Boşanıyorum

Evden bu gece cikiyorum ama bilmiyor yarın gideceğimi zannediyor gece 1 de gelince öğrenecek. İçimdekileri anlatan not birakayim mi saçmaliyo muyum

1,5 yıl önce boşanma karari almıştık dava acilmisti bu karardan geri dönmüştük çocuğumuz olduğu için. düzeldi gibi oldu ve sonra herşey eskiye döndü. Dava açtık boşanıyorum kendimi çok kötü hissediyorum sürekli ağlıyorum aklıma hep iyi günler geliyor o kabus günleri ben yasamamisim gibi iyi zamanlarimiz geliyor aklıma, kalbimin bana oynadigi bir oyun mu bu😭
Seni çok iyi anlıyorum… içim kanaya kanaya boşanıyorum.

Evden bu gece cikiyorum ama bilmiyor yarın gideceğimi zannediyor gece 1 de gelince öğrenecek. İçimdekileri anlatan not birakayim mi saçmaliyo muyum
Evi terkeden kusurlu olmuyor muydu boşanma davalarında

Çocuk işi nasıl olacak 7 saat uzaklıktaki şehirde gorev yapiyor babasına düşkün

Ananemlere babam ne zaman gelcek dedi izin alınca gelcek dedim izni olunca beraber gidelim dedi kafayi yersin

Öncelikle Allah yardımcınız olsun.Şöyle bir gerçek var ki kimse boşanmak için evlenmez.İş boşanmaya karar vermeye geldiğinde de bunu ne kadar ertelerseniz erteleyin kaçınılmaz son boşanma.Ayrılık psikoloji kolay değildir eminim bir psikologdan yardım almanız belki sürecinize yardımcı olur..

1,5 yıl önce boşanma karari almıştık dava acilmisti bu karardan geri dönmüştük çocuğumuz olduğu için. düzeldi gibi oldu ve sonra herşey eskiye döndü. Dava açtık boşanıyorum kendimi çok kötü hissediyorum sürekli ağlıyorum aklıma hep iyi günler geliyor o kabus günleri ben yasamamisim gibi iyi zamanlarimiz geliyor aklıma, kalbimin bana oynadigi bir oyun mu bu😭
Evet genelde böyle olur. Vazgeçilen veya kaybedilen şey tatlı gelir insana. Ne yaşadınız da boşanıyorsunuz bilmiyorum önce konu açtıysanız görmedim. Ama eğer gerçekten zor bi evlilikse kötü şeyler yaşadıysanız bu duruma aldanmayın dediğim gibi insan ayrılınca hep dramatik olur. Mantık ile hareket edin.

alıştığınız kendinizi ait hissettiğiniz hayatınız ve duygularınız değişecek hiiç kolay değil, allah yardımcınız olsun, süreciniz kolayca hayırlısıyla sonuçlanır inşallah.

Bana hep şunu dikte etti. Bu sebepten evlilik bitirilmez yazık edersin. Degis dedim o zaman.. kendini 3 gün degistirip 4. Gün aynı oldu. Bu yüzden hep bunu düşünüyorum. Arkadaşlar. Sizi tersleyen kötü davranan, sürekli birbirimize güzel davranalım diye uyardiginiz bir evlilik bitirmeye değer mi değmez mi lütfen soyleyin
Bitmesi tam isabet. Kimse kimsenin malı eşyası değil. Üzülme. İyi insanlar var.

Beyninizin oynadigi bir oyun, suanda iyi anilar film seridi gibi geciyor cünkü tamamen stres kaynakli.. bende de olmustu.. biraktiginiz anda evren tamamen size calisacak emin olun. Bu kadar kendinizi yipratirsaniz herkesi sevindirirsiniz. Güclü olup hayatiniza bakmaniz gerekli, zor ama inanin geciyor..

Hep böyle olacaksa hayir. Ama hep icimde bi düzelir umudu, bende de hatalar var düşüncesi, iyi yönlerinin aklıma gelmesi. Bunlar olmasa.
değişecek olsa çoktan değişirdi kaldı ki çocuğun var senin hatrına olmasa en azından onun hatrına değişirdi çocuğunun biricik annesi olduğu için, kafanın içinde sana kötü davranan birini güzelleyip durma. daha çok gençsin ömrünü eşinin kıymetini bilmeyen bi hıyarla geçirme, bak çocuğun da sizin ilişkinizi örnek alıp öyle ilişkiler geliştirecek, ne kadar istersin bunu?

Back
X