Boşanıyorum..

Yaş aralığımız kaç?

• 20 yaş altı

OY: 0 0,0%
  • 40 yaş ve üstü

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

piyonist

çokta umrumda..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
6.823
758
163
Arkadaşlar ben boşanıyorum. Avukat masraflar için 3000 TL dedi. Bizde anlaşmalı dilekçemizi verdik. Sizce doğrumu yaptık masraflar artar mı?
Ayrıca ben şimdi ne hissedeceğim? Ne yapmalıyım, bununla ilgili terapi gruplarınız var mı? ilk önceliğim ev bulup bir an önce taşınmak ama çok pahalı off... Ne olur azıcık moral verin bana..

Son düzenleme:
arkadaşlar ben boşanıyorum. Avukat masraflar için 3000 tl dedi. Bizde anlaşmalı dilekçemizi verdik. Sizce doğrumu yaptık masraflar artar mı?
Ayrıca ben şimdi ne hissedeceğim? Ne yapmalıyım, bununla ilgili terapi gruplarınız var mı? Ilk önceliğim ev bulup bir an önce taşınmak ama çok pahalı off... Ne olur azıcık moral verin bana..

slm anlasmalı dılekce verınce bır celsede bosanıyorsun. Neden avukata 3000 tl odeyeceksın kı?
Dılekceyı verdıkten 3 ay sonra ılk celse baslıyor. Bu 3 ay ıcınde de alacak vereceklerı oturup konusursunuz.

hep avukatla yapmak istedim açıkçası herşeyimi. sonrasında sıkıntı olursa falan diye. güvendim birde böyle işlerden hiç anlamam. bir bilen olsunda işin içinde sonra bana sıkıntı çıkamsın diye. birde çalışıyorum gidip dileçke verecek, takip edecek zamnımda yok. birde nereye gdeceğimi falanda bilmiyorum. mal konusunda da anlaştık biz. inşallah 1 celsede biterde rahatlarız. boşanmak ne kadar zormuş. eş, eşin ailesi, benim ailem. her kafadan bir ses çıkıyor. kaçıp gidesim geliyor herkesten herşeyden.. kendi ailemden bile nefret ettim. bi an önce ev bulup taşınmak istiyorum. kisme gelmsin görmesin herkes rahat bıraksın beni..

bu psiloloji beni öldürecek. her yerde ansızın ağlayasım geliyor.. ne kadar sürecek bu böyle. huzur Allahım nolur biraz huzur..

bu psiloloji beni öldürecek. her yerde ansızın ağlayasım geliyor.. ne kadar sürecek bu böyle. huzur Allahım nolur biraz huzur..

canım öncelikle geçmiş olsun diyorum,
ama şükret haline. sırf burda bile o kadar çok kavgalı dövüşlü, tehditli, yıldıran bitiren o kadar çok boşanma aşamaları gördükki..
sen yine iyisin.. bunları yaşamıyorsun, dilerim hiç yaşamassın. kolayca olup biter herşey, sen üzülmeden..
ağlama, içini ferah tut. herşey olacağına varır. hakkında hayırlısı olsun canım.

canım öncelikle geçmiş olsun diyorum,
ama şükret haline. sırf burda bile o kadar çok kavgalı dövüşlü, tehditli, yıldıran bitiren o kadar çok boşanma aşamaları gördükki..
sen yine iyisin.. bunları yaşamıyorsun, dilerim hiç yaşamassın. kolayca olup biter herşey, sen üzülmeden..
ağlama, içini ferah tut. herşey olacağına varır. hakkında hayırlısı olsun canım.

çok teşekkür ederim canım. ama düşünmeden edemiyorum işte. bahçelievler tarafında kiralık ev bakıyorum bu aralar. ancak ev bakarak rahatlamaya çalışıyorum salı günü tam 8 saat yürüdüm durmadan hala ağrıyor bacaklarım. deli divane gibi yürüyorum ama neye nereye bilmiyorum. bir ev bulsam bir rahatlasam daha başka bişey istemeyecekmişim gibi geliyor..

