Boşanıyorum

florya455

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.360
Puanlar
63
1,5 yıl önce boşanma karari almıştık dava acilmisti bu karardan geri dönmüştük çocuğumuz olduğu için. düzeldi gibi oldu ve sonra herşey eskiye döndü. Dava açtık boşanıyorum kendimi çok kötü hissediyorum sürekli ağlıyorum aklıma hep iyi günler geliyor o kabus günleri ben yasamamisim gibi iyi zamanlarimiz geliyor aklıma, kalbimin bana oynadigi bir oyun mu bu😭

1,5 yıl önce boşanma karari almıştık dava acilmisti bu karardan geri dönmüştük çocuğumuz olduğu için. düzeldi gibi oldu ve sonra herşey eskiye döndü. Dava açtık boşanıyorum kendimi çok kötü hissediyorum sürekli ağlıyorum aklıma hep iyi günler geliyor o kabus günleri ben yasamamisim gibi iyi zamanlarimiz geliyor aklıma, kalbimin bana oynadigi bir oyun mu bu😭
Zor bir süreç , hakkınızda hayırlısı olsun , güçlü durmaya çalışın gerekirse bir psikoloğa gidin .

Değişen bişey yoksa o cehenneme hapsolmak yerine şuan kötü günlerine tutun. Süreç bitince rahatlarsın. Sokaktan çevirdiğin biriyle de eğlenirsin iyi günlerin olur önemli olan bunu devam ettirebilmek. Her eğlendiğin insanla ömür geçmiyor

Detay yazmamisim olayları yazacak kadar gücüm yok ana sebep su ki bana kotu davranıyor ve bunu değiştiremiyorum değiştiremedim.

Değişen bişey yoksa o cehenneme hapsolmak yerine şuan kötü günlerine tutun. Süreç bitince rahatlarsın. Sokaktan çevirdiğin biriyle de eğlenirsin iyi günlerin olur önemli olan bunu devam ettirebilmek. Her eğlendiğin insanla ömür geçmiyor
Yaşarken aynen bir cehennem. Ama ayrılırken hiç cehennem yasamamisim gibi iyi yanları aklimda.. en küçük örnek surekli dışarda eşine anlayışlı sakin konuşan kişiler dikkatimi çeker mesela... Algida seçicilik. Bende yok ya,o yüzden hep ilgimi çekti bu. ben böyle davranılmaya mi layigim diye düşündüm her zaman onlar değerli kadın ben değersiz kadınım.

Bana hep şunu dikte etti. Bu sebepten evlilik bitirilmez yazık edersin. Degis dedim o zaman.. kendini 3 gün degistirip 4. Gün aynı oldu. Bu yüzden hep bunu düşünüyorum. Arkadaşlar. Sizi tersleyen kötü davranan, sürekli birbirimize güzel davranalım diye uyardiginiz bir evlilik bitirmeye değer mi değmez mi lütfen soyleyin

Bana hep şunu dikte etti. Bu sebepten evlilik bitirilmez yazık edersin. Degis dedim o zaman.. kendini 3 gün degistirip 4. Gün aynı oldu. Bu yüzden hep bunu düşünüyorum. Arkadaşlar. Sizi tersleyen kötü davranan, sürekli birbirimize güzel davranalım diye uyardiginiz bir evlilik bitirmeye değer mi değmez mi lütfen soyleyin

Bir rahatsızlığı olabilir mi acaba şeker vs yada Psikolojik problemler neden böyle asabi davranıyprmuş anlayabildiniz mi?

Nasıl davranıyor size? Bir insanın huyu neyse değişmiyor malesef. Sözler veriyor değişeceğim diye can çıkmadan huy çıkmıyor

Boşanıyorum, 7 yıldır bitti bitecek derken en sonunda bitti. Boşanma davası için yarın avukatla görüşeceğiz. İçim çok tuhaf. Boşluktayım sanki. Sürekli ağlıyorum. Tek bildiğim şey bitmesi gerektiği..
Detay yazmak istemiyorum. Şunu merak ediyorum sadece, ne zaman geçer bu karmaşık hisler?
Bosanmıs arkadaşların toparlanma hikayelerini dinlemek istiyorum, bu süreci nasıl atlattınız?
Bunun üstünden geçmiş 2 sene gene barışırsınız gibi

ya ne kadar gençsiniz, sorunlarınız ne bilmiyoruz ama önünüzde ortalama 50 senelik bir ömür daha var. 50 senenizi bu adamla geçirebilir misiniz? cevabınız hayırsa günün birinde zaten boşanacaksınız. genç yaşta boşanıp yeni bir hayat kurmak daha kolay

Bosanabilecek adam bile cok zor
O yönden şanslısınız boyle bakın birde

Nasıl davranıyor size? Bir insanın huyu neyse değişmiyor malesef. Sözler veriyor değişeceğim diye can çıkmadan huy çıkmıyor
Asla takdir ve teşekkür etmez sürekli eleştiri yapar onu geçtim bagirmalari ani patlamaları çoğaldı artı ağzı cok bozuk orda film koptu

ya ne kadar gençsiniz, sorunlarınız ne bilmiyoruz ama önünüzde ortalama 50 senelik bir ömür daha var. 50 senenizi bu adamla geçirebilir misiniz? cevabınız hayırsa günün birinde zaten boşanacaksınız. genç yaşta boşanıp yeni bir hayat kurmak daha kolay
Hep böyle olacaksa hayir. Ama hep icimde bi düzelir umudu, bende de hatalar var düşüncesi, iyi yönlerinin aklıma gelmesi. Bunlar olmasa.

Asla takdir ve teşekkür etmez sürekli eleştiri yapar onu geçtim bagirmalari ani patlamaları çoğaldı artı ağzı cok bozuk orda film koptu
Kurtulma.sansinjz gücünüz durumunuz varsa ve bunu tercih etmezseniz buna cok sasiririm

Back
X