• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşaniyorum...

Sizi sevmediği in her hareketiniz ona batıyor. Düzelmez. Başkası vardır hayatında. Ayrılmayı o göze almış siz de alın.

Adam sizi sevmiyor ve her hareketiniz ona batıyor. "Acaba öyle davranmasaydim da şöyle davransaydim" ları düşünüp kendinizi üzmeyin. Seven insan hamile eşine kıyamaz biraz daha uyusun diye uğraşır. Bebeğinize kıymayın o adamdan da biran önce kurtulun.

Valla başını okuyup devam etmedim.
Kendi başınızı kendiniz yakmışsınız.
3 ay içinde doğru düzgün tanımadığın adamla evlen, üstüne birde çocuk yap.
Yormuyor mu hayatınızın bu denli hızlı akışı?

Hamileyim umrunda degilim kararini versin ben yapiciyim demis bir arkadasa
Ben 7 sene tandigim ağustosda 5 sene olucak evliligimi bitirme karari aldim 8 aylik bebegim var inanin degmiyor i kadar yiprandim ki yiprattilar ki olan bana oldu. bebeginize kiymayin tabi aileniz destekciyse bakabilecekseniz ben yapiciyim ne demekmis oyle?

bebeğini aldırma. boşan. kendi yoluna bak.
o da taksın kıçına motoru işte de evde de koştursun dursun

Okurken adamı boğasım geldi. Hiç düşünülecek tarafı yok bu adamla ömür geçmez. En hassas iyi davranması gereken zamanda böyle davranıyorsa ilerde düşünemiyorum. Çocuğu aldırmak konusunda birşey diyemem. Hayat senin hayatın. Ama bu adama değmez.

Daha adamı tanımadan evlenirsen sonu böyle olur.
Böyle bir ortamda çocuk büyürse çok üzücü.
Ayrıca kendinize saygınız hiç mi yok seni boşamam diyorsunuz.
Adam sevmiyorum demiş begenmiyorum demiş daha ne desin?

Gece boyunca uyumadim.sizlerle dertlesmeye cok ihtiyacim var.esimin de benim de 2.evliligimiz evleneli 1 ay dolmadi.
Ama yasadigim sorunlar sunlar.
Biz ocakta tanistik mayista evlendik ben 32 o 42 yasinda.benim uyumama dayanamiyor.ikimiz de su an izindeyiz çalışmıyoruz.o yuzden gece 12 de yattiysam saat 9 veya 10 da kalkiyorum.buna katlanamiyor 7 saat uyku yeter sen tembelsin miskinsin ben hayatta yapamam.bosanirim d iyor.hamileyim ustelik.dun sen dogurursun biz bosaniirz ben sana tahammul edemem diyor.bu sehirden tayin isteme cocugumuz ikimizi de gorsub ama bende kalsin dedi.ben de kavga cikarttim beni sevmiyorsun dedim.seni zaten 100 de 30 seviyoruk mantikla yola ciktik dedi sen de beni sevmiyon dedi.ben bir kez daha yikildim.kizlar ayrica ne zaman adama sarilmaya kalksam beni itiyor.10 krz sariliyorsam 1 inde karsikik veriyor.kendiliginden hic sarilmaz zaten.yuzume bakip beni begenmedigini progilden cok cirkin oldugumu sakaya vurup soyluyor.
Ben de cocugu aldiralim ayrilalim dedim.kabul eder gibi oldu eger ki gunahi yoksa olabilir dedi.7.haftada bebek su an.kizlar ben bir de cok cabuk yoruluyorum bazi rahatsizliklarim var.evin duzeni oturmadi yavas yavas yapıyorum.ona da cok gicok oldu.afedersiniz kicoma motor takmisim gibi evin o onde calismami 7 saat uyumami soyluyor.ben de diyroum ki os zamani zaten erken kalkiyorum tatildeyim ne olur uyusam.kizlar cok kotuyum
Ben bu adamdan bosanmayi dusunuyorum.sizler neler soylersiniz bosanmasam da korkmali ipleri vermemeliyim cunku beni cok sahipsiz buldu ona senden ayrilmam diyip durdum.ailemden bana sahip ciakn yok daginik zaten ayrilar.ne olur bir akil...
ne işin var senin yaşlı başlı adamla bence yaşlılık sendromuna girmiş kendini aktif göstermeye çalışıyor kurtarr kendini kurtar .yaşın genç otur çalış bebeği gerçekten istiyorsan o adamdan yola devam et ama istemıyorsan her baktıkça o adamı hatırlatıcak bununla yaşaşyıp büyütmelisin hamilesin ne enerjisi senin bol bol dinlenmen lazım

