Oyle yapicam canim.cogu halloldu.insallah davayida actimmi 8 ay sonra işede giricem.Bekleyin o zaman .Ama ayak üstü kırk yalan atan kocaniza itimad etmeyin siz işlerinizi yurutun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle yapicam canim.cogu halloldu.insallah davayida actimmi 8 ay sonra işede giricem.Bekleyin o zaman .Ama ayak üstü kırk yalan atan kocaniza itimad etmeyin siz işlerinizi yurutun.
Ya valla billa öyle deyil.ben asosyal deyilim.almancam var.ehliyetimi aldim.faturalar banka isleri cocuklarin okulu ev alisverisi hersey benim ustumde.arkadaslarim deseniz dolu.hatta biri avukatin yaninda calisiyor.cok cevrem var ama kimseye bisey rica edemiyorum.ben ailemden bile bisey isteyen biri deyilim.herseyi kendi cabamla yaparim.bide insan esi gidince bisey istemeye utaniyor.eskiden yedigin ictigin ayri gitmeyen insanlarin esine bile selam verirken korkar oluyosunuz inanin cok cevrem var.kizim 1.5 yil sonra krese baslicak.bende işe giricem.yine ona muhtac olmam.burda zaten devlet kadinin yaninda.Boşanacağınıza ihtimal bile vermiyor eşiniz, ki haksız sayılmaz. 15 senede dil öğrenmemiş, çevre edinmemiş bir de 3 çocuk yapmışsınız. Evden kovmanız işine gelmiş , orda burda g.t gezdiriyor, gezmelere doyunca gelecek cefakar karısının dizinde dinlenecek uyanık.
Almanya'da bekar ebeveynlere destek var mı? Bir çok Avrupa ülkesinde var diye biliyorum. Almanya'ya çocuk gelin olarak gidip türlü eziyetlere maruz kalmış Nazlı Doğan'ın bu videosunu izleyin. Ayrıca göçmen kadınlar birliği varmış, videoda bahsediyor. Onlarla da iletişime geçebilirsiniz.Bende anlatayim.15 yillik evliyim.almanyaya geljn geldim.ilk geceden hamile kaldim.4 sene sonra ikinci cocugum oldu.ve 36 yasinda simdi 1.5 yasinda olan kizim oldu.esimin yalvarmalariyla yaptigim cocuk en son cocugum.15 yil boyunca eşimin zengin olma hayaliyle uğrastim.tam düzeliyor.nefsine yenik dusup yine hata yapiyordu.cok calisip hic bisey elde edemedigi gibi bide kanunsuz işler yapip üstune para cezalari yiyodu.dayak hakaret hic yaşamadim cok sukur ama onun haicinde herseyi gordum.3 cocugum deyil 4 cocugum vardi sanki.en son sahte kimlikle sirket acip yakalandi.evimi 15 tane alman polisi basti.kriminal polis.ve ben 2 haftalik hamileydim.3 yil disardan yargilama aldi.sartli tahliye yani.ve 5 ay önce 70 bin euro borcu cikti ve evden attim.yeter dedim.oda onu beklemis gibi yine o sahte sirketi actigi arkadasiyla iş yapmaya başlamis.gece gunduz calisiyor.eve dönmek bile istemedi biliyomusunuz.cok istedigi kizini bile haftada 1 goruyor.ben boyle rahatim calisabiliyorum.kacda geldin gittin derdi yok dedi.zaten biz anlaşamiyoruz dedi.bosanma davasinida acmiyorda.eve cagardim gel beni allah katinda bosa diye.boşamicam dedi.davayi ben acicam.avukatla gorustum.devletden gecindigim icin devlete bildirmem lazim.ama almancam yeterli deyil bildiremedim.o bildirdim dedi ama bildirmemis.bana biraz süre ver diyor.islerimi yoluna sokayim diyor.sonra biz anlaşamiyoruz diyir.asla dönmem demem diyor zaman diyor.ben onun keyfinimi beklicem.acicam davayi.bu arada burda kimsem yok.ailem hepsi turkiyede.yapayanlizim burda.
Neden allah katında gel boşa dediniz anlamadım. O boşamazsa sizin boşanma hakkınız yok sanmıyorsunuzdur inşaallah.Bende anlatayim.15 yillik evliyim.almanyaya geljn geldim.ilk geceden hamile kaldim.4 sene sonra ikinci cocugum oldu.ve 36 yasinda simdi 1.5 yasinda olan kizim oldu.esimin yalvarmalariyla yaptigim cocuk en son cocugum.15 yil boyunca eşimin zengin olma hayaliyle uğrastim.tam düzeliyor.nefsine yenik dusup yine hata yapiyordu.cok calisip hic bisey elde edemedigi gibi bide kanunsuz işler yapip üstune para cezalari yiyodu.dayak hakaret hic yaşamadim cok sukur ama onun haicinde herseyi gordum.3 cocugum deyil 4 cocugum vardi sanki.en son sahte kimlikle sirket acip yakalandi.evimi 15 tane alman polisi basti.kriminal polis.ve ben 2 haftalik hamileydim.3 yil disardan yargilama aldi.sartli tahliye yani.ve 5 ay önce 70 bin euro borcu cikti ve evden attim.yeter dedim.oda onu beklemis gibi yine o sahte sirketi actigi arkadasiyla iş yapmaya başlamis.gece gunduz calisiyor.eve dönmek bile istemedi biliyomusunuz.cok istedigi kizini bile haftada 1 goruyor.ben boyle rahatim calisabiliyorum.kacda geldin gittin derdi yok dedi.zaten biz anlaşamiyoruz dedi.bosanma davasinida acmiyorda.eve cagardim gel beni allah katinda bosa diye.boşamicam dedi.davayi ben acicam.avukatla gorustum.devletden gecindigim icin devlete bildirmem lazim.ama almancam yeterli deyil bildiremedim.o bildirdim dedi ama bildirmemis.bana biraz süre ver diyor.islerimi yoluna sokayim diyor.sonra biz anlaşamiyoruz diyir.asla dönmem demem diyor zaman diyor.ben onun keyfinimi beklicem.acicam davayi.bu arada burda kimsem yok.ailem hepsi turkiyede.yapayanlizim burda.
çocuğunuz büyüktür o tercüme etsin sizeYok biliyorum.cocuklarin okulunu doktorumu banka islerini hallediyorum ama devlet dairesi islerinde anlatamam ayrintili.
Kursa gitmiyorlar, konu sahibi için kesin öyledir demiyorum ama geneli böyle. Evde oturup çocuk parası için çocuk yapıyorlar. İki üç ahbap aynı mahalledeyse her gün birbirlerine gidiyorlar. Kocaları ne isterse ne söylerse onu yapıyorlar.Ben de 15 sene Almanya da yaşayıp ta çok iyi Almanca konusamamana takıldım açıkçası...
Kadının derdi tam olarak bizim söylediğimiz. Dil öğrenmiş olsaydı kocası bu kadar alavere dalavere çevirebilir miydi, eve gelen kağıtları açıp okur öğrenirdi ne oluyor ne bitiyor. Orada eve gönderilen her mektup önemlidir ve bir cevaplama itiraz etme süresi vardır. Sizin dil bilip bilmemeniz onları bağlamaz. Boşanmak için 1 sene beklenmesi gerektiğini bile sonradan öğrenmiş. Türkiye'de olsa bir kadın bu kadar oyuna getirilebilir mi, hayır. Gider hemen sorup soruşturur avukata danışır bilgi alır önlem alır. Bu adam bir günde böyle olmamıştır, 15 sene boyunca hiç mi resmi devlet dairesinde derdini anlatacak kadar lisan öğrenmemiş?Kadının derdi ne insanların takıldığı nokta ne?
Size ne yaa ister öğrenir ister öğrenmez dil buna niye takıldınız ki?
ALLAH yardımcınız olsun ama bu adamla bir arpa boyu yol alamazsınız.
Eğer devam etmek istiyorsanız da aklını başına toplaması için açın davanızı..
Adama para cezası kesilmese acaba kapı dışarı edecek miydi?! Konusunda bile kocası için "çok çalışıyor ..hiçbirşey elde edemiyor" demiş bir deKadının derdi tam olarak bizim söylediğimiz. Dil öğrenmiş olsaydı kocası bu kadar alavere dalavere çevirebilir miydi, eve gelen kağıtları açıp okur öğrenirdi ne oluyor ne bitiyor. Orada eve gönderilen her mektup önemlidir ve bir cevaplama itiraz etme süresi vardır. Sizin dil bilip bilmemeniz onları bağlamaz. Boşanmak için 1 sene beklenmesi gerektiğini bile sonradan öğrenmiş. Türkiye'de olsa bir kadın bu kadar oyuna getirilebilir mi, hayır. Gider hemen sorup soruşturur avukata danışır bilgi alır önlem alır. Bu adam bir günde böyle olmamıştır, 15 sene boyunca hiç mi resmi devlet dairesinde derdini anlatacak kadar lisan öğrenmemiş?
İster öğrenir ister öğrenmez in sonu bu oluyor işte. Adam belki konu sahibini de hapse yollayacak ondan bile haberi yok.
Öyle bir getirilir ki.Kadının derdi tam olarak bizim söylediğimiz. Dil öğrenmiş olsaydı kocası bu kadar alavere dalavere çevirebilir miydi, eve gelen kağıtları açıp okur öğrenirdi ne oluyor ne bitiyor. Orada eve gönderilen her mektup önemlidir ve bir cevaplama itiraz etme süresi vardır. Sizin dil bilip bilmemeniz onları bağlamaz. Boşanmak için 1 sene beklenmesi gerektiğini bile sonradan öğrenmiş. Türkiye'de olsa bir kadın bu kadar oyuna getirilebilir mi, hayır. Gider hemen sorup soruşturur avukata danışır bilgi alır önlem alır. Bu adam bir günde böyle olmamıştır, 15 sene boyunca hiç mi resmi devlet dairesinde derdini anlatacak kadar lisan öğrenmemiş?
İster öğrenir ister öğrenmez in sonu bu oluyor işte. Adam belki konu sahibini de hapse yollayacak ondan bile haberi yok.
3-5 sene olsa yine anlarım, 15 sene yahu.Kadının derdi tam olarak bizim söylediğimiz. Dil öğrenmiş olsaydı kocası bu kadar alavere dalavere çevirebilir miydi, eve gelen kağıtları açıp okur öğrenirdi ne oluyor ne bitiyor. Orada eve gönderilen her mektup önemlidir ve bir cevaplama itiraz etme süresi vardır. Sizin dil bilip bilmemeniz onları bağlamaz. Boşanmak için 1 sene beklenmesi gerektiğini bile sonradan öğrenmiş. Türkiye'de olsa bir kadın bu kadar oyuna getirilebilir mi, hayır. Gider hemen sorup soruşturur avukata danışır bilgi alır önlem alır. Bu adam bir günde böyle olmamıştır, 15 sene boyunca hiç mi resmi devlet dairesinde derdini anlatacak kadar lisan öğrenmemiş?