- 19 Ocak 2012
- 2.551
- 421
- 198
Kocaniz 1000 TL maas vereyim benim yanimda yasa demis. Gecenlerde bir haber okumustum. Kadinla erkek ayriliyor. Erkek baskasi ile evleniyor. Sonra da kadin da baskasini bulup evleniyor. Erkek bu sefer kadinin evlenmesini hazmedemiyor. Illa yeni karima kuma geleceksin diye kadina baski yapiyor. En sonunda da 11 yerinden bicaklio kadini. Olaya bak. Sanki Sultan Suleyman. Kocanizda da bu sendrom var herhalde. O istedigi gibi yasayacak siz de gozunun onunde olacaksiniz. Bence bir mesleginiz varsa kosarak uzaklasin aksi halde imkaniniz varsa calisin ve baska bir ile tasinin. Hicbiri olmazsa iyi bir tazminat ve nafaka koparmaya onlarla yeni bir hayat kurmaya calisin ama her halukarda ondan uzaklasmaya bakin.
o kadar güzel anlatmışsınız ki boşanan kadınların başına bu geliyor harfiyyen......erkeğimdir düzelik seviyorum dedikçe adam bunu bu şekilde kullanıyor

erkeğe endeksli hayat çok zarar veriyor kadına dışarda çalışmak daha kolay diyorum....javelin seninki çok kötü biraz allah korkusu olur insanda karın tokluğuna onun yanında kalmanı istiyor......biraz diren o parayı sana vermek zorunda