Gece boyunca uyumadim.sizlerle dertlesmeye cok ihtiyacim var.esimin de benim de 2.evliligimiz evleneli 1 ay dolmadi.
Ama yasadigim sorunlar sunlar.
Biz ocakta tanistik mayista evlendik ben 32 o 42 yasinda.benim uyumama dayanamiyor.ikimiz de su an izindeyiz çalışmıyoruz.o yuzden gece 12 de yattiysam saat 9 veya 10 da kalkiyorum.buna katlanamiyor 7 saat uyku yeter sen tembelsin miskinsin ben hayatta yapamam.bosanirim d iyor.hamileyim ustelik.dun sen dogurursun biz bosaniirz ben sana tahammul edemem diyor.bu sehirden tayin isteme cocugumuz ikimizi de gorsub ama bende kalsin dedi.ben de kavga cikarttim beni sevmiyorsun dedim.seni zaten 100 de 30 seviyoruk mantikla yola ciktik dedi sen de beni sevmiyon dedi.ben bir kez daha yikildim.kizlar ayrica ne zaman adama sarilmaya kalksam beni itiyor.10 krz sariliyorsam 1 inde karsikik veriyor.kendiliginden hic sarilmaz zaten.yuzume bakip beni begenmedigini progilden cok cirkin oldugumu sakaya vurup soyluyor.
Ben de cocugu aldiralim ayrilalim dedim.kabul eder gibi oldu eger ki gunahi yoksa olabilir dedi.7.haftada bebek su an.kizlar ben bir de cok cabuk yoruluyorum bazi rahatsizliklarim var.evin duzeni oturmadi yavas yavas yapıyorum.ona da cok gicok oldu.afedersiniz kicoma motor takmisim gibi evin o onde calismami 7 saat uyumami soyluyor.ben de diyroum ki os zamani zaten erken kalkiyorum tatildeyim ne olur uyusam.kizlar cok kotuyum
Ben bu adamdan bosanmayi dusunuyorum.sizler neler soylersiniz bosanmasam da korkmali ipleri vermemeliyim cunku beni cok sahipsiz buldu ona senden ayrilmam diyip durdum.ailemden bana sahip ciakn yok daginik zaten ayrilar.ne olur bir akil...
Tebrikler bir "odun" bulmuşsunuz .
Bu adamla ömür mü geçer ?
%30 sevmek ne demek ya ?
Yaşın 32 ve ikinci evliliğin , belki bir daha evlenmeyi göze almayabilirsin
Çocuğu DOĞUR . En azından 3 . denemeyi yaparsan , bebek için yaptım demezsin .Bir evladın olsun belki bir daha hiç evlenmeyeceksin .sana can yoldaşı olur . Ama o adamı boşa .
Kadınlar tek başına da gayet güzel çocuk büyütüyorlar...
hakkında hayırlısı olsun .

Kadın sizden çocuğu yapma tarihini hesaplamanızı istemiyor. Akıl istiyor. Doğru yapmış, yanlış yapmış, düşüncelerinizi merak ediyor. Evlenmeden çocuk yaptığını vurgular şekilde yazanlar gerçekten midemi bulandırıyor.

SİZE NE?

Yıllardır şu forumda açılan konularda ne sacmaliklar, ne zırva cumleler duydum, "%30 seviyorum" cumlesi hepsini solladi.. %30 seviyorum nedir ya?

Olan sadece günahsız bebeklere oluyor malesef
Yahu bebek sahibi olalım diye gitmediğimiz doktor içmediğimiz ot içmediğimiz ilaç kalmadı karı koca o test senin bu test benim gidiyoruz millet çıkmış bebeği aldıracağım diyo. Anne olmak isteseydi kocaya gerek Yok hem ana ben baba olurdu zaten keşke okumasaydın sinirlerim gerildi iyice

Şu psikopat adaminda çocuğu olacak ya yıllardır süren mutlu evliliklerine çocuğu olmayanlar ne kadar isyan etse az

Olaya gel kadir gecesi namaz kilinmadi diye ağlıyor ama hamile kadına eziyet ediyor
Çocuk aldirmanin sevabini günahını düşünüyor ama bir kadının hayallerini yıkmanın durduk yere evlilik yıkmanın günahını bilmiyor

Tam şu anın modasi işine geldiği gibi dindar olanlardan

Hoş konu sahibininde ondan aşağı kalir yanı yok
Olan masum bebeğe olacak yine dogsada dogmasada
Son olarak bebek doğurma işi ehliyetle olmali cidden

Yahu bebek sahibi olalım diye gitmediğimiz doktor içmediğimiz ot içmediğimiz ilaç kalmadı karı koca o test senin bu test benim gidiyoruz millet çıkmış bebeği aldıracağım diyo. Anne olmak isteseydi kocaya gerek Yok hem ana ben baba olurdu zaten keşke okumasaydın sinirlerim gerildi iyice

Herkes malesef annelik duygularını taşımıyor anne olmak var anne olmak var Rabbim herşeyin hayırlısını versin size katılıyorum Rabbim sizede en kıza zamanda annelik nasip etsin sinir olsaakya elimizden birsey gelmiyor bukadar sorumsuzluk karşısında anca pess diyorum

Cocuk onun isteğiyle oldu yasimiz geciyor diye bir ben degilim bu kadar kisa surede evlenen yasimizi basimizi aldik diye dusundum.nerden bilebilirdim.adam bir evin icine girince hatali evlilik yaptim diyip duruyor.kadir gecesi yatsi namazi kılamadim.uyuyakaldim.hamileligin de etkisiyle namazda aglamis Allahim canimi al demis.
Kocan büyümemiş.
Herkesin sevabı günahı kendine. Uyandırıp namazını kıldırsaydı o zaman ağlamak yerine.
32 yaşındasın neyin iyi neyin kötü olduğunu bilirsin.
42 yaşında ve yemi doğmuş bebeğe bakıcılık yapacaksan hayat senşm kimse bir şey demez.

Ayrıca bebeği aldır ya da aldırma diyemem.
Bir de Kadir gecesinde namazını kılmadan uyudun diye ağlayan adam nasıl siz bebeği aldıralım o zaman dediğiniz de yanaşır gibi oldu???
Keşke biraz daha tanısaydınız.

Adam sizi sevmiyor evet. Daha 1 aylik evlisiniz agzinizin icine bakiyor olmasi lazimdi. Doguma kadar iyice dusunun tartin dogumdan sonra toparlaninca ayrilin ayrilacaksaniz. Arkanizda kimsenin olmasina gerek yok calisiyormussunuz kendiniz bakarsiniz cocugunuza

Back
X