Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 yıllık evliliğim,13 Nisan da tek celsede karşılıklı anlaşmalı olarak bitiyor.Üzgünüm....
13 yıllık evliliğim,13 Nisan da tek celsede karşılıklı anlaşmalı olarak bitiyor.Üzgünüm....
hakkında hayırlısı olsun cnm.madem o kadar üzülüyorsun neden boşanıyorsun diyeceğim haddim olmadan.bir şans daha verseniz birbirinize:26:
hakkınızda hayırlısı olsun..
hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor. zor bir süreç tabii ki ama yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmak hem çiftler için hemde çocuk varsa onlar için en doğru karardır bencede..
bundan sonra mutluluğu bulursunuz umarım
Evlilik o kadar büyütülüyor ki insanların gözünde boşanmak çok garipmiş gibi geliyor. Halbuki olmadı buraya kadar yani abartılacak bir yanı yok gayet normal. Sevgilinden ayrılmaktan ne farkı var bürokrasisi dışında. O kadar emek verdin bilmem ne her ilişki de emek var evlilikte maddiyat ve çevre faktörü biraz daha fazladır; ama bunlar oldu diye de karaya oturmuş gemiyi iteklemeye çalışmanın alemi ne. Hatta o kadar abartılıyor ki yani üzülmüyorsan bile etrafındaki insanların acıma vari sözleri doğrultusunda üzülmem gerek benim ya diye şartlanıp üzülebilirsin. Ama ben seni gayet iyi gördüm desteğe ihtiyacın yok. Teselli beklemek için de açmamışsın başlığı, kendinden telkinlisin :) Üzerinde çok fazla konuşmak bile istemiyorsun hatta şu an belki 13 nisandan sonra...