boşanıyorum...

evimin durumunu görmüş gibisin ciddi söylüyorum tam nokta atışı yaptın arkadaşım..karşımdaki hiç görmüyo anlayışı kıt bana karşı kalıplaşmış.
bende sinirim bozulunca tabiki farklı konuşuyorum ama tartışarak insanlar bi yol bulur veya bulamaz bu her tartışmada üstüme yürüyo.

Birbirinize karşı sinir harbi yaşıyorsunuz.Sainleşmeyi dene.Tatlı dil evliliğin kilidinin anahtarıdır.Sen haksızsın ben haklıyım demek yerine konuşup nasıl çözebilirize bakmalısınız ikinizde.

evimin durumunu görmüş gibisin ciddi söylüyorum tam nokta atışı yaptın arkadaşım..karşımdaki hiç görmüyo anlayışı kıt bana karşı kalıplaşmış.
Bende sinirim bozulunca tabiki farklı konuşuyorum ama tartışarak insanlar bi yol bulur veya bulamaz bu her tartışmada üstüme yürüyo.

öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun tabiki ama madem böyle öfkeyle ve hırsla yıpranmışsınız bence önce biraz ara verin görüşmeyin bi müddet..sular durulunca belki bazı şeyleri anlamak kolaylaşır..en azından eşiniz için..öfeksyle kalkan zararla oturur demiş atalarımız..biraz durup uzaktan bakmakta fayda görürüm her zaman..
Allah selamete çıkarsın sizi..

öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun tabiki ama madem böyle öfkeyle ve hırsla yıpranmışsınız bence önce biraz ara verin görüşmeyin bi müddet..sular durulunca belki bazı şeyleri anlamak kolaylaşır..en azından eşiniz için..öfeksyle kalkan zararla oturur demiş atalarımız..biraz durup uzaktan bakmakta fayda görürüm her zaman..
Allah selamete çıkarsın sizi..

yaklaşık 3 haftadır annemdeyim bunun 10 günü hiç görüşmedik ne tlf ne yüzyüze. farklı olurdu bende bunu bekledim ama malesef

Birbirinize karşı sinir harbi yaşıyorsunuz.Sainleşmeyi dene.Tatlı dil evliliğin kilidinin anahtarıdır.Sen haksızsın ben haklıyım demek yerine konuşup nasıl çözebilirize bakmalısınız ikinizde.

bunuda denedik.ama kendi hatalarını annesi yüzünden görmüyo

bunuda denedik.ama kendi hatalarını annesi yüzünden görmüyo

Bak hala onun hataları diyorsun.Hiç birşey tek taraflı değildir.Sen önce kendi hatalarını göreceksin ve karşındakiyle konuşurken suçlayıcı tavırı bir kenara bırakacaksın.

Allah yardimciniz olsun.
Eski konularinizi bilmiyorum.
Siddet demissiniz.
Bu cok aci.
Bu noktada cocugunuz olmamasi harika bi sey.
Kendinde problem gormeyen insanlardan korkarim.
Ama yine de seviyorum demissiniz ya, uzuldum.
Verecek aklim yok ama bir dua olarak Allah selamete cikarsin..

yaklaşık 3 haftadır annemdeyim bunun 10 günü hiç görüşmedik ne tlf ne yüzyüze. farklı olurdu bende bunu bekledim ama malesef

TABİ SİZ BİLİRSİNİZ AMA yinede uzun bi zaman değil..aylaarca başka şehirde yaşayıp sonra barışanlar biliyorum..bii konuyu kouşunca bile yankıları 10 gün sürüyo sadec ki sizinkisi boşanmakla alakalı..yinede sabır tavsiye ederim..

Allah yardimciniz olsun.
Eski konularinizi bilmiyorum.
Siddet demissiniz.
Bu cok aci.
Bu noktada cocugunuz olmamasi harika bi sey.
Kendinde problem gormeyen insanlardan korkarim.
Ama yine de seviyorum demissiniz ya, uzuldum.
Verecek aklim yok ama bir dua olarak Allah selamete cikarsin..

saol arkadaşım...

Bak hala onun hataları diyorsun.Hiç birşey tek taraflı değildir.Sen önce kendi hatalarını göreceksin ve karşındakiyle konuşurken suçlayıcı tavırı bir kenara bırakacaksın.

iyide adam vuruyo..kaç kere bu durumlara geldik tekrar barıştık.sonra tekrar aynı şeyleri yaşadık.bu ikimizin uyuşamaması karşılıklı olarak.

iyide adam vuruyo..kaç kere bu durumlara geldik tekrar barıştık.sonra tekrar aynı şeyleri yaşadık.bu ikimizin uyuşamaması karşılıklı olarak.

Olmayanı zorlamanın alemi yok, bir yerden illa patlak veriyor
Çocuk olmaması güzel bir avantaj
Sen umudunu kaybetmişsin bu evlilikten
Zaten şiddet olan yerde umut olmuyor
Umarım bu süreci kolay atlatırsın, Allah yardımcın olsun

O zaman konuşmaya görüşmeye gerek yok.Vereceksin dilekçeni boşanacaksın canım

Adam vuruyorsa durma s...ret bosan bence sekerim. Her cumlende "annesi" geciyor, bu ne be, kucuk cocuk gibi annesinin eteginin arkasina saklaniyor........adam demeye 1000 sahit ister.

Kac yasindasin bu arada, merak ettim.

Birdaha dene diyen bayanlara inanamiyorum. Arkadas siddet var diyor. Hemde herseferinde. Bu yetiskin bir insan. Ne yani fikirler uyusmayinca dayak yemekmi lazim yani. Kadin olarak o kadar aciz degiliz ve olmamaliyiz kanimca. Sevgi biryere kadar. O sizi tam sevse el kaldirmaya kiyamaz zaten. Cok dogru bir karar vermissiniz. Cocukta yok. Yol yakinken yapin. Sonra pisman olursunuz. Bir insan yedisinde neyse yetmisindede odur. Sonra erkekleri anlamiyorum