boşanıyorum...

drderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
949
100
123
İstanbul

2 yıllık evliyim.
eşimle olan uzun süreli tartışmalarımız,şiddet uygulaması,uzayan küsmelerimizin sonucunda buraya vardık.
en son kardeşi yüzünden takışmıştık bunu konu olarak buraya açmıştım.
3 haftadır annemin evindeyim.eşimle bu dönem içerisinde telefonda sen haklısın ben haklıyım tarzında konuşmalarımız oldu.
2 gün önce konuşmak için geldiler bir karara bağlayamadan gittiler.
Eşim evine dön diye defalarca söyledi fakat kendi hatalarını bir türlü kabul etmiyor.Aynı şeyleri yaşayacağımı biliyorum.

Kolay bi durum değil çok üzülüyorum.Ama sonradan başımı taşlara vurmaktan iyidir diye düşünüyorum

2 yıllık evliyim.
eşimle olan uzun süreli tartışmalarımız,şiddet uygulaması,uzayan küsmelerimizin sonucunda buraya vardık.
3 haftadır annemin evindeyim.eşimle bu dönem içerisinde telefonda sen haklısın ben haklıyım tarzında konuşmalarımız oldu.
Eşim evine dön diye defalarca söyledi fakat kendi hatalarını bir türlü kabul etmiyor.Aynı şeyleri yaşayacağımı biliyorum.

Kolay bi durum değil çok üzülüyorum.Ama sonradan başımı taşlara vurmaktan iyidir diye düşünüyorum

üzüldüm ciddi olarak insan bitsin diye başlamıyor ama sizin için hayırlısını diliyorum

hatırladım konunuzu.
uzlaşamamıştınız. sanki kardeşide kücük cocuk...
hoş kücük cocuk olsa konu bu kadar uzamazdı. aman cocuktur der gecersin.
ama eşşek kadar. bide kendi evleri sanki yokmuş gibi...

hakkınızda hayırlısı.

çocuk yok.
bu akşam yanıma gelecek şunu dicem: ben istemezdim böyle olmasını.fakat ben bu evlilikten birşey anlamadım.sana bütün kalbimle inanmak istedim dayanırdım bazı şeylere ama sinirin ve geçimsiz oluşumuz sonumuzun olmadığını gösteriyo daha fazla üzülmeye gerek yok.

hatırladım konunuzu.
uzlaşamamıştınız. sanki kardeşide kücük cocuk...
hoş kücük cocuk olsa konu bu kadar uzamazdı. aman cocuktur der gecersin.
ama eşşek kadar. bide kendi evleri sanki yokmuş gibi...

hakkınızda hayırlısı.

evde nasıl bi kazan kaynıyosa faceden silmiş beni kardeşi...

Gelecek hakkında bir ümidiniz yoksa uzatmanın daha fazla yıpranmanın bir anlamı yoktur tabi ki şiddet var diyorsunuz ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim yardımcınız olsun inşallah:31:

çocuk yoksa en güzel karar. Çocuk varsaeğer son kez sans verin derdim.

hakkınızda hayırlısı olsun...çok iyi düşünün yapması zor, yıkması kolaydır....
sonradan pişman olacağınız birşeyde yapmayın....

tek kardeşi değil bizim asla konuşamamız ciddi olan hiçbir konuda anlaşamamız..hani bir ortak nokta bulmazmı insan yok biz bulamıyoruz.

kendi evinde kocanla anlaşamamak en büyük problemlerden biridir zaten...
herkesin düşünce aykırılıgı illaki vardır ama orta noktada iki tarafda esnekleşerek buluşmalı...
bi laf duymuştum gecen gün.
ben ateşsem sen su ol. sen ateşsen ben su olayım :51:

kendi evinde kocanla anlaşamamak en büyük problemlerden biridir zaten...
herkesin düşünce aykırılıgı illaki vardır ama orta noktada iki tarafda esnekleşerek buluşmalı...
bi laf duymuştum gecen gün.
ben ateşsem sen su ol. sen ateşsen ben su olayım :51:

evlilik dediğin böyle yürür zaten ama bizim böyle olmadı hiçbirzaman.benim azımdan çıkan her lafı ciddiye aldı kendi söyledikleri kızgınlıkla söyledim oldu.
tutar yanı olsa dayanıcam ama ...

2 yıllık evliyim.

yuva kolay yılımaz elbette ama senin durumunda şartlarda kolay değil otur sakinleş demeye de mahal kalmadı zaten bir süredir kafanı da dinliyorsun
bundan sonrası için hayırlı olsun

hakkınızda hayırlısı olsun...çok iyi düşünün yapması zor, yıkması kolaydır....
sonradan pişman olacağınız birşeyde yapmayın....

mutlaka zor gelicek...çünkü seviyorum hala oda beni seviyo biliyorum ama aynı evde olamıyoruz biz.1 ay veriyorum kendime gene şiddetli tartışma yaşayacağımzı iyi biliyorum.etrafımdaki kimse onu onaylamıyo.

2 yıllık evliyim.

Baktım konularına biraz.Boşanmak istediğinden tam emin misin?.
Bence sizin aranızda ben haklıyım ben haklıyım sorunu var.İkinizde hatalarınızı görmüyorsunuz.O biraz saygısız,düşüncesiz ve burnu kaf dağında.Sen de de üslup ve ifade sorunu var gibi geliyor.Fazla söylenip,yanlış kelimeler seçiyorsun.Aranızdaki saygıyı bitirmişsiniz.

mutlaka zor gelicek...çünkü seviyorum hala oda beni seviyo biliyorum ama aynı evde olamıyoruz biz.1 ay veriyorum kendime gene şiddetli tartışma yaşayacağımzı iyi biliyorum.etrafımdaki kimse onu onaylamıyo.

biraz ayrı yaşayın ve boşanmaktada acele etmeyin seviyorum diyorsunuz...
zaman hakkınızda hayırlı olanı önünüze çıkarsın inşallah....

Baktım konularına biraz.Boşanmak istediğinden tam emin misin?.
Bence sizin aranızda ben haklıyım ben haklıyım sorunu var.İkinizde hatalarınızı görmüyorsunuz.O biraz saygısız,düşüncesiz ve burnu kaf dağında.Sen de de üslup ve ifade sorunu var gibi geliyor.Fazla söylenip,yanlış kelimeler seçiyorsun.Aranızdaki saygıyı bitirmişsiniz.

evimin durumunu görmüş gibisin ciddi söylüyorum tam nokta atışı yaptın arkadaşım..karşımdaki hiç görmüyo anlayışı kıt bana karşı kalıplaşmış.
bende sinirim bozulunca tabiki farklı konuşuyorum ama tartışarak insanlar bi yol bulur veya bulamaz bu her tartışmada üstüme yürüyo.

Back
X