Boşanıyorum...

Exorcist

Pantolonlu Bulut
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
799
11
296
yaklaşık 3 senedir sorunlarımız vardı eşimle, daha önce burda da yazmıştım, sonunda eşim gitti evden. 2 haftadır evde kalmıyor, söylediğine göre otelde kalıyormuş ne kadar doğrudur bilinmez, bir tanıdığımız geçen gün anneme eşimi esmer bir kadınla bir kaç kez gördüğünü söylemiş bu da ne kadar doğru onu da bilmiyorum
şu anda tatil için istanbula gitti tatil dönüşü bir ev tutup kalan eşyalarını alacakmış söylediğine göre
gittiğine üzülmedim aslında ama yine de bir evliliği bitirmek o kadar basit değil sanırım, ömür boyu diyerek çıkıyoruz yola ama zaman içinde noluyo nasıl oluyo bi şeyler bitiyor demek ki sevgi, saygı bitiyor ve ne umutlarla başlanan bir evlilik gün gelip çökebiliyor şimdi baktığımda o kadar zamanı boşamı heba ettim yani diyorum, bu kadar zaman içinde çok daha başka şeyler yapabilirdim, belki de beni gerçekten mutlu edecek biriyle birlikte olabilirdim
bu benim ikinci evliliğimdi yani ikinci kez çuvalladım artık erkeklere güvenebileceğimi ve değil bir evlilik bir ilişkimin bile olabileceğini düşünemiyorum yine de zaman ne gösterir bilinmez demekten kendimi alamıyorum

canım benim ya dilerim hakkında hayırlısı olur. ve dilerim bundan sonra hayat sana güzel ne varsa onu getirir. Herşey gönlünce olsun inşallah

su an ne diyecegimi bilmiyorum.. o kadar zor bi durum ki..

Allah sana sabir versin ablacim, umudunu hic bir zaman yitirme elbet güvenebilecegin ve sevegin biri cikacaktir karsina.

Umudunu hic bir zaman yitirmemen dilegi ile ablacim.. öpüyorum

Tabii ki biraz zamana ihtiyacınız var.Bir gün mutlaka anlaşabileceğiniz beraber yaşlanabileceğiniz biri çıkacaktır karşınıza.İki kere çuvalladım demişsiniz ben böyle düşünmüyorum ama sizin deyiminizle dilerim bir daha çuvallamazsınız.Allah herşeyin hayırlısıyla karşılaştırsın

Hakkınızda hayırlısı olsun,keşke evliliğiniz arzu ettiğiniz gibi gitseydi ama bir yerden sonra olmuyorsa olmuyordur ve zorlamanın bir anlamı olmuyor malesef:(
Eşler arasındaki problemler çevre tarafından da öğrenilince spekülasyonlar olur mutlaka,o yüzden siz kendi gözünüzle görmediğiniz veya kulaklarınızla duymadığınız sürece eşinizle ilgili yapılan yorumlara kulak tıkayın bence,sizinde belirttiğiniz gibi ilişkiniz,sevginiz her ne kadar bitmişte olsa bir evliliği bitirmek hem insanı üzer hemde çevrenin laf götürüp getirmeleriyle insanı yıpratır,bu zor ve sancılı dönemi çabuk atlatmanızı dilerim,kendinizi keşke evlenmeseydim,boşuna harcadım yıllarımı gibi düşüncelere kaptırarak heba etmeyin,evlenmeden ne olacağını bilemezdiniz,bu evliliği yaşamanız gerekiyormuş,yaşamışsınız,sonuçta kader,şimdi zamana ihtiyacınız var,Allah bundan sonra karşınıza helal süt emmiş,hayırlı insanları çıkarsın.

canim daha onceki konunu biliyorum. sin evi zaten pansiyon gibi kullaniyordu ve sana ev konusunda hicbir maddi destegi yoktu.
otelde kaldigina ben de inanmiyorum belesci idi yanlis hatirlamiyorsam.eger aldattigini dusunuyorsan takip edip en azindan tazminat vs alabilirsin.
Sakin 2 sefer de olmadi diye dusunme. Allah karsina mutlaka iyi birini cikartir. hic uzulme. Adi ustinde bu hayat arkadasi.
Sana hayat arkadasi olmadiktan sonra senin yaninda olmadiktan sonra bosver gitsin.

Uzman bir piskologun bir yazisini okudum, aynen böyle yaziyordu...

Hayatinizda her ne olursa olsun sakin ben nasil buna katlandim, ben nasil bu adami cektim, ben nasil zamanimi böyle bosa harcadim demeyin...böyle düsünceler sizi ruhen daha cok asaga ceker bunalima iter, olan olmustur gecen gecmisitr....:kahve:

Sizin yapacaginiz tek sey o olumsuz evliligi veya beraberligi hayatinizin bir parcasi olarak kabul etmek, evet bunlari yasadim kötüde olsa negatifde olsa bunlarin bana yapilmasina müsade ettim bunu degistiremem ama hayatimin kötü bir parcasi olarak kabul ediyorum ve birdaha olmamasi icin gayret gösterecegim...:kahve:

Kimse bosanmak icin evlenmez arkadasim, keskelerlede yasanmaz evet keske öyle degilde böyle olsaydi tabiki ama olmamis yasayacak ve görecekmissin, yinede umudunu kaybetme mutlu olmak herkesin hakki, insallah sende hakk ettigin mutlulugu bulursun...:teselli:

Sevgilerimle..

allah yardımcın olsun canım inan çok üzüldüm.kendini suçlama sakın .böyle olacağı varmış.gidene kal demek doğru değil.evliliğin sayısı değil önemli olan,önemli olan senin mutluluğun.kendine iyi davran umarım bundan sonrası için hayat sana güzel şeyler getirir

Aklıma gelen bir Toygar Işıklı bestesi sana yazacaklarımı yansıtıyor arkadaşım.
dün...bugün...yarin
umut eder bir yanım
bu son degil baslangiç, biliyorum...
yagmurun sesi
anlatiyor bize herseyi
yüzümde bir tebessüm dinliyorum
bu acilar elbet biter
hayat yine devam eder, bekliyorum
neler neler gelir geçer
hersey unutulur
bir ümitle yeni bir gün baslar
gelse de sonbahar
hayat gülümsüyor;
akip gidiyorken zaman
aah yeni bir gün baslar yepyeni umutla
gelse de sonbahar...

İşte hayat bu sanırım.

alallh sabır versin ama gittiğine üzülmemişsiniz anladığım kadarıyla hayırlısı böyledir ama asla umudunuzu yitirmeyin lütfen yeniden hayat kuruabilirsiniz

her gün seni üzecek bir insan olmayacak artık hayatında...yeni bir sayfa açmak zorda olsa bir kere üzüleceksin ömür boyu şüphe ile sıkıntı ile yaşamayacaksın......isterse 5 .evlilik olsun sen mutlu değilsennnn devam etmesine hiç gerek yok zaten seni seven sayan bir insan olsa ne yapar eder seni kaybetmeyi göze alamazdı....bırak kimle ne hali varsa görsün ......inşallah çok mutlu olursun

hakkınızda hayırlısı olsun...
evet evlilik kararıda boşanma kararıda kolay alınmıyor....
ama bazı şeylerde zorla olmuyor..
bir ömür boyu iyilikte kötülükte diye başlıyoruzz....
ama zaman alıp götürüyor o verilen sözleri....
bundan sonrası için inş.yüzünüz güler huzurlu ve sizi anlayan mutlu olacağınız insanlar çıkar karşınıza..

Yaşadıklarınız zor ama bundan sonra ne olacağı yine belli olmaz.İkiside sizin istediğiniz gibi olmayabiir ama umut her zaman için vardır...Umarım bundan sonra hayatta istedikleriniz dilediklerinizle karşılaşırsınız...

zor bi durum olsa gerek....
rabbim hakkınızda hayırlısını versin..... Saruboceq

hayat her zaman güzel davranmıyor bize.. 2. evliliğinizde de mutluluğu yakalayamamışsınız. ama bu bir daha mutlu olmayacağınız anlamına gelmez tabii ki.. Belki çok daha iyi birisi çıkacak karşınıza belki de böyle daha mutlu olacaksınız. Ne olursa olsun olcakala öleceğe çare bulunmaz demişler.. Bunları yaşadınız bitti.. artık önünüzdeki günlere umutla bakmak zorundasınız. İnsan hayatında her zaman herşey kötü gitmez... Elbet bir yerden aydınlık bir kapı açılacaktır size yeterki görmesini bilin. Hakkınızda hayırlısı olsun...

Hepimiz bir omur boyu diyerek yola çikiyoruz ama zaman bizlere ne gosterecegini bilemiyoruz
Ne oldum degil de ne olacagim diyecekmisiz her zaman
Cok uzuldum cunku evlilik kolaylikla kurulmuyor maalesef
Hakkinizda hayirlisi olsun
Nerde nasil kiminle mutlu olacaksaniz o hayata kavusmanizi dilerim
...

Back
X