- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi isimsizkullanici56
Sana söylemediğimi mesajimda belirttim.NE DİYORSUN PARDON?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana söylemediğimi mesajimda belirttim.NE DİYORSUN PARDON?
Yaziminizdan ve evliligi kurtarma cabasi icin cocuk yapmis oldugunuzdan yanlissam duzelt!cunki bu is kolay kolay soylenmez ise cocugu aldircam !diyede soylenmez ben bundan kolay oldugunu cikardim..Ama ins.oyle birsey yapmazsin Allah yardimcin olsun o hataya dusme sakin.Kolay olduğunu nereden çıkardınız?
O kolay kolay yazdığın dediğiniz şey; günlerce sinir krizlere kavgalar olaylar sonrasında verilmiş bir karar ben buraya kadınlar beni azarlasın diye değil benimle aynı şeyleri yaşamış olan biri var ise nası üstünden gelmiş öğrenmek için yazıyorumYaziminizdan ve evliligi kurtarma cabasi icin cocuk yapmis oldugunuzdan yanlissam duzelt!cunki bu is kolay kolay soylenmez ise cocugu aldircam !diyede soylenmez ben bundan kolay oldugunu cikardim..Ama ins.oyle birsey yapmazsin Allah yardimcin olsun o hataya dusme sakin.
Burdan bunu mu anladınız?Siz ne de güzel karar veriyorsunuz kimin sevişip kimin sevişmeyeceğine. Kimin hamile kalıp kalmayacağına![]()
Biz teşvik edip cesaretlendirdiysek evet, bizler de mesul oluyoruzSemavi dinler dışında kabul eden görüşler var. Bunları bilmiyor olmanız yok olduğu anlamına gelmiyor. Ayrıca dinde herkes kendinden meshul değil mi? Yoksa dosyal medyadaki herkesin günahından meshul mu oluyoruz?![]()
Daha kesinleşmiş bir hamilelik yok ortada millet bebek için kavga ediyor![]()
Başka konusunda okumuştum galiba ilk değer çok yuksek değildi 2 gün sonra yapılan değerde çok düşüktü. Doktor bile umutlanmayın hamilelik konusunda demişti. Anlamadım ben bu %100 hamileymiş gibi olan tartışmaları konu sahibine de sordum nereden biliyorsunuz hamile olduğunuzu %100 kesinleşti mi dedim cevap vermedi. Bu forumdaki kadınlara bayılıyorum zaten. Doğmamış çocuğa harika don biçiyorlarBir bakmışsın gerçekten de ortada bebek yokkonu sahibi doktora gidecekti bugün. Acaba ne yaptı
Başka konusunda okumuştum galiba ilk değer çok yuksek değildi 2 gün sonra yapılan değerde çok düşüktü. Doktor bile umutlanmayın hamilelik konusunda demişti. Anlamadım ben bu %100 hamileymiş gibi olan tartışmaları konu sahibine de sordum nereden biliyorsunuz hamile olduğunuzu %100 kesinleşti mi dedim cevap vermedi. Bu forumdaki kadınlara bayılıyorum zaten. Doğmamış çocuğa harika don biçiyorlar![]()
Doktor hamilesin demeden hamileyim diye dolaşmaktan çok akıl karı değil. İlginç valla ne diyim kiKonu sahibi konu başlarında "Hamile misiniz" sorusuna "Hamileyim" dediği için böyle oldu. Üstüne eşi kürtaj ol, kendisi de kürtaj olucagim dedigi için. Insanlar o zaman tabi ki de hamile olduğunu düşünüyor
Sen bukadar mı acissin Vicdansız küçüçük sabiye nasıl kıyacaksın hadi aldırdın öldürdün ya öbür dünyada ne yapcan o masum sabi yakana yapıştıgında napcan senı vicdanın affetsin
Boşanma huzurlu yapılan bir eylem değildir ama umarım size huzuru getirirO benim yanımda tek isteği huzurla boşanabilmem
Gerçekten ne kadar komik yazdığınız şey? Sahi insanların dertlerini sizofren gibi burdan girip okuyup saçma ve gülücüklü mesaj atınca bu size ne katıyor?Bir bakmışsın gerçekten de ortada bebek yokkonu sahibi doktora gidecekti bugün. Acaba ne yaptı
İşinize bakar mısınız? Sizin gibi tiplerle aynı sitede var olmak benim için çok büyük bir acı..Başka konusunda okumuştum galiba ilk değer çok yuksek değildi 2 gün sonra yapılan değerde çok düşüktü. Doktor bile umutlanmayın hamilelik konusunda demişti. Anlamadım ben bu %100 hamileymiş gibi olan tartışmaları konu sahibine de sordum nereden biliyorsunuz hamile olduğunuzu %100 kesinleşti mi dedim cevap vermedi. Bu forumdaki kadınlara bayılıyorum zaten. Doğmamış çocuğa harika don biçiyorlar![]()
Hamilesiniz dedi? Kimyasal olma ihtimali var dedi ama değerlerim yükseldi ilginç olan siz ve sizin gibi konuyla alakasız saçma şeyler yazanlarDoktor hamilesin demeden hamileyim diye dolaşmaktan çok akıl karı değil. İlginç valla ne diyim ki![]()
Gerçekten ne kadar komik yazdığınız şey? Sahi insanların dertlerini sizofren gibi burdan girip okuyup saçma ve gülücüklü mesaj atınca bu size ne katıyor?
Hayatımda yaşadığım sorunlara siz saçma diyin yazmadım. Benimle aynı durumda olan aynı çileleri çeken insanlarla dertleşmek için yazdım. O yüzden kibirinizi de alıp işinize bakınVallaha saçma birseyler var ortada ama bunun yorumlarum olduğunu düşünmüyorum. Bu atarlari gidin dogru adrese yapın lütfen
Katılıyorum sırf binadan taşınabilmek için hamile kaldı ve şimdi ilk iş bebeği gözden çıkarmak yazık.Daha kendi kararlarınızı alamazken. Kurtarıcı olarak bebegi yaptiniz. Simdi o "görevini" yerine getiremedi diye aldırıliyor. Ne size nede esinize zerre acımıyorum. Ama bu bebeğin günahına giriyorsunuz feci şekilde. Allah affetsin ne diyim