- Konu Sahibi okyanusmavi1
Sizi sevmediği in her hareketiniz ona batıyor. Düzelmez. Başkası vardır hayatında. Ayrılmayı o göze almış siz de alın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1 milyon
Ben 7 sene tandigim ağustosda 5 sene olucak evliligimi bitirme karari aldim 8 aylik bebegim var inanin degmiyor i kadar yiprandim ki yiprattilar ki olan bana oldu. bebeginize kiymayin tabi aileniz destekciyse bakabilecekseniz ben yapiciyim ne demekmis oyle?Hamileyim umrunda degilim kararini versin ben yapiciyim demis bir arkadasa
ne işin var senin yaşlı başlı adamla bence yaşlılık sendromuna girmiş kendini aktif göstermeye çalışıyor kurtarr kendini kurtar .yaşın genç otur çalış bebeği gerçekten istiyorsan o adamdan yola devam et ama istemıyorsan her baktıkça o adamı hatırlatıcak bununla yaşaşyıp büyütmelisin hamilesin ne enerjisi senin bol bol dinlenmen lazımGece boyunca uyumadim.sizlerle dertlesmeye cok ihtiyacim var.esimin de benim de 2.evliligimiz evleneli 1 ay dolmadi.
Ama yasadigim sorunlar sunlar.
Biz ocakta tanistik mayista evlendik ben 32 o 42 yasinda.benim uyumama dayanamiyor.ikimiz de su an izindeyiz çalışmıyoruz.o yuzden gece 12 de yattiysam saat 9 veya 10 da kalkiyorum.buna katlanamiyor 7 saat uyku yeter sen tembelsin miskinsin ben hayatta yapamam.bosanirim d iyor.hamileyim ustelik.dun sen dogurursun biz bosaniirz ben sana tahammul edemem diyor.bu sehirden tayin isteme cocugumuz ikimizi de gorsub ama bende kalsin dedi.ben de kavga cikarttim beni sevmiyorsun dedim.seni zaten 100 de 30 seviyoruk mantikla yola ciktik dedi sen de beni sevmiyon dedi.ben bir kez daha yikildim.kizlar ayrica ne zaman adama sarilmaya kalksam beni itiyor.10 krz sariliyorsam 1 inde karsikik veriyor.kendiliginden hic sarilmaz zaten.yuzume bakip beni begenmedigini progilden cok cirkin oldugumu sakaya vurup soyluyor.
Ben de cocugu aldiralim ayrilalim dedim.kabul eder gibi oldu eger ki gunahi yoksa olabilir dedi.7.haftada bebek su an.kizlar ben bir de cok cabuk yoruluyorum bazi rahatsizliklarim var.evin duzeni oturmadi yavas yavas yapıyorum.ona da cok gicok oldu.afedersiniz kicoma motor takmisim gibi evin o onde calismami 7 saat uyumami soyluyor.ben de diyroum ki os zamani zaten erken kalkiyorum tatildeyim ne olur uyusam.kizlar cok kotuyum
Ben bu adamdan bosanmayi dusunuyorum.sizler neler soylersiniz bosanmasam da korkmali ipleri vermemeliyim cunku beni cok sahipsiz buldu ona senden ayrilmam diyip durdum.ailemden bana sahip ciakn yok daginik zaten ayrilar.ne olur bir akil...
Bu hikayede sadece karnınızdaki ki sabiye üzüldüm
Tebrikler bir "odun" bulmuşsunuz .Gece boyunca uyumadim.sizlerle dertlesmeye cok ihtiyacim var.esimin de benim de 2.evliligimiz evleneli 1 ay dolmadi.
Ama yasadigim sorunlar sunlar.
Biz ocakta tanistik mayista evlendik ben 32 o 42 yasinda.benim uyumama dayanamiyor.ikimiz de su an izindeyiz çalışmıyoruz.o yuzden gece 12 de yattiysam saat 9 veya 10 da kalkiyorum.buna katlanamiyor 7 saat uyku yeter sen tembelsin miskinsin ben hayatta yapamam.bosanirim d iyor.hamileyim ustelik.dun sen dogurursun biz bosaniirz ben sana tahammul edemem diyor.bu sehirden tayin isteme cocugumuz ikimizi de gorsub ama bende kalsin dedi.ben de kavga cikarttim beni sevmiyorsun dedim.seni zaten 100 de 30 seviyoruk mantikla yola ciktik dedi sen de beni sevmiyon dedi.ben bir kez daha yikildim.kizlar ayrica ne zaman adama sarilmaya kalksam beni itiyor.10 krz sariliyorsam 1 inde karsikik veriyor.kendiliginden hic sarilmaz zaten.yuzume bakip beni begenmedigini progilden cok cirkin oldugumu sakaya vurup soyluyor.
Ben de cocugu aldiralim ayrilalim dedim.kabul eder gibi oldu eger ki gunahi yoksa olabilir dedi.7.haftada bebek su an.kizlar ben bir de cok cabuk yoruluyorum bazi rahatsizliklarim var.evin duzeni oturmadi yavas yavas yapıyorum.ona da cok gicok oldu.afedersiniz kicoma motor takmisim gibi evin o onde calismami 7 saat uyumami soyluyor.ben de diyroum ki os zamani zaten erken kalkiyorum tatildeyim ne olur uyusam.kizlar cok kotuyum
Ben bu adamdan bosanmayi dusunuyorum.sizler neler soylersiniz bosanmasam da korkmali ipleri vermemeliyim cunku beni cok sahipsiz buldu ona senden ayrilmam diyip durdum.ailemden bana sahip ciakn yok daginik zaten ayrilar.ne olur bir akil...
Yahu bebek sahibi olalım diye gitmediğimiz doktor içmediğimiz ot içmediğimiz ilaç kalmadı karı koca o test senin bu test benim gidiyoruz millet çıkmış bebeği aldıracağım diyo. Anne olmak isteseydi kocaya gerek Yok hem ana ben baba olurdu zaten keşke okumasaydın sinirlerim gerildi iyiceOlan sadece günahsız bebeklere oluyor malesef
Yahu bebek sahibi olalım diye gitmediğimiz doktor içmediğimiz ot içmediğimiz ilaç kalmadı karı koca o test senin bu test benim gidiyoruz millet çıkmış bebeği aldıracağım diyo. Anne olmak isteseydi kocaya gerek Yok hem ana ben baba olurdu zaten keşke okumasaydın sinirlerim gerildi iyice
Kocan büyümemiş.Cocuk onun isteğiyle oldu yasimiz geciyor diye bir ben degilim bu kadar kisa surede evlenen yasimizi basimizi aldik diye dusundum.nerden bilebilirdim.adam bir evin icine girince hatali evlilik yaptim diyip duruyor.kadir gecesi yatsi namazi kılamadim.uyuyakaldim.hamileligin de etkisiyle namazda aglamis Allahim canimi al demis.