• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum

Kaktushanimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
24
6
1
27
Hayal kırıklığı ile baba evime döndüm, oğullarını yola getirmek için evlendirmisler yola gelmedi bu sebeple geri gitmem için çok eziyetler çektim istedikleri de oldu , boşanma davam açılacak iftiralara yalanlara maruz kaldım bu süreci ve boșandıktan sonraki süreci nasıl atlatacagim bilmiyorum çok zorlanıyorum bundan sonraki süreçte neler duyup neler yaşadınız neler yapmalıyım ?

Hayal kırıklığı ile baba evime döndüm, oğullarını yola getirmek için evlendirmisler yola gelmedi bu sebeple geri gitmem için çok eziyetler çektim istedikleri de oldu , boşanma davam açılacak iftiralara yalanlara maruz kaldım bu süreci ve boșandıktan sonraki süreci nasıl atlatacagim bilmiyorum çok zorlanıyorum bundan sonraki süreçte neler duyup neler yaşadınız neler yapmalıyım ?
Rabbim yar ve yardimcin olsun..
Avukat tuttun mu?

Çok şeyler konuştular,duydum asla takmadim ama evlat var ise boşanmak zor Allah yardımcınız olsun,bunda sonra mutlu olun inşallah.

daha yolun başındasın. kimse boşanma olayını yaşamak istemez ama olduysa da en azından yaşın çok genç ve çocuğun yok, şanslısın.

Tam olarak ne gibi sorunlar vardı?

Yıllarımı bu yaramaz insanla çürütebilirdim, erken kurtulduğuma şükür diyip geleceğinize odaklanmanız en doğrusu.

Yoksa sadece kendinizi yıpratırsınız. Ne kadar çabuk toparlanırsanız, o kadar az vaktiniz heba olmuş olur.

Yeniden 19 yaşıma dönecek olabilsem boşanmış olmak seve seve kabulümdür. Genceciksin, istedikten sonra herşeyi yapabilirsin. Mutlu olmak için koca şart değil, kaldı ki zamanı gelince sevilip seveceğin biri ile de tanışırsın zaten.

Yıllarımı bu yaramaz insanla çürütebilirdim, erken kurtulduğuma şükür diyip geleceğinize odaklanmanız en doğrusu.

Yoksa sadece kendinizi yıpratırsınız. Ne kadar çabuk toparlanırsanız, o kadar az vaktiniz heba olmuş olur.

Yeniden 19 yaşıma dönecek olabilsem boşanmış olmak seve seve kabulümdür. Genceciksin, istedikten sonra herşeyi yapabilirsin. Mutlu olmak için koca şart değil, kaldı ki zamanı gelince sevilip seveceğin biri ile de tanışırsın zaten.
Ailesine aşırı düşkünlüğü vardı onlar ne istiyorsa o oluyordu, sürekli aşağılama korkutma alaycı tavırları vardı, telefon kullanmam insanlarla konuşmam, dışarıya çıkmam yasaklanmıştı haksız olduğunu hiç kabul etmedi hiç bi söz hakkım yoktu o evde,kendimize ait özelimiz kalmamıştı çünkü herşeyi anlatıyordu ilişkimizi bile sonunda dayanamadım ve geldim baba evime 2 hafta oldu geçiyor bi kez bile arayıp sormadılar haber geldi dava açacakları yönünde durum bu.

Ailesine aşırı düşkünlüğü vardı onlar ne istiyorsa o oluyordu, sürekli aşağılama korkutma alaycı tavırları vardı, telefon kullanmam insanlarla konuşmam, dışarıya çıkmam yasaklanmıştı haksız olduğunu hiç kabul etmedi hiç bi söz hakkım yoktu o evde,kendimize ait özelimiz kalmamıştı çünkü herşeyi anlatıyordu ilişkimizi bile sonunda dayanamadım ve geldim baba evime 2 hafta oldu geçiyor bi kez bile arayıp sormadılar haber geldi dava açacakları yönünde durum bu.

Kimse için yasama umutsuz bakma hayatta ben 18 yasimda evlendimm ybir sene dolmadan Bosandim simdi ikinci evliligim çok şükür iyiyim bak çok duyacaksin iste arkndan konusacaklar artik bosanmis kadinsin eskisi kadar rahat olmasin falan hic birini takma sen kendini bildikten sonra bide sakin asla bi daha mutlu olamam kimseyi Sevemem diye düşünme tamam mi Rabbim neylerse güzel eyler

19 yaşında gencecik kızsın. Önüne çok daha güzel şeyler çıkacağına eminim. Öncelikle oku ve kendini geliştir. Umarım çok mutlu olursun.

Kimse için yasama umutsuz bakma hayatta ben 18 yasimda evlendimm ybir sene dolmadan Bosandim simdi ikinci evliligim çok şükür iyiyim bak çok duyacaksin iste arkndan konusacaklar artik bosanmis kadinsin eskisi kadar rahat olmasin falan hic birini takma sen kendini bildikten sonra bide sakin asla bi daha mutlu olamam kimseyi Sevemem diye düşünme tamam mi Rabbim neylerse güzel eyler
Allah razı olsun, inşallah yeniden toparlayacagim.

Bak sen beyinsizee...ne olur böyle beş para etmez biri için ama kocamdı, evim vardı benim diye ağlama.

Evet bu evlilik tökezleyerek, sallanarak yıllarca sürebilirdi, ama sonunda sen sen olmakdan çıkardın. Kadir kıymet bilmeyen, henüz adam olamamış bir vatandaş için gençliğini çürütmediğine sevinmelisin.

Allah razı olsun, inşallah yeniden toparlayacagim.
Toparlnirsin çok aglarsin niye ben diye ama emin ol sonra gülüp gececksin bak ben 5 sene sonra tekrar basladim hayata bak simdi yeni bi can tasiyrm içimde çok isyan ettim 5 sene ama simdi salaklik yaptigimi anladim emin ol o ikinci gün hayatina başlayacak sen sakn geç kalma onun kaybettiği sensin ama senin kaybettiğin hic birşey yok hayata yeniden baslayacaksin okulunu tamamla calis

Şükür ki çocuğum yok 6 ay olmuştu evleneli ve daha 19 yaşındayım.
Rabbim bundan sonra daha guzel bi kapi acar InsaAllah.. Bol bol dua et, mumkunse bi okul oku, kucucuksun daha, acini adim adim yaşa, aşırı mutlu veya iyi gorunmek icin cabalama.. Kendine dinlenme suresi ver, duygusal bi seyler simdilik dusunme derim.. Yasadigin hayalkirikligini iyi anliyorum, ben de bosandim 24 yasinda, zor bi surec illa ki.. Maneviyata sarilmani, bol bol okumani(ozellikle psikoloji ile alakali kitaplar) oneririm..

Çok gençsin ve çocuğun yok fazla sürmedende bitmiş.üzüleceksin elbet ama çabuk atlatırsın.gençliğinin kıymetini bil oku meslek edin mutlaka

cesaret edip baba evine donmussun aslinda cok ornek bir davranis ! Burda o kadar cok konu aciliyor kimse senin yaptigina cesaret edemiyor.
Bence kendini gelistir egitimine devam et, olmadi kendini gelistiren kurslara git. Neye ilgin varsa o konuya yonel ve meslek sahibi olmak icin cabala. Onunde kocaman bi hayat var ve gencligin pismanliklarla gececegine sen dogru olani yapmissin.
Allah yardimcin olsun.

Back
X