- Emoji Skoru
- 396
- Puanlar
- 648
- Konu Sahibi PinkysDream
Evet geçen de konu açmıştım altı aylık evliyim eşim salonda yatıyor diye son bir şans vermiştim taşınacaktık diye.Bugün beni annemlere bırakacaktı yola bakıyordum navigasyondan yolu kaçırdım diye bana küfürler etti.Sonra tam inerken annemlerin evin önünde baya küfür etti ben eve doğru yürürken duyanlarda oldu tabi.Çıktım aileme anlattım kesin olarak boşanma kararı aldım.İşin ilginç yanı benden önce o bosanalım dedi.Belkide bilerek uzaklaştırdı kendinden birşeyler planladı resmen bugünü bekliyormuş.Demin yazdım yarın eşyalarımı alcam diye avukata talimat verdim demiş.Ben böyle birşey görmedim bu kadar hatalar yapıp yağ gibi üste çıkanı ilk kez görüyorum sanırım kisilik bozukluğu var evlenmeden fark edemedim.30yaşındayım altı aydır evliydim psikolojim şu an darmadağın oldu geri aile evine dönücem en azından maddiyato toplayana kadar.Sizce bu adam neden hem yatagı ayırıp hem küfür edip hem bosanalım dedi yani ben gerçekten anlam veremiyorum bu olanlara.Birde bir sene dolmadan nasıl boşanılıyo bilen var mı?