Daha 6 aylk evliyim ve bosaniyorum sebebi ise gorumcem. Zaten daha öncede yazmistim bilen bilir nasl biri oldugunu. Neyse konuya geleym kuzenimin dugunu var davetiyeyi bama verdiler ver die bende k.v verdm dakikamda yok arayamadm kimseyi anne sen verirsn dedm dun kuzenimin kinasi vardi oraya birakti esim hemen gorumcem aradi sen nasl beni aramazsn bilmem ne agzina geleni dedi bende esime dedm ben vermedmmi annene neden boyle yapiyor diye sen benim ablami saymiyonda bilmem ney bitti s.ktr git anannin evinde kal bitti bu is dedi. K.v aradm kizin yuzunden bu evlilik bitti saolsn dedm kadn ben dedm ona bide senmi arayacan dedi. Neyse kocam msjlar atti yarn esyalarini yollayaxam diye bende tamam dedim abimlere soyledm daha onceden yaptiklarinida anlattm abim aradi onu istemiyorum dems abimde pazartesi davayi aciyorz dems. Karnimla kizimla ortada kaldim. Kizim babasiz büyüyecek kocamla evimde iyiym ama ailesi yüzünden herzaman böyle yapar. Dun geceden beri uyumadm atesim cikti. Bebegime zarar veriyorm biliyorum ama dayanamiyorm. Babasiz bi cocugu nasil buyutecegim hic bilmiyorum.