• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum

aysejdoek

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
292
Puanlar
23
Geçte olsa aklım başıma geldi ve fiziksel psikolojik şiddet gördüğüm evliliğimi bitiriyorum bebeğim 2 aylık çok korkuyorum çocuğu da istemiyor ailemin durumu iyi şu an bir işim yok nasıl olacak süreç nasıl işleyecek bilmiyorum. Bir haftadır ailemin evindeyim ve şikayetçi oldum yarın dava açacağım şu an kendimi hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum ilerleyen süreçlerde tökezler miyim psikolojim bozulur mu yalnız hissetmekten korkuyorum çünkü hamileyken bile yalnızdım. Tecrübesi olan arkadaşlar nasıl bir süreç bu süreç

Geçte olsa aklım başıma geldi ve fiziksel psikolojik şiddet gördüğüm evliliğimi bitiriyorum bebeğim 2 aylık çok korkuyorum çocuğu da istemiyor ailemin durumu iyi şu an bir işim yok nasıl olacak süreç nasıl işleyecek bilmiyorum. Bir haftadır ailemin evindeyim ve şikayetçi oldum yarın dava açacağım şu an kendimi hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum ilerleyen süreçlerde tökezler miyim psikolojim bozulur mu yalnız hissetmekten korkuyorum çünkü hamileyken bile yalnızdım. Tecrübesi olan arkadaşlar nasıl bir süreç bu süreç
Minik bebeginizin saglikla buyumesini diliyorum. Kendiniz icin en dogru karari vermissiniz.

Yeniden doğmuş gibi olacaksınız, karın dibinden yüzeye çıkan kardelen gibi hissedeceksiniz. Sırtınızdaki o patates çuvalından kurtulduğunuz için bir sadaka verebilirsiniz, çünkü hayat şimdi başlıyor. Ve tek değilsiniz şükredin bir bebeğiniz var o size muazzam bir güç verecektir. Her şey gönlünüzce olsun inşallah 🙏🌸❤️

o minicik bebegi bile istemeyen merhamet gostermeyen bi embesilden kurtuldugunuz icin şükredin. Bu duyguyu hatirlayin hep , rezil birisi kendisi. Bebeginize odaklanin sizi iyilestirecek emin olun. Mutluluklar diliyorum size ve bebeginize 🙏 Hayatiniz bu rezilsiz tabi ki daha guzel olacak

Yalniz degilsin, bebegin yaninda , ailen destekcin. Bunlarin disindaki duygusal boslugundaki yalnizlikla kalamama durumunuz icin terapi alin. Cunku zaten biz bu hayatta tek olarak variz. Asil kendi kedimizle iyi olmak durumundayiz.

Hem kendiniz hemde bebeginiz icin saglikli olmayan bir iliskiyi bitirmekle en dogrusunu yapmissiniz 🙏🏻 baslarda zor gelicektir ama zamanla alisicaksinizdir elbette . Bebeginiz cok sansli, sizin gibi arkadasinda duran annesi oldugu icin ❤️

Eğer mozoşist değilsen pişman olmazsın
Kim bile isteye acı çektiği işkence gördüğü insana dönmek ister
Ruh hastaları tabiki
Heleki senin durumunda
Ailen iyi her anlamda, genç ve sağlıklısın
Hayırlı olsun

Çokta mutlu olucaksın hiç canını sıkma oh derin bir nefes alıcaksın o pis adamdan kurtulduğun için çocuğunu mutlu bir evde büyüteceğin için…

Kendi evladını istemeyen, sizi hamileyken yalnız bırakan, psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayan birinden boşandığınız için ileride duyacağınız duygu pişmanlık değil olsa olsa mutluluk ve huzur olur. Zaten yalnız bırakıldığınız bir evlilik bittiğinde yalnızlık hissetmeyeceksiniz çünkü bir insanın hiç olmaması, varken olmamasından daha iyidir. Bebeğiniz yanınızda, o büyüdükçe sevgisi de büyüyecek, aileniz de ne mutlu ki arkanızda. Hiç endişe etmeyin, en güzel kararı vermişsiniz kendiniz için. Yeni hayatınızda mutluluk, huzur ve sağlık diliyorum size, bebeğinize ve ailenize 🌸