çok teşekkür ederim canım. ama düşünmeden edemiyorum işte. bahçelievler tarafında kiralık ev bakıyorum bu aralar. ancak ev bakarak rahatlamaya çalışıyorum salı günü tam 8 saat yürüdüm durmadan hala ağrıyor bacaklarım. deli divane gibi yürüyorum ama neye nereye bilmiyorum. bir ev bulsam bir rahatlasam daha başka bişey istemeyecekmişim gibi geliyor..

canım bu psikolojideyken birde kendini yormasan, bir emlakçıya başvursan belki çok daha güzel ve bütçene uygun bir ev bulabilirsin.
hem fiziken hem de ruhen daha az yorulursun :34:

canım bu psikolojideyken birde kendini yormasan, bir emlakçıya başvursan belki çok daha güzel ve bütçene uygun bir ev bulabilirsin.
hem fiziken hem de ruhen daha az yorulursun :34:

emlakçılarla beraber geziyoruz ama yok. bulamıyorum işte kafama göre bi yer. ben caddeye, ulaşıma yakın, nezih ve üst katlarda, doğalgazlı arıyorum var da 900 falan bana 750 gbi bişey yeterli olur tüm paramı oraya vermek istemiyorum. sahibinden bulsam 800e kadar çıkarım ama bulamadm henüz.

aranızda varmı boşanan arkadaşlar? neler hissediyorlar anlatabilirlermi acaba?

Allahım bol sabır versin sizede boşanma aşamasında olanlara ve boşananlara çok zor bir durum karar vermesi kolayda uygulamaya geçince her kafadan bir ses çıkması herkese ayrı ayrı dert anlatmak insanı yıpratıyor çok iyi anlıyorum sizi bende boşanma aşamasında olan biri olarak..
çok şükür ki anlaşmalı boşanıyosunuz biraz daha şanslı sayılırsınız bana göre birde ben eşimle mücadele ediyorum, o boşanmam diye parçalıyor kendini yapmayacagım şey yok diye tehditler savuruyor ben yanlız başıma iki bebeğimle herkesle mücadele ediyorum...

kimsenin lafına aldırış etme herkes birşeyler söylüyor zaten sen kendi doğrundan eminsen kararlı ol duyma etrafı ağzı olan konuşuyor çünki..

Allahım güç kuvvet versin inş. evinide bulur daha rahat geçirirsin bu zor dönemleri ...

Son düzenleme:
Allahım bol sabır versin sizede boşanma aşamasında olanlara ve boşananlara çok zor bir durum karar vermesi kolayda uygulamaya geçince her kafadan bir ses çıkması herkese ayrı ayrı dert anlatmak insanı yıpratıyor çok iyi anlıyorum sizi bende boşanma aşamasında olan biri olarak..
çok şükür ki anlaşmalı boşanıyosunuz biraz daha şanslı sayılırsınız bana göre birde ben eşimle mücadele ediyorum, o boşanmam diye parçalıyor kendini yapmayacagım şey yok diye tehditler savuruyor ben yanlız başıma iki bebeğimle herkesle mücadele ediyorum...

kimsenin lafına aldırış etme herkes birşeyler söylüyor zaten sen kendi doğrundan eminsen kararlı ol duyma etrafı ağzı olan konuşuyor çünki..

Allahım güç kuvvet versin inş. evinide bulur daha rahat geçirirsin bu zor dönemleri ...

çok geçmişler olsun sana şükürki bizim çocuğumuz yok. nasıl yapardık bilemiyorum. iyice yıpranırdık. zaten ikimizde boşanmak istiyoruz sorun yok ama aileler mal paylamışında bizden daha sıkıntılı. biz onda da anlaştık ama onun ailesi bu bizim diyor benim ailem bunlar bizim diyor ve işte biz o zaman yıpranıyoruz.. keşke sadece biraz akıl verseler sonrada kenara çekilseler ama nerdeee... sana Allah daha büyük kolaylıklar versin. ben şimdi çok şükür sağlığımda yerinde çalışır kendime bakarım ama ya sen? ailenin yanınamı dönmek istiyorsun nasıl yapıcaksın bundan sonra?

