• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum

Aile çok önemliymiş.insan yaşamadan göremiyor.bide bana gexmis çok pişman olacaksın çok üzüleceksin.hayatinu ben mahvetmisim.dogru hayatında hiç kimse değer vermemiş ben neden verdim ki
Alışık olduğu değerde kalsaydi
Öyle bişey yok emin ol pişman olmayacaksın. Ailene sığın psikolojik destek al. Arkadaşlarınla samimi ol. Sana iyi gelecek şeyler yap. Gez dolaş,kitap oku ,yazı yaz. Çok daha iyi olduğunu göreceksin 😃

Aynen öyle benimkinin annesi kundakta bırakıp gitmiş babası desen naparsan yap deyip evden kovmuş ben ona hep koşulsuz sevgimi verdim annesi bile sevmezken ben sevdim ama ne oldu sonradan onlar girdi hayatına benden kıymetli oldu. Ben de şimdi boşanıyorum.😔
Çok üzücü 💔 Geçmiş olsun canım 🙏🏻

Öyle bişey yok emin ol pişman olmayacaksın. Ailene sığın psikolojik destek al. Arkadaşlarınla samimi ol. Sana iyi gelecek şeyler yap. Gez dolaş,kitap oku ,yazı yaz. Çok daha iyi olduğunu göreceksin 😃
Bu fragmanı daha öncede yaşadım 2.5 senedir bosadim bosuyorum actim davami .Alıştım yani .şükür sağlıkla çıktım.o evden .camdan kendimi atmayı düşünüyordum.surekli yalan söylediği icin

Çok üzücü 💔 Geçmiş olsun canım 🙏🏻
Evet üzücü ama şunu anladım bir insan bişey yapmak istemiyorsa zorla yaptıramıyorsun. Sevmiyorsa zorla sevdiremiyor, iyi davranmıyorsa zorla iyi davrandırtamıyorsun. Ben şunu biliyorum o sevemedi çünkü onu hiç seven olmadı gerçek sevgiyi bilmiyor. Beni hep değersizleştirdi aşağıladı çünkü kendini değersiz, onunla olabilecek kişinin de değersiz olabileceğini düşünüyor. He ben kendimi biliyorum 5 yıl sevgili 6 ay evlilik geçti hata bende değil bunu da artık idrak edebiliyorum. Bu süreçler elbette çok zor ama önemli olan kendine sahip çıkmak bunu başkasından beklememek. Allah kimseye yaşatmasın,yaşayanlara da sabır ve güç versin. ♥️

Bu fragmanı daha öncede yaşadım 2.5 senedir bosadim bosuyorum actim davami .Alıştım yani .şükür sağlıkla çıktım.o evden .camdan kendimi atmayı düşünüyordum.surekli yalan söylediği icin
Kıyamam sana canım benim. Bak yaşadığın için ilk seferki kadar da acıtmayacak bunu biliyorsun. Rabbim yardımcın olsun sakın kendini üzme. En azından sen kötü insan olmadın ama onun karakteri değişmeyecek. Her halükarda kardasın. 😊

Merhaba hanımlar

2.5 senelik evliliğim bitiyor.ailesinin verdiği huzursuzluk sonumuzu getirdi.onlarin yaptıkları söyledikleri sözler bunda ne var ki ne olmuş ki savunmalariyla hep gözardı edildi
Ben gerçekleri söyleyince hazımsızlık oldu. Eşim önce annem Babam kardeşlerim. Madem bu kadar önemli ailen ben neyin olmak için hayatına girdim? Yaşanılanlar o kadar boş ki .ne uğruna neden keşke hiç hayatımda olmasaydı.kendimi suçluyorum, ağlıyordu beni bırakmayacaksın ben yapamam.edemem diyen adam.kostura koştura acti davasını.

Bunalıyorum sıkılıyorum hemen hersey gecsin😔😔
hakkinizda hayirlisi olsun.
evlenmek kadar boşanmak da gayet normal bir durum.
arkadaşım ayrıldı yakin zamanda. kimseye telefonunu açmadı. muhatabınız avukatım dedi..

Ay anasına diyorum senin oğlun bana boşanma protokoli getirdi.kadin bana imzalasaydin diyor.bende dedim senin kocan getirse imzalar misin? Hayur diyor.ben ne diye imzalayacagim diyorum.ses yok. Çok sinirliyim çok... bosanmak umurumda degil insan hak etmediği konuma sokmalari. Simdj öder paşa paşa nafakasini .
O haksızlık duygusu boşansanda kalacak alışman lazım malesef gerçekler bunlar ama evli kalmaya devam ettiğin sürece daha çok haksızlık yapılacak bende aynı dönemlerden geçtim daha beterleri oldu ama iyi ki boşanmışım diyorum boşnmasam daha neler neler denilicekti ve daha çok hazmedemicektim

O haksızlık duygusu boşansanda kalacak alışman lazım malesef gerçekler bunlar ama evli kalmaya devam ettiğin sürece daha çok haksızlık yapılacak bende aynı dönemlerden geçtim daha beterleri oldu ama iyi ki boşanmışım diyorum boşnmasam daha neler neler denilicekti ve daha çok hazmedemicektim
Evet düzelmek yerine açık aramaya devam.etti ne.oldu yuva dağıldı içim rahat bundan.sonra herkes kendi derdine yansin

