- 27 Ekim 2017
- 24
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi Kaktushanimm
-
Rabbim yar ve yardimcin olsun..Hayal kırıklığı ile baba evime döndüm, oğullarını yola getirmek için evlendirmisler yola gelmedi bu sebeple geri gitmem için çok eziyetler çektim istedikleri de oldu , boşanma davam açılacak iftiralara yalanlara maruz kaldım bu süreci ve boșandıktan sonraki süreci nasıl atlatacagim bilmiyorum çok zorlanıyorum bundan sonraki süreçte neler duyup neler yaşadınız neler yapmalıyım ?
Allah razı olsun, evet tutuldu sadece dava açılacakRabbim yar ve yardimcin olsun..
Avukat tuttun mu?
Şükür ki çocuğum yok 6 ay olmuştu evleneli ve daha 19 yaşındayım.Çok şeyler konuştular,duydum asla takmadim ama evlat var ise boşanmak zor Allah yardımcınız olsun,bunda sonra mutlu olun inşallah.
Eğitimine devam nereden kaldıysan ardından iyi bir iş statü her şey yolunda ve iyi adam gibi bir adamla evlenmeyi düşünürsen evlenirsinŞükür ki çocuğum yok 6 ay olmuştu evleneli ve daha 19 yaşındayım.
Ailesine aşırı düşkünlüğü vardı onlar ne istiyorsa o oluyordu, sürekli aşağılama korkutma alaycı tavırları vardı, telefon kullanmam insanlarla konuşmam, dışarıya çıkmam yasaklanmıştı haksız olduğunu hiç kabul etmedi hiç bi söz hakkım yoktu o evde,kendimize ait özelimiz kalmamıştı çünkü herşeyi anlatıyordu ilişkimizi bile sonunda dayanamadım ve geldim baba evime 2 hafta oldu geçiyor bi kez bile arayıp sormadılar haber geldi dava açacakları yönünde durum bu.Tam olarak ne gibi sorunlar vardı?
Yıllarımı bu yaramaz insanla çürütebilirdim, erken kurtulduğuma şükür diyip geleceğinize odaklanmanız en doğrusu.
Yoksa sadece kendinizi yıpratırsınız. Ne kadar çabuk toparlanırsanız, o kadar az vaktiniz heba olmuş olur.
Yeniden 19 yaşıma dönecek olabilsem boşanmış olmak seve seve kabulümdür. Genceciksin, istedikten sonra herşeyi yapabilirsin. Mutlu olmak için koca şart değil, kaldı ki zamanı gelince sevilip seveceğin biri ile de tanışırsın zaten.
Ailesine aşırı düşkünlüğü vardı onlar ne istiyorsa o oluyordu, sürekli aşağılama korkutma alaycı tavırları vardı, telefon kullanmam insanlarla konuşmam, dışarıya çıkmam yasaklanmıştı haksız olduğunu hiç kabul etmedi hiç bi söz hakkım yoktu o evde,kendimize ait özelimiz kalmamıştı çünkü herşeyi anlatıyordu ilişkimizi bile sonunda dayanamadım ve geldim baba evime 2 hafta oldu geçiyor bi kez bile arayıp sormadılar haber geldi dava açacakları yönünde durum bu.Tam olarak ne gibi sorunlar vardı?
Yıllarımı bu yaramaz insanla çürütebilirdim, erken kurtulduğuma şükür diyip geleceğinize odaklanmanız en doğrusu.
Yoksa sadece kendinizi yıpratırsınız. Ne kadar çabuk toparlanırsanız, o kadar az vaktiniz heba olmuş olur.
Yeniden 19 yaşıma dönecek olabilsem boşanmış olmak seve seve kabulümdür. Genceciksin, istedikten sonra herşeyi yapabilirsin. Mutlu olmak için koca şart değil, kaldı ki zamanı gelince sevilip seveceğin biri ile de tanışırsın zaten.
Kimse için yasama umutsuz bakma hayatta ben 18 yasimda evlendimm ybir sene dolmadan Bosandim simdi ikinci evliligim çok şükür iyiyim bak çok duyacaksin iste arkndan konusacaklar artik bosanmis kadinsin eskisi kadar rahat olmasin falan hic birini takma sen kendini bildikten sonra bide sakin asla bi daha mutlu olamam kimseyi Sevemem diye düşünme tamam mi Rabbim neylerse güzel eylerHayal kırıklığı ile baba evime döndüm, oğullarını yola getirmek için evlendirmisler yola gelmedi bu sebeple geri gitmem için çok eziyetler çektim istedikleri de oldu , boşanma davam açılacak iftiralara yalanlara maruz kaldım bu süreci ve boșandıktan sonraki süreci nasıl atlatacagim bilmiyorum çok zorlanıyorum bundan sonraki süreçte neler duyup neler yaşadınız neler yapmalıyım ?
Allah razı olsun, inşallah yeniden toparlayacagim.Kimse için yasama umutsuz bakma hayatta ben 18 yasimda evlendimm ybir sene dolmadan Bosandim simdi ikinci evliligim çok şükür iyiyim bak çok duyacaksin iste arkndan konusacaklar artik bosanmis kadinsin eskisi kadar rahat olmasin falan hic birini takma sen kendini bildikten sonra bide sakin asla bi daha mutlu olamam kimseyi Sevemem diye düşünme tamam mi Rabbim neylerse güzel eyler
Bak sen beyinsizee...ne olur böyle beş para etmez biri için ama kocamdı, evim vardı benim diye ağlama.Ailesine aşırı düşkünlüğü vardı onlar ne istiyorsa o oluyordu, sürekli aşağılama korkutma alaycı tavırları vardı, telefon kullanmam insanlarla konuşmam, dışarıya çıkmam yasaklanmıştı haksız olduğunu hiç kabul etmedi hiç bi söz hakkım yoktu o evde,kendimize ait özelimiz kalmamıştı çünkü herşeyi anlatıyordu ilişkimizi bile sonunda dayanamadım ve geldim baba evime 2 hafta oldu geçiyor bi kez bile arayıp sormadılar haber geldi dava açacakları yönünde durum bu.
Toparlnirsin çok aglarsin niye ben diye ama emin ol sonra gülüp gececksin bak ben 5 sene sonra tekrar basladim hayata bak simdi yeni bi can tasiyrm içimde çok isyan ettim 5 sene ama simdi salaklik yaptigimi anladim emin ol o ikinci gün hayatina başlayacak sen sakn geç kalma onun kaybettiği sensin ama senin kaybettiğin hic birşey yok hayata yeniden baslayacaksin okulunu tamamla calisAllah razı olsun, inşallah yeniden toparlayacagim.
Rabbim bundan sonra daha guzel bi kapi acar InsaAllah.. Bol bol dua et, mumkunse bi okul oku, kucucuksun daha, acini adim adim yaşa, aşırı mutlu veya iyi gorunmek icin cabalama.. Kendine dinlenme suresi ver, duygusal bi seyler simdilik dusunme derim.. Yasadigin hayalkirikligini iyi anliyorum, ben de bosandim 24 yasinda, zor bi surec illa ki.. Maneviyata sarilmani, bol bol okumani(ozellikle psikoloji ile alakali kitaplar) oneririm..Şükür ki çocuğum yok 6 ay olmuştu evleneli ve daha 19 yaşındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?