çok geçmiş olsun.her ne kadar anlaşarakda boşanıyor olsanda gerçekten yıpratıcı bir süreç seni anlayabiliyorum.bende bu işlerden hiç anlamam ama avukat ücreti çok gibi geldi bana biraz.

boşanma davası açmanın malıyetı 250 tldır. avukatı ıçıne kendı ucretınıde ekleyıp size soylemış anlayacağınız. bu arada anlaşmalı boşanacaksanız boşuna para vermeyın avukata. haklarınızı koruyan bır protokol hazırlayın olur bıter. eğer mal varsa zaten gereklı bu.
bunun dışında davayı açarsınız kaleme gıdıp gun ıstersınız on gun ıçınde boşanırsınız
hukukı sorularınıza cevap verebılırım

çok geçmişler olsun sana şükürki bizim çocuğumuz yok. nasıl yapardık bilemiyorum. iyice yıpranırdık. zaten ikimizde boşanmak istiyoruz sorun yok ama aileler mal paylamışında bizden daha sıkıntılı. biz onda da anlaştık ama onun ailesi bu bizim diyor benim ailem bunlar bizim diyor ve işte biz o zaman yıpranıyoruz.. keşke sadece biraz akıl verseler sonrada kenara çekilseler ama nerdeee... sana Allah daha büyük kolaylıklar versin. ben şimdi çok şükür sağlığımda yerinde çalışır kendime bakarım ama ya sen? ailenin yanınamı dönmek istiyorsun nasıl yapıcaksın bundan sonra?

insanları iç yüzü ortaya çıkıyor işte böyle kötü olaylarda. Allah yardımcınız olsun.

Öncelikle kolaylıklar diliyorum sana.
Çekişmeli olmayan boşanmada avukat tutmana gerek yok , dilekce vermek vs uğrasamama diyorsun ya ,
sadece bir adliyeye gideceksin oralarda zaten dilekçe yazan adamlar var vaktin yoksa git anlaşmalı sekilde söyle yazdır ve ver vezneye bu kadar iş için 3 bin tl avukata sakın ödeme.Nafaka vs talep etmiyorsun anladığım kadarıyla.Çünkü şu sıra ev tutma vs masrafların artacak o rakam cok büyük.
madem her iki tarafta istiyor boşanmak tek celsede biter.
Eşya konusundada bence ailenle konus geri adım atsınlar sende istediklerini al ve cık git boşanma gibi önemli bir durumda eşya muhabbeti heleki aileler tarafından yapılması cok saçma ve yorucu.

herkese çok teşekkür ederim ama sanırım bunun için geç kaldım. çünkü avukatın 1000 tl lik parasını ödedim. gerisinide boşanmadan sonra ödiycem. ama bu benim avukata manevi borcumdu çünkü gittim akıl danıştım, sabah 8lerden-gece 11 lere kadar aradım, birde çok yardımcı oldu. halada oluyor. keşke internetim daha önce olsaydıda bunlar için akıl alsaydım sizlerden. şu anda giden paramada çok üzüldüm. zaten yeni ev eşya derken birsürü para harcayacağım. eyvahlar olsun.
zaten canım burnumda gözüm paramı gördü. eşim illa avukatsız yapalım dedi ama ben dedim yok bilenle yapayım. neyse dediğim gibi manevi borcumda 3000 tl edecek kadar değildi. 500 verseydim o zman gitseydim keşke. of yaaaaaa. birsürü derdim var şidmi birde giden avukat parasına üzüldüm.

insanları iç yüzü ortaya çıkıyor işte böyle kötü olaylarda. Allah yardımcınız olsun.

