• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum

Boşandık arkadaşlar, ailemin yanındayım o da ayda bir kere kızımı görmeye geliyor. Çok mutluyum diyemem buruğum, yas sürecindeyim ama inşallah toparlanacağım. Çok kötü hissettiğim zamanlarda onun yanındayken daha kötü hissettiğimi hatırlıyorum ve hemen toparlanıyorum , ailem arkamda bana destekler çok şükür. Şimdi sadece iş bulması kaldı umarım kızım için güzel bir gelecek hazırlayabilirim.. Çok teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için destekleriniz için..

Bir daha ilişkinde umarım daha dikkatli ,seçici olursun böyle bir adamı evlenene kadar nasıl tanımadın. Neyse hayırlısı olsun adına😊

Bir daha ilişkinde umarım daha dikkatli ,seçici olursun böyle bir adamı evlenene kadar nasıl tanımadın. Neyse hayırlısı olsun adına😊
Evlenmeden önce peşimde koşuyordu çünkü evlenebilmek için rol yapıyordu, kendini olmadığı biri gibi gösterdi evlendikten hele de çocuk olduktan sonra ondan boşanamam zannedip aldı eline çaldı tefi. Zaten bana karnındaki çocuğa mı güveniyorsun güvenme demişti zamanında, bir şey vardı psikolojide sizin karşınızdakine ayıp olur diye söyleyemeceğiniz ne varsa o size bunu söyleyebiliyorsa o kendiyle alakalıdır diye. Bana söylediği ne varsa gerçekten kendini anlatıyor sanki .. Bir daha ilişki bile düşünmüyorum çok zor kalbimin kapıları bir daha açılmamak üzere kapanmış gibi hissediyorum..

Evlenmeden önce peşimde koşuyordu çünkü evlenebilmek için rol yapıyordu, kendini olmadığı biri gibi gösterdi evlendikten hele de çocuk olduktan sonra ondan boşanamam zannedip aldı eline çaldı tefi. Zaten bana karnındaki çocuğa mı güveniyorsun güvenme demişti zamanında, bir şey vardı psikolojide sizin karşınızdakine ayıp olur diye söyleyemeceğiniz ne varsa o size bunu söyleyebiliyorsa o kendiyle alakalıdır diye. Bana söylediği ne varsa gerçekten kendini anlatıyor sanki .. Bir daha ilişki bile düşünmüyorum çok zor kalbimin kapıları bir daha açılmamak üzere kapanmış gibi hissediyorum..
hayır hayır öyle düşünme ama acele etme kendine uzun bir zaman ver acele etmen kafa karışıklığa ne istediğini bilmemene sebep olur bırak akışına.. emin ol unutursun emin ol başkasınıda seversin öyle bir oluyor ki herşey çünkü sen güzel seversen karşıdakindende karşılık alıyorsan işte orada başlar hikayen çünkü sen özelsin böyle bak 😉

İlk mesajınızı okuyunca inşallah boşanmış tır diyip son sayfanızı okudum ve Ohhh dedim. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah kızınız ile çok mutlu olursunuz 🙏

Emin ol duyguların hepsi geçiyor.Eşimden boşandıktan sonra hayatima kimseyi almam diyordum sevmem diyordum şuan 2 yıllık evliyim ve gerçekten çok mutluyum iyi imsalnlarda var

Back
X