bosaniyorum..

Allahım evlerden ırak, bir insan nasıl bu kadar çirkinleşebiliyor hayret ediyorum. Çok geçmiş olsun.
Diğer arkadaşların da dediği gibi hem boşanma hem de tazminat davası açın rezil insanlara

Şerefsizler, hepsinin ekran görüntüsünü al sana çok lazım olur. Hepsini belgele.
Nasıl bir evden kurtulmuşsun sen, şükür namazları kıl bence. Hasta ederdi bunlar seni yerdi

bunların kayıtlarını alsana serefime haysiyetimle dalga gectiler diye görümcelerede dava ac ellerine celp geldimi ödleri patlar maksat ugrasmaksa

yazık size ya nekadar kötü insanlar.ailenizde yaninizdaymis hiç düşünmeden açın davayı böyle sumsuk erkeklerde evlenmesinler anasının danasinin dizinin dibinde otursunlar.Rabbim bizleri iyi insanlarla karsilastirsin.

Bu gorumcelerin nasıl bir çingene cirkef
Basitlik diz boyu...kurtulmussun kardeşim..

Davayi once siz acin kapak olsun.. Hakaret vs yazmislarsa ekran goruntusu alip saklayin. Madem esyalariniz orada kaldi guzel bir nafaka talep edip catir catir gezmelerde yiyin facebooka atin fotograf gorsunler dalga gecmeyi..

Davayi once siz acin kapak olsun.. Hakaret vs yazmislarsa ekran goruntusu alip saklayin. Madem esyalariniz orada kaldi guzel bir nafaka talep edip catir catir gezmelerde yiyin facebooka atin fotograf gorsunler dalga gecmeyi..
cok güzel dediniz onu.. esyalarimi yollamislardi kamyonla ama evi terk ettimden 3 gün sonra bizde almadik belki ara düzeltilir diye ama simdi artik bosancam karar verdim oyuzden esyalarimi istiorum insallah alabilirim alamassamda nafaka talep edicem

Allah yardimcin olsun

"bir insan anca bu kadar düsebilir" diyorum o aileye!!!

Allah yardimcim olsun ne kötü kalpli insanlar varya hersey hayırlısı böyle insanlardan kurtuldun için dua et bence

Ne kadar çirkin insanlar..
Merak etme aynı şey onların da başına gelir elbet.
Şeytan bunlar şeytan ya.
Sen hanımefendiliğini bozma.
Kibar ve nazik olmaya devam et. Bunun altında öyle bir ezilirler ki.

Internet sayfalarında si hakkınızda olduğunu düşündüğünüz herşeyi çıktı alın ...davayı açın kişisel eşyalarınızı kullanma aşağılama gibi şeylerden hem hakaret hem tazminat davası açın iliklerine kemiklerine kadar alın ...böyle net sitelerinde ahkam kesmek kolay bakalim adalet karşında yaptiklarini nasil açıklayacaklar

Olmayan seviye ve kalitelerini ortaya koymuşlar , face'e internete vermeler. Nasıl rezillik. Esas kendilerini rezil etmişler.Kurtulduğunuza şükredin bunlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…