Boşanıyorum.....

DESPO

HATALIYSAM editöre bildir
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
1.910
2
116
Diğer
13 yıllık evliliğim,13 Nisan da tek celsede karşılıklı anlaşmalı olarak bitiyor.Üzgünüm....

13 yıllık evliliğim,13 Nisan da tek celsede karşılıklı anlaşmalı olarak bitiyor.Üzgünüm....

hakkında hayırlısı olsun cnm.madem o kadar üzülüyorsun neden boşanıyorsun diyeceğim haddim olmadan.bir şans daha verseniz birbirinize:26:

hakkında hayırlısı olsun cnm.madem o kadar üzülüyorsun neden boşanıyorsun diyeceğim haddim olmadan.bir şans daha verseniz birbirinize:26:

tabikide üzgün olacağım 13 yıl.ama bişeyler yolunda gitmiyorsa yapacak bişey yok.

despo ciddimsiin yani böyle bir konuda saka yapamazsında cok sasırdım hakkında hayırlısı cnm:29:

hakkınızda hayırlısı olsun..

hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor. zor bir süreç tabii ki ama yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmak hem çiftler için hemde çocuk varsa onlar için en doğru karardır bencede..

bundan sonra mutluluğu bulursunuz umarım

hakkınızda hayırlısı olsun..

hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor. zor bir süreç tabii ki ama yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmak hem çiftler için hemde çocuk varsa onlar için en doğru karardır bencede..

bundan sonra mutluluğu bulursunuz umarım

çok haklısınız.çok teşekkür ederim.

hakkında hayırlı olsun canım yenı hayatın hep güzellıklerle dolu olsun :54:

AMİNNNN.....sürekli pozitif düşünüyorum.herşeyin çok iyi ,çok güzel olacağına inanıyorum....

hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım..
mutluluklar yeni hayatında..

Evlilik o kadar büyütülüyor ki insanların gözünde boşanmak çok garipmiş gibi geliyor. Halbuki olmadı buraya kadar yani abartılacak bir yanı yok gayet normal. Sevgilinden ayrılmaktan ne farkı var bürokrasisi dışında. O kadar emek verdin bilmem ne her ilişki de emek var evlilikte maddiyat ve çevre faktörü biraz daha fazladır; ama bunlar oldu diye de karaya oturmuş gemiyi iteklemeye çalışmanın alemi ne. Hatta o kadar abartılıyor ki yani üzülmüyorsan bile etrafındaki insanların acıma vari sözleri doğrultusunda üzülmem gerek benim ya diye şartlanıp üzülebilirsin. Ama ben seni gayet iyi gördüm desteğe ihtiyacın yok. Teselli beklemek için de açmamışsın başlığı, kendinden telkinlisin :) Üzerinde çok fazla konuşmak bile istemiyorsun hatta şu an belki 13 nisandan sonra...

Hakkınızda hayırlısı olsun..
Tabi 13 yıl aynı yastıga bas koydugunuz insandan ayrılmak kolay değildir..
Her ne kadar yorulduk desenizde..
Zor olacak..
Ama inanıyorsanız daha mutlu olacagınıza bazı şeyleri aşmışsınız demektir..
herşey gönlünüzce olsun..

Evlilik o kadar büyütülüyor ki insanların gözünde boşanmak çok garipmiş gibi geliyor. Halbuki olmadı buraya kadar yani abartılacak bir yanı yok gayet normal. Sevgilinden ayrılmaktan ne farkı var bürokrasisi dışında. O kadar emek verdin bilmem ne her ilişki de emek var evlilikte maddiyat ve çevre faktörü biraz daha fazladır; ama bunlar oldu diye de karaya oturmuş gemiyi iteklemeye çalışmanın alemi ne. Hatta o kadar abartılıyor ki yani üzülmüyorsan bile etrafındaki insanların acıma vari sözleri doğrultusunda üzülmem gerek benim ya diye şartlanıp üzülebilirsin. Ama ben seni gayet iyi gördüm desteğe ihtiyacın yok. Teselli beklemek için de açmamışsın başlığı, kendinden telkinlisin :) Üzerinde çok fazla konuşmak bile istemiyorsun hatta şu an belki 13 nisandan sonra...

imzamı atıyorum:46:

Hayırlı olsun..
İnşallah hayatınızın geri kalanı güzelliklerle dolu geçer..

:53::53::53:ne diyecegimide sasirdim:5::5:

hayirlisi olsun canim böyle daha mutlu olacagini inaniyorsan kararin dogrudur:48:

bende 13 yil sonra bosanmistim:53:

eee kim gitti evden senmi kocanmi:26::5:

bundan sonra ins daha huzurlu mutlu olursun:48:

hep derim olmuyorsa zorlamanin anlami yok:25:

Sorun tam ne bilemiyoruz burda tabi ama yine de yıkılan bir yuva insanı üzüyor:59:
İnşallah bundan sonrası hayatında daha iyi olur..
Hakkınızda hayırlısı:61:

Back
X