvenmiyorsan sabret dua et düzelmesini bekle.çünkü boşanırsan yaşayacaklarında daha kolay olmayabilir.dayanabildiğin kadar dayan derim ben.allah yardımcın olsun.

gel deseydi hemen giderdin öylemi ????
niye, mutsuz olmayamı arkadaşsız kalmayamı hapis hayatı yaşamayamı kayınvalidenin her söylediği lafı yutmayamı?? niye yani....

ee ozaman bize ne soruyosun yavrucum..sana bizim ne söylememizi istiyosun..

netice itibariyle
seni bu durumdan bizim söylediklerimiz değil, eşinin seni çağırıp çağırmaması kurtarır..

hiçmi aklın mantığın yok senin...sana 4 ayda bunları yaşatmaş bir adama hala dönmek istiyosun..yaşadıkların hoşunamı gitti..tekrarmı yaşamak istiyosun...kardeşim kurtulduğuna dua et..bak eltin gözünün önünde kendin anlatıyosun..bukadar olma yaaa[/QUO

ben gel dese benim sartlarimi kabul ederse giderim demek istedim
hani tamamen bitti gel desede degiscem desede gitmem demiyorum. ama biliorum o ne arar nede sorar benden beklyior ilk adimi felan

fake mi konu? Sen bizimle alay mı ediyorsun!

Ailesi belli adam belli malzeme ortada...barissan bile mutlu olabilcekmisin böyle bi adamla ve aileyle yok olamiycaksin bence zorlama incelmis madem kopsun daha 4ayda bosanma sürecine girdiyseniz senin icin hayirlisi buymus diyip hayatina devam etceksin esinde gitsin kendine köle alsin arkana bile bakma bence...:68:

Allahım bu erkekleri bırakmayan kadınlara acaba ne vadeddiki
Nasıl bir sevgi nasıl bir aşk
Her türlü kötü şeyi duy yaşa adam seni istemesin boşanalım ama evin borcunu paylaşalım desin
Sen hala adam gel dese koşmak değil uçacaksın

Allah sevmeyi kadınlara vermiş demek ki.Nasip alan erkek milleti var mı acaba ?:22:

arkadaslar ben almanyadan yaziyorum birincisi türkcem cok süper degil ve bazi türkce harfler bizim leptopda yok ikincisi 24 pc basinda olamam.
bazi arkadaslar diyorki 4aylik bi iliskiniz var git yine dene zaten kaybedecegin bisey yok ama belki evliligini kazana bilirsin. ama bu msjlar benimkalbimi cok kirdi mal mül pesinde beni evliligini düsünmüyor ama bana öyle geliorki ailesi onu dolduruyor

adam gibi adam karisina sahip cikar, ailesinin gazina gelmez.
o yuzden kendini hic ailesi etkiliyor diye avutma.
adamin ne oldugu belli.
daha bosanma fikri tam olarak ortada yokken adam mal paylasimina gecmis, seni dogru duzgun arayip sormamis, ozur dilememis vs. vs...uzuyor bu liste...
afedersin ama ne mal oldugu belli bence firsatini bulmusken bosan ve kendini 4 ayla kurtulmus farzet. zararin neresinden donersen kardir hesabi...

adam olan adam gelir senden ozur dilerdi durumu duzeltmek icin bir seyler yapardi daha cok bozmak icin ugrasmazdi :19:
hadi anasindan babasindan korktu diyelim disari cikip gizli gizli karicim yapma etme ben seni seviyorum ozur dilerim orta yolu bulalim bile demiyor 20:
bence esiniz ''vakit kaybi''...

Son düzenleme:
boşver güzelim boşa gitsin....gururunu ayaklar altına alma..ilk adımı senden bekliyormuş..havasını alsın o...

gir biryere çalışmaya..hem birşeylerle meşgul olursun hemde çevren olur sosyalleşirsin..

yarın birgün ilerde nasibin çıkar mutlu bir yuva kurarsın...

ohhh dersin iyikide zamanında boşanmışım iyide sabretmişim bak şimdi nasılda mutluyum dersin...

herşey insanın kendi elinde....

Yani hakkaten arkadaşım,
sen mutlu olmak için değil esir olmak için imza atmışsın..
Adam seni birde mecbur bırakmak için çocuk yapalım mutlu olurz filan demiş :)
yaa adamında niyeti ortada zaten,
ararsa ve sende gidersen yaşayacaklarının altına imzanı atar hayatını mahfedersn
Balık zaten baştan kokmuş, hakkaten zararın neresnden dönülse kardır,
çocuğun filanda yokmuş neyi dert ediyorsun kendine..
Eltinin durumu ortada, geleceğini gör ona bakınca..
sana bildiğin göz dağı veriyolar.. ayıp walla ayıp
Öyle bir adamdan ne bekliyosun ki, ne kadar değişebilir ki,
ailesini bi kenara bırak adamda hayır yok değişse ne olcak..
Boşnamak yanlısı değilim ama sana sadece durduğun kabahat diyeceğim..

Kaynananın tavsiyesi de takdire şayan..
abisinin karısı onu üzdü, o da dost tuttu.. sen üzme, bak seninkide dost tutar haaaaa..:22:
Kayınvalidei, anne olsa ,oğullarının yuvasının yıkılmasına çanak tutmazdı..
Allah hayırlısı neyse onu göstersin..

benim üzüldügüm tek
hic degerim yokmuydu bu mahvedio beni
herseyde hayir var biliorum ama gercekden zorr

yoktu tabiki canim kusura bakma... sen o adamin seviskenligi geldigi zaman e artik bu cocugu everelim dedikleri icin eve alinan bir ... bilemedim ne desem.. seydin iste sen ne dersen artik. belli gorevlerini yerine getirip soyleneni yapsaydin hic sorun olmayacakti. ne kadar cahil insanlarin eline dusmussun. yazik. kesinlikle hicbirseyin borcunu ustune alma. hadi alsin bakalim ustune kuma... sikayet edip bunu ispatlarsan iste o zaman bosanirken nafakanin alasini alirsin. sakince, akillica davran bundan sonra. bunlarin ailecek olayi bu geri donersen hicbirsey degismiycek adim gibi eminim.

böyle birinin düzeleceğini hiç sanmıyorum:50:
kara cahil insanlarmış madem ayrılmak istiyor sende bitir canım
üzülmemek zor ama hakkında hayırlısı bu diye düşünüyoum ben

Bence sen kendin gurur yapıyorsun asıl,boşanmayarak. Hiç mi sevmedi diyorsun. Ya bırak sevmesin şu insan seni sevse nolur. Bak mesleğinde vardır elinde mis gibi çalış yeniden yaşa. Bu senin ruh eşin,hayat eşin değil bence. Ki sende öyle düşünüyorsundur. Cehennem yaşayacağına,ruh eşini ara...
Onada annesi robot alsın bence. Anca o paklar onu dışardanda dost tutsun robota aman öyle işler işte. Gül diye söylüyorum bunları.:37:

Back
X