Boşanıyorum

Pişman olmazsınız inşallah.
Esiniz sizin hayat enerjinizi almaktan başka bir işe yarıyor muydu?
Baskısı altına almıştı her türlü.
Çocuklarınıza iyi bir baba da değildi üstelik.
Kendiniz ve çocuklarınız için her türlü hakkınızı arayın boşanma sırasında.

En az zararla atlatırsiniz inşallah bu süreci.
Allah yardımcınız olsun.

Harika bi yorum
Tam olarak böyle.

Vazelin005 Vazelin005
Burada belki bi ortamda oturup konuşmayacağımız, günlük hayatta selam vermeyeceğiz onlarca toksik insan var.
Yine aynı şekilde, belki hayatta rastlayamayacağımız güzellikte ve donanımda insanlar da var.
İşte bu ikinci grubun akl-ı seliminden faydalanmak ilkindeki riski kabullunmekten ve gerektiğinde onlara karşı tepki verebilmekten geçiyor.
Bir insan çok aşağılandığı bir sınava maruz kalabilir. Kendini tanıyamadığı, zor bir karara cesaret edemediği, onurunu çiğnetmek zorunda kaldığı dönemler de olabilir.
Bunların hepsi çok insani, çok normal.
Bakmayın burda yapılan yorumlara, çok yürekli bir karar vermişsiniz ve ben hakkıyla sonlandıracağınıza da inanıyorum.
Şuan lütfen bu güzel kararınızı da burdaki densiz, parmaklarından çöp akıtan insanların eline bırakmayın ve lütfen herkesten önce siz kendinize yüklenmeyin.
Çünkü burdaki yorumlara kızarken esasen siz kendinize kızıyorsunuz art niyetli insanlara malzeme verdiğiniz için.
Tekrar ediyorum, kimse sizin giydiğiniz ayakkabılarla sizin geçtiğiniz yoldan geçmeden sizi anlayamaz. Oyuzden onlara bu fırsatı vermeyin, hatta cevap bile vermeye efor harcamayın.
Her gününüz bir öncekinden güzel olsun, ferahlıkla dolun inşallah 💛
Çok çok teşekkür ediyorum

Çok kızdınız, açtığım her konuda kendimi bitik, ezik, aptal hissettirdiniz. Boşan dediniz, boşanamazsın dediniz. Kafam konudan sonra çok karıştı, toparlayamadım sonunda boşanma kararı aldım ve davayı açıyorum. Avukat tuttum. Eşim ile kavga kıyamet bir şekilde yolları ayırdık. İnşallah pişman olmam.
Daha önceki konuları bilmiyorum afedersiniz yanlışmı anladım.Burdaki yorumlardan etkilendiniz ve boşanıyorsunuz.öfkeyle kalkan zararla oturur bence pişman olcağınız bir işe kalkışmamalısınız.

Çok kızdınız, açtığım her konuda kendimi bitik, ezik, aptal hissettirdiniz. Boşan dediniz, boşanamazsın dediniz. Kafam konudan sonra çok karıştı, toparlayamadım sonunda boşanma kararı aldım ve davayı açıyorum. Avukat tuttum. Eşim ile kavga kıyamet bir şekilde yolları ayırdık. İnşallah pişman olmam.
Biz naptık ki🙄🙄

Evet bazen haddi ve amacı aşan yorumlar olabiliyor. Bunlara cevap versenizde istediğiniz yanıtı alamazsınız, özeleştiriyi yaptıramazsınız. Bunu yapacak insan zaten o tarz yazmaz.

Bu tarz yorumlarda gözlemlediğim bir kaç üyenin tavrını çok doğru buluyorum. O tarz yorumları görmezden gelip hiç bir tepki vermiyorlar. Karşıt fikirde de olsa sorunla ilgili fikrini söyleyen aklı selim cevaplarla ilerletiyor forumunu. Buna kaale almamak denir.
Sosyal medya dışında gerçek hayatta da güzeldir bu yöntem.

Ama sizin düşünce yapınızı da onayladığımı söyleyemem. Bu rahatsızlığınız için forum açmakta doğru değil. Konunuz içinde görmezden gelebilir yada orada cevap verebilirdiniz.

Yeni başlangıcınız çocuklarınız ve sizin için hayırlı olsun.

konunuzu az buçuk hatırladım gibi doğru mu bilmiyorum ama kahvaltıya gel diye çağırdığınız için ortalığı yıkmıştı sanki yanlışsa düzeltin
buradaki yorumlar evet bazen kırıcı olabiliyor ama öyle bir yazmışsınız ki hadi alın rahatlayın boşanamazsın dediniz boşanıyorum sizin yüzünüzden der gibi. yanlış gelen bu oldu sanırım çünkü burada bin bir çeşit insan var. sizin tavırlarınızı yanlış bulup sinirlenen ya da sizi kendi yerine koyup kendi yaşamış gibi öfkeyle yazan. çoğu kötü niyetli değil aslında bu yaşanılanları biz yaşasak mahvoluruz sen niye katlanıyorsun tarzı sinir olunmalar, sizi düşünmeler.
umarım bundan sonra çocuklarınızla çok mutlu olursunuz
ve emin olun ki sizin ruhunuzu emen bir erkeğe hiç ihtiyacınız yokHoppa

Pişman olucagınızı dusunuosanız boşanmayın.

Back
X