Bende anlatayim.15 yillik evliyim.almanyaya geljn geldim.ilk geceden hamile kaldim.4 sene sonra ikinci cocugum oldu.ve 36 yasinda simdi 1.5 yasinda olan kizim oldu.esimin yalvarmalariyla yaptigim cocuk en son cocugum.15 yil boyunca eşimin zengin olma hayaliyle uğrastim.tam düzeliyor.nefsine yenik dusup yine hata yapiyordu.cok calisip hic bisey elde edemedigi gibi bide kanunsuz işler yapip üstune para cezalari yiyodu.dayak hakaret hic yaşamadim cok sukur ama onun haicinde herseyi gordum.3 cocugum deyil 4 cocugum vardi sanki.en son sahte kimlikle sirket acip yakalandi.evimi 15 tane alman polisi basti.kriminal polis.ve ben 2 haftalik hamileydim.3 yil disardan yargilama aldi.sartli tahliye yani.ve 5 ay önce 70 bin euro borcu cikti ve evden attim.yeter dedim.oda onu beklemis gibi yine o sahte sirketi actigi arkadasiyla iş yapmaya başlamis.gece gunduz calisiyor.eve dönmek bile istemedi biliyomusunuz.cok istedigi kizini bile haftada 1 goruyor.ben boyle rahatim calisabiliyorum.kacda geldin gittin derdi yok dedi.zaten biz anlaşamiyoruz dedi.bosanma davasinida acmiyorda.eve cagardim gel beni allah katinda bosa diye.boşamicam dedi.davayi ben acicam.avukatla gorustum.devletden gecindigim icin devlete bildirmem lazim.ama almancam yeterli deyil bildiremedim.o bildirdim dedi ama bildirmemis.bana biraz süre ver diyor.islerimi yoluna sokayim diyor.sonra biz anlaşamiyoruz diyir.asla dönmem demem diyor zaman diyor.ben onun keyfinimi beklicem.acicam davayi.bu arada burda kimsem yok.ailem hepsi turkiyede.yapayanlizim burda.