• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum

ne diyorlar mesela merak ettim eşinde neleri gözlemlemişler?
değer vermedi , toplum icin aşağıladı , bağırdı , çağırdı . Öyle yapıyormuş ben nasıl bir etkinin altındaydım da fark etmedim . Aileme karşı saygısızlığı hat safhadaydı bense bu onun huyu bahanesine sığınıyordum .esim olduğu icin toz kondurmadım ailem benim icin bir kere bile ona bağırmadı , sabretti .
Simdi yeni yeni farkına varıyorum adam çocuk için sabretmiş olacak diye çünkü daha şubatta bile denedik tüp bebek . Aileme 2 yıldır kafamda bitirdim demiş , o zaman neden 2 yıldır 5 tüp bebek yaptırdık neden .
Demek ki çocuğu olunca da tekmeyi basacaktı onu bekliyormuş kalitesizin tekiymis fark edememişim .

değer vermedi , toplum icin aşağıladı , bağırdı , çağırdı . Öyle yapıyormuş ben nasıl bir etkinin altındaydım da fark etmedim . Aileme karşı saygısızlığı hat safhadaydı bense bu onun huyu bahanesine sığınıyordum .esim olduğu icin toz kondurmadım ailem benim icin bir kere bile ona bağırmadı , sabretti .
Simdi yeni yeni farkına varıyorum adam çocuk için sabretmiş olacak diye çünkü daha şubatta bile denedik tüp bebek . Aileme 2 yıldır kafamda bitirdim demiş , o zaman neden 2 yıldır 5 tüp bebek yaptırdık neden .
Demek ki çocuğu olunca da tekmeyi basacaktı onu bekliyormuş kalitesizin tekiymis fark edememişim .

nasıl ya annesiz mi büyüteceğini düşünüyordu.çok saçma.neyse canım sen bunları bırak kendi mutluluğuna bak bir danışmana psikologa git o daha iyi yol gösterir

Ohh ne güzel işte ailen dağ gibi arkanda canım benim.
Şuan boşluktasın bunu da anlıyorum.. ama düşünsene seni sevmeyen ve seni bir çırpıda hayatından çıkarmak isteyen bir kişilikle ömür boyu geçirmek ister misin?
Sevmek ve sevilmek bu değil!
Bazen bir şey olmuyorsa ya olmaması gerektiği içindir ya da daha iyisi olacağı içindir!
Çok eminim ki senin için daha iyisi olacak.
Sen böyle üzülüyorsun ağlıyorsun falan ya o daha çok üstüne gelecek.
Sen bir duruşunu değiştir onsuzda nasıl mutlu olduğunu o bir görsün!
Bak ondan sonra ona nasıl koyacak.
Maalesef eşinde olsa her zaman bir erkeğin hayatında kendini garantilemeyeceksin. Sonra böyle giriyorlar havalara!
Canım yine seveceksin yine aşık olacaksın ve yine evleneceksin!
Senin hayatında bu olay kocaman bir ders olarak bir köşede kalsın. Iyiki yaşamışım bunları de!
Hiç bir zaman hiç bir şeyden pisman olma.
Sevdiklerimiz ölüyor yine yeni sayfalar açıyoruz.. böyle bir karakter hayatından gidiyorsa sen kalk sevinçten dört köşe ol
Dediğin gibi oldu yine sevdim ,yine aşık oldum ve evlendim çok şükür dedirtecek bir adım atmışım meğerse 🤩

Back
X