aynen öyle. kendi anne-babamı bile tanıyamamışım onu anlıyorum. diyorumki kalsın 3-5 hiçbişey umrumda değil. neden muhabbetini yapayım kavgasını edeyim. karşı taraf zaten hiçbişey vermek istemiyor istediğim sadece huzur diyorum ama onlar masanın bile lafını yapıyorlar.. inşallah bi an önce biterde kurtulurum. ailede herkesin ağlamaktan gözlerindeki yaşlar kurudu. zaten sevdiğimden ayrılıyorum birde bu yaşananlar beni iyice çökertti. bıraksalarda keşke acımı yaşasam, atlatsam, geçse. ama buna bile izin yok..

canım ilk boşanan sen olmadığın gibi son boşanan da sen olmayacaksın,
şu an duyguların taze, ama 1 ay sonra başka düşünceksn, 3 ay sonra daha iyi düşünceksin
1 yıl sonra hatırlamıcaksın bile.

bende çekişmeli boşanıyorum bitti sayılır Allahın izniyle, giden paraya bakma bence,
maddiyat düzeliyor da sen maneviyatını kurtarmaya bak, moralini bozma
şu durumda en sevdiğin ve gerçekten seni anlayan bir arkdşın var ise onu ara,
devamlı onla konuş, başka da bişey yapma zaten.

aynen öyle. kendi anne-babamı bile tanıyamamışım onu anlıyorum. diyorumki kalsın 3-5 hiçbişey umrumda değil. neden muhabbetini yapayım kavgasını edeyim. karşı taraf zaten hiçbişey vermek istemiyor istediğim sadece huzur diyorum ama onlar masanın bile lafını yapıyorlar.. inşallah bi an önce biterde kurtulurum. ailede herkesin ağlamaktan gözlerindeki yaşlar kurudu. zaten sevdiğimden ayrılıyorum birde bu yaşananlar beni iyice çökertti. bıraksalarda keşke acımı yaşasam, atlatsam, geçse. ama buna bile izin yok..

Kimsenin ahı kimsede kalmıyor, cennetde cehennemde bu dünyada aslında, Allah yardımcınız olsun. İlerde pişman olmayacak şekilde ilerlemeniz dileğiyle.

canım ilk boşanan sen olmadığın gibi son boşanan da sen olmayacaksın,
şu an duyguların taze, ama 1 ay sonra başka düşünceksn, 3 ay sonra daha iyi düşünceksin
1 yıl sonra hatırlamıcaksın bile.

bende çekişmeli boşanıyorum bitti sayılır Allahın izniyle, giden paraya bakma bence,
maddiyat düzeliyor da sen maneviyatını kurtarmaya bak, moralini bozma
şu durumda en sevdiğin ve gerçekten seni anlayan bir arkdşın var ise onu ara,
devamlı onla konuş, başka da bişey yapma zaten.

ya evet saolasın. herkes öyle diyor ilk anlarda sana zor gelecek, sonradanda eşine zor gelecek diyor. ona zor geldi bile ben biliyorum ama bunun geri dönüşü yok. olayınca olmuyor. erkek hiçbi zaman değişmiyor. bayan yine fedakarlık yapıyor ediyor ama erkek bildiğin aynı erkek.. zorlamaya gerel yok.
çekişmeli istemedim bende oda istemedi zaten. arkadaşlarım var ama kimse anlamıyormuş gibi geliyor. herkes evli yuvasında kim anliycakki beni.. o yüzden buraya yazmak istedim boşanan başka bayanlar ile konuşmak istedim rahatlamak için. sizin neden çekişmeli oldu peki? neden anlaşamadınız?

Kimsenin ahı kimsede kalmıyor, cennetde cehennemde bu dünyada aslında, Allah yardımcınız olsun. İlerde pişman olmayacak şekilde ilerlemeniz dileğiyle.

çok teşekkür ederim. inşallah diyorum başkada bişey demiyorum. eminimki şu anda ailesi çok söyleiyordur arkamdan. hemde haksız yere. beddualar akın akın geliyordur. Sadece Allaha havale ediyorum dahada başka bişey demiyorum..

Back
X