Öncelikle çok geçmiş olsun. Eski konularınıza göz attım. Bu kişilik örüntüsündeki birinden boşanmak en en en doğru karar. Maddi manevi şiddetin dozu sürekli artmış görünüyor. Şikayetçi olduğunuza göre fiziki şiddet henüz 2 aylık lohusa olduğunuz dönemde ya da daha kötüsü hamilelikte olmuş. Kararınızdan vazgeçmeyin. Ailenizin ekonomik durumu iyiymiş, şu an bebeğinize öncelik verin. Maddi kaygınız olmaması çok büyük bir avantaj. Yaşınız çok genç. Evladınız sağlıkla biraz büyüsün, dilerseniz kariyeriniz inşaa edersiniz. Kendinize zaman verin. Bu arada o eşiniz binbir takla ile hiç ettiği 400 gr altınınızı yerine koydu mu ? Umarım koymuştur. Şu an size hem maddi hem psikolojik olarak bir güvence olur. Son olarak bu yaşananların faturasını sakın kendinize kesmeyin. Her şey yoluna girecektir.

Israrla böyle adamları baba yapıp boşanmak mı gerekti ki ?
Eski konularınıza baktım bu adam nişan sürecinizden bu zamana kadar ailesi ile birlikte sizi üzüp yıpratmış, hakaretler etmiş yetmemiş sizi babanızın evine bile bırakmakla tehdit edip durmuş.
Niye tekrar bir çocugu daha bu saçma evliliğe alet ediyorsunuz ki
Daha önce düşük bile yapmışsınız ve size merhametsizce davranıp durmuş.
Böyle bir adam zaten baba olmayı haketmemiş.
Bu arada tabiki boşanın bu pislikten.

Akşam evde yemek alışkanlığı olmayan, iş bitimi arkadaşlarıyla takılan, eve 10-11 gibi gelen adamdan ne beklediniz? Niye bu zamana kadar durdunuz? Çocuk olunca düzelmiyormuş, birden adamlara ilgili sorumlu özellik yükleniyormuş değil mi? Bu kadar ilgisiz alakasız sevgisiz sorumsuz, çocuğunu bile istemeyen aileci adamdan çocuk yapma ısrarınız neydi? Düşük olmuş ama ısrarla ikinciye hamile kalmışsınız. Sorunca sordu diyorlar.

400 gr. altınınızı yemiş yatmış. Ailenizin taktıklarını bile bozdurup harcamış. Maddi yönden bela manevi yönden bela, utanç kaynağı adamlara yapışmanın anlamı ne? Görmediğiniz paylaşımınız olmayan adamdan çoktan boşanmanız lazımdı. Avukatsız o altını zor geri alırsınız.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Eski konularınıza göz attım. Bu kişilik örüntüsündeki birinden boşanmak en en en doğru karar. Maddi manevi şiddetin dozu sürekli artmış görünüyor. Şikayetçi olduğunuza göre fiziki şiddet henüz 2 aylık lohusa olduğunuz dönemde ya da daha kötüsü hamilelikte olmuş. Kararınızdan vazgeçmeyin. Ailenizin ekonomik durumu iyiymiş, şu an bebeğinize öncelik verin. Maddi kaygınız olmaması çok büyük bir avantaj. Yaşınız çok genç. Evladınız sağlıkla biraz büyüsün, dilerseniz kariyeriniz inşaa edersiniz. Kendinize zaman verin. Bu arada o eşiniz binbir takla ile hiç ettiği 400 gr altınınızı yerine koydu mu ? Umarım koymuştur. Şu an size hem maddi hem psikolojik olarak bir güvence olur. Son olarak bu yaşananların faturasını sakın kendinize kesmeyin. Her şey yoluna girecektir.
Hayır hatta daha fazlasını aldı benden :) ailem için Allah’a şükür sorun değil maddi manevi yanımdalar sürçe ne kadar uzarsa uzasın. 2 avukat tuttuk hemen 🙏🏻

Israrla böyle adamları baba yapıp boşanmak mı gerekti ki ?
Eski konularınıza baktım bu adam nişan sürecinizden bu zamana kadar ailesi ile birlikte sizi üzüp yıpratmış, hakaretler etmiş yetmemiş sizi babanızın evine bile bırakmakla tehdit edip durmuş.
Niye tekrar bir çocugu daha bu saçma evliliğe alet ediyorsunuz ki
Daha önce düşük bile yapmışsınız ve size merhametsizce davranıp durmuş.
Böyle bir adam zaten baba olmayı haketmemiş.
Bu arada tabiki boşanın bu pislikten.
Boşanma dilekçemi verdim 🙏🏻

Akşam evde yemek alışkanlığı olmayan, iş bitimi arkadaşlarıyla takılan, eve 10-11 gibi gelen adamdan ne beklediniz? Niye bu zamana kadar durdunuz? Çocuk olunca düzelmiyormuş, birden adamlara ilgili sorumlu özellik yükleniyormuş değil mi? Bu kadar ilgisiz alakasız sevgisiz sorumsuz, çocuğunu bile istemeyen aileci adamdan çocuk yapma ısrarınız neydi? Düşük olmuş ama ısrarla ikinciye hamile kalmışsınız. Sorunca sordu diyorlar.

400 gr. altınınızı yemiş yatmış. Ailenizin taktıklarını bile bozdurup harcamış. Maddi yönden bela manevi yönden bela, utanç kaynağı adamlara yapışmanın anlamı ne? Görmediğiniz paylaşımınız olmayan adamdan çoktan boşanmanız lazımdı. Avukatsız o altını zor geri alırsınız.
Hakkım olduğu için almak için uğraşacağım tabi ki ama olmazsa da üzülmem maddi konuda bir sorunum yok sadece düzen normal hayata dönerken zorlanır mıyım toplumsal baskı gibi korkularım var

Hakkım olduğu için almak için uğraşacağım tabi ki ama olmazsa da üzülmem maddi konuda bir sorunum yok sadece düzen normal hayata dönerken zorlanır mıyım toplumsal baskı gibi korkularım var
Ailen de arkandaymış toplumsal baskı olmaz. Hayırlı olsun.

Toplumsal baskı siz izin verirseniz olur. Hayır demeyi öğrenin, bir kere yaptınız mı gerisi gelir. Kimseye ezilip büzülmeyin, gerektiği yerde tersleyin. O kırılmasın bu gücenmesin derseniz ezerler. Zengin bile olsanız hakkınız olanı alın. Avukat ne diyorsa onu yapın. Ben yerinizde olsam aile evinde kalmam, çocuğumla yeni ev ayarlarım. Maddi durumunuz iyiymiş, yardım lazımsa yardımcı tutun ya da anneniz gelsin ama kendi evinizde yaşayın. Siz artık çocuğunuzla başka bir ailesiniz. Ne kadar o evde büyüdüyseniz kendi evinize düzeninize alıştınız.

Hayır hatta daha fazlasını aldı benden :) ailem için Allah’a şükür sorun değil maddi manevi yanımdalar sürçe ne kadar uzarsa uzasın. 2 avukat tuttuk hemen 🙏🏻
Hukuki süreci başlatarak en doğrusunu yapmışsınız. Umarım tüm haklarınıza tez vakitte kavuşunursunuz. Süreç çekişmeli olarak ilerleyecek gibi anlıyorum. Ne kadar agresif saldırı yaparsanız bu kişi kaybedeceklerini hesap ederek anlaşmaya o denli yaklaşır fikrindeyim. Aksi takdirde bu karakterdeki kişi üçün beşin hesabına size olmayacak ithamlarda bulunur olayı ters yüz etmeye kalkar. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.

Back
X