Aile çok önemliymiş.insan yaşamadan göremiyor.bide bana gexmis çok pişman olacaksın çok üzüleceksin.hayatinu ben mahvetmisim.dogru hayatında hiç kimse değer vermemiş ben neden verdim ki
Alışık olduğu değerde kalsaydi
Sanki benim boşanma sürecimi yazıyorsun
Ben 2 yıllık evliliğimi 3,5 ay önce bitirdim ben değil eşim istedi ailesiyle almış kararı.(ki benim onlarla hiç sorunum yoktu)
Ama eş kişisi aynı seninki gibi flört nişanlılık be ilk aylar sadece önceliği bana verirken zamanla aile bunu çekemedi ve bi şekilde etkilediler (bizimkide etkilenmeye hazırmış tabi)
Derken kavgalar çoğaldı
Bolanalım dedi bende kabul ettim içim acıya acıya
1 ay karar verilmiş evde küs durduk otel gibi ayrı odalarda girdik çıktık.(ailesi boyna arıyordu onu)sonunda dayanamadım beni daha fazla üzmeni istemiyorum defol git kıymetli anana dedim çıktı gitti süreçte başladı bölelikle
Seninde yukarda yazdığın gibi bana tartışırken kararı kendi verdğ halde pişman olacaksın diye bağırdı çağırdı
Çok zor gğnlerdi hala inanamıyorum yaşadıklarıma
O eşyalarımın evden çıkışı okdr içimi acıttıki(ne hayallerle kurdum diye)
Eşyaların hepsini aldı ben çeyizimi aldım çıktım
Bitek araba vardı onuda 2 ye böldük
Okdr kötü olduki 1 lirayı istedi benden resmen
Yazın gittiğimiz tatil kartında taksit teydi
Onu bile dedi düşün daha 7 ay ödicem diye
En kötüsü de ne biliomusun ben onu sevdim ve belkide hala seviyorum
Ama doğrusu budur belkide
Rabbim kalbimi aklımı yolumu ondan temizlesin inş diye dua ediyorum
İnş bigün iyiki boşanmışız derim inş
Ama asla hakkımı helal etmem ona ve ailesine

Sanki benim boşanma sürecimi yazıyorsun
Ben 2 yıllık evliliğimi 3,5 ay önce bitirdim ben değil eşim istedi ailesiyle almış kararı.(ki benim onlarla hiç sorunum yoktu)
Ama eş kişisi aynı seninki gibi flört nişanlılık be ilk aylar sadece önceliği bana verirken zamanla aile bunu çekemedi ve bi şekilde etkilediler (bizimkide etkilenmeye hazırmış tabi)
Derken kavgalar çoğaldı
Bolanalım dedi bende kabul ettim içim acıya acıya
1 ay karar verilmiş evde küs durduk otel gibi ayrı odalarda girdik çıktık.(ailesi boyna arıyordu onu)sonunda dayanamadım beni daha fazla üzmeni istemiyorum defol git kıymetli anana dedim çıktı gitti süreçte başladı bölelikle
Seninde yukarda yazdığın gibi bana tartışırken kararı kendi verdğ halde pişman olacaksın diye bağırdı çağırdı
Çok zor gğnlerdi hala inanamıyorum yaşadıklarıma
O eşyalarımın evden çıkışı okdr içimi acıttıki(ne hayallerle kurdum diye)
Eşyaların hepsini aldı ben çeyizimi aldım çıktım
Bitek araba vardı onuda 2 ye böldük
Okdr kötü olduki 1 lirayı istedi benden resmen
Yazın gittiğimiz tatil kartında taksit teydi
Onu bile dedi düşün daha 7 ay ödicem diye
En kötüsü de ne biliomusun ben onu sevdim ve belkide hala seviyorum
Ama doğrusu budur belkide
Rabbim kalbimi aklımı yolumu ondan temizlesin inş diye dua ediyorum
İnş bigün iyiki boşanmışız derim inş
Ama asla hakkımı helal etmem ona ve ailesine
Hı bu arada benle evliyken bana hbr vermeden gizli gizli gittiği (dedikodumu rahat yapmak için) anasının evine bile gştmemiş
1+1 bekar evi tutmuş üniversşteli kızların bol olduğu kimse kızmasın lütfen ama karı kız olaylarının çok rht olduğu binada keyfşne bakıyor sanırım

Hı bu arada benle evliyken bana hbr vermeden gizli gizli gittiği (dedikodumu rahat yapmak için) anasının evine bile gştmemiş
1+1 bekar evi tutmuş üniversşteli kızların bol olduğu kimse kızmasın lütfen ama karı kız olaylarının çok rht olduğu binada keyfşne bakıyor sanırım
Bunlar demekki hep aynı. Anlasmali sanırım boşanmaniz. Asla gerek yok bu tür insanlara

Evet anlaşmalı çünki uğraşsam tazminat fln alabilme ihtimalimden korktu avukat tutucaktım
Sonra psikolojimi düşündüm
Çok şükür çalışıyorumda
Allahından bul belanı dedim
10 dk da bitti işte:(

Merhaba hanımlar

2.5 senelik evliliğim bitiyor.ailesinin verdiği huzursuzluk sonumuzu getirdi.onlarin yaptıkları söyledikleri sözler bunda ne var ki ne olmuş ki savunmalariyla hep gözardı edildi
Ben gerçekleri söyleyince hazımsızlık oldu. Eşim önce annem Babam kardeşlerim. Madem bu kadar önemli ailen ben neyin olmak için hayatına girdim? Yaşanılanlar o kadar boş ki .ne uğruna neden keşke hiç hayatımda olmasaydı.kendimi suçluyorum, ağlıyordu beni bırakmayacaksın ben yapamam.edemem diyen adam.kostura koştura acti davasını.

Bunalıyorum sıkılıyorum hemen hersey gecsin😔😔
Boşanmaya karar verdıysenız dava acması çok normal .

Evden neden siz ciktiniz? Git dese bile gitmeseydiniz keske. Ya aimdi evi terk etti derse dilekcesinde. Cunku evi terk etmek bir kusur.

Back
X