Boşanıyorum.

Attığı mesaj ları önemsemeyen sakın cevap vermeyin .kendinizi önemseyin kizinizla devam edin.adam evlilik altında sizi aldatıyor devamlı arayış içinde salın bosayin ne yapıyorsa yapsın sabredip yolunuza bakın maalesef kolay değil ama en iyisi boylesi

Aldatan kişi, sizi ne kadar bu durumun üzeceğini bilerek yapar, umursamaz, siz ortaya çıkarana kadar b.kunu çıkarır ve gizli olması onu daha ha cezbeder. Siz farkettiğiniz anda bunu devam ettiremeyecek olması, çevreden korkusu, arada sırada aklına gelen terk edilme korkusu araya girer ve o an her şeyi kabul eder, özür diler. Ne alırsanız, ne teklif ederseniz o esnada yapmanız lazım. Bir sonraki aşama artık ortaya çıktıktan sonra rahatlama ve yüzsüzleşme aşamasıdır. Panik ortadan kalkınca rehavet çöker ev aldatmasını savunmaya başlar. Siz mesajlarla konuşturun, aldatma olayını, sizi borca soktuysa altın vs olayını ve boşanın ondan. Bir zaman sonra eğer başka kurban bulamazsa, bir iki yıla gelip özür diler ama kabul etmeyin. Bir kere yapan her zaman yapar.

Anlamıyorum, bu kadar zor mu ? Neden bitmesi gerektiği yerde bitemiyor?

Siz önceki konunuzda olduğu gibi bitmesi gereken yerde bitirmediğiniz için bitmiyor. İlk olaydan sonra yüzüne bakmaya devam ettiniz, ama bu hakaretleri yüzüne bakmamanız için umarım artık yeterli bir sebep olur. Kararınız hayırlı olsun, çok tebrik ederim.

Eski konunuzu ekleyin buraya çok yüzeysel olmuş zaten boşanmanız gerekiyordu hayırlısı olsun ;)

Aldattıgında affetmeseydınız gerektiği yerde bıtmıs olacaktı. Bitmemiş..
Affetmeniz onu guclendırmıs korkmadan size hakaret ediyor, arsız guclu olunca haklı suclu olurmus.
Insallah bu sefer affetmezsınız.

Bir kere yapan hep yapar sözünün doğruluğu kanıtlanmış oldu.
Affettiğiniz sürede boşa kendinizi yıpratmış oldunuz. Keşke o sarı saçları ödetseydiniz ona.

Aldatmış birde dediği laflara bak.Aşağılık utanmaz uçkuru düşük organizma seni deseydin:sinirli:Koca diye aldım parazit çıktın deseydin:sinirli:Ay dellendim veriver numarasını:sinirli:Ha bu arada lütfen HAKLARINI AL VE BOŞAN.Ona kalan hak totosundaki donu olmalı sadece:KK14:

Haysiyetsiz herif neden evinize getirmiş kadını sizin yatağınızda sizi mi aldattı yani ve sizde bunu mu affettiniz ?

Yani en affedilmeyecek olanı affetmişsiniz..(Evinize kadın getirmiş sizi sizin yatağınızda aldatmış) şimdide telefondan ya da pc den herneyse işte kadın kalçalarına bakıyor diye kızıyorsunuz..☹️

Ayrılın.
Hayata bir kere geliniyor.
Ahlaksız adamla ömrünüzü heba etmeyin.
Ha tabi nafaka velayet tazminat fazlasıyla isteyin gurur yapmayın asla

Klasik erkek.. Karşı tarafı suçlar hakaret eder sen şöyleain böylesin kadın bile değilsin vs çünkü kendileri çok adam hepsi şrfsiz bunların

Merhaba.

2011'den beri beraberiz. 2015'te evlendik ve 3 yaşında bi kızımız var. Eşim beni Eylül ayında aldattı. Evimize kadın getirmiş. Ben bunu zor da olsa çocuğumuz için affettim ve bosanmaktan vazgectim.
Şimdi güven problemi yasiyorum.
Dun sabah rahatsız olduğu birşey yaptım ve pcyi inceledim.

1. Prezervatif araştırmasına girmiş (hiç kullanmadik ve bunu 2. Bi çocuktan 1 ay önce korktuğum için arastirdim gibi bi cümleyle savundu)

2. A. Tilki kalcalarini 1 sene önce aratmis. Ve dün yine reklama tıklayıp bi kaç kez bakmış.

3. Twitterde corona başlığını araştırırken bi kıza denk gelmiş ve ona tam 10 dk boyunca bakmis. Hem fotoğrafına hem gonderilerine.

Sabah kriz geçirdim ve ondan boşanmak istediğimi ve onu istemedigimi yüzüne karşı söyledim. Beni sakinleştirmeye calisirken, aşkım canım bebeğim derken ne zaman ki ben ona "iyi ver hadi telefonunu bakicam" dedim o da inanılmaz bi sekilde parladi ve ters yapıp bosanirsan boşan deyip benle tartışmaya başladı. Ben eşimi evden kovdum ve kendim annemin yanına geldim çocuğumla. Boşanmaya kararlıyım fakat eşim beni rahat bırakmıyor ve işleri zorlaştırıyor. Az önce ben uyurken baya yazmis. Ne kadinligim kaldı ne paragozlugum ne vicdansızlıgım ne ailem heryerden girdi çıktı. Ben bosanip gerektigi zamanlarda yine birlikte cocugumuzu gezdirme eglendirme taraftariyken onunla yine onun yuzunden birbirimize girdik.
Anlamıyorum, bu kadar zor mu ? Neden bitmesi gerektiği yerde bitemiyor?

Gerçekten çok içim acıyor.
Affedilen erkegın durmadan aldatacagına iyi bir ornek bu. Arkadaslar affetmeyin. Bakın benimde kimsem yok bir yavrum var ama ben affetmezdım. Tek basıma hayata tutunur gene affetmezdım neden biliyor musunuz siz aldatsaydınız ya öldürülecektınız ya da adınız tüm memlekete o.. Olarak yayılacaktı. Siz affettikce erkekler bu aldatmayı elının kırı gıbı görmeye devam edecek

Doğru söylüyorsunuz. 2 senedir burda aktif değildim ve acaba sıkıntı bende mi diye dusundurdugu için sizlere danışmak destek almak istedim. Mahkemeler 30 nisandan sonra dava alicak. İlk fırsatta acicam. Ha bu arada eve kadın getirdiğini öğrendiğimde de ben suçlu oldum kadınlık görevimi yapmamış oldum cinsel hayatimiz bitmiş ben kızımıza adamisim kendimi ondan böyle olmus
Ee Cinsel hayatınız bittiyse sizde aldatsaydınız o mantıkla onun ki canda sizinki ne. Kadınlık gorevı nedır ya. O zaman kendisinde erkeklik gorevını yerine getırseymıs. Lutfen bunları mahkemede anlatın. Haklarınızı alın ve boyle bir virüsten kurtuldugunuz ıcın şükredın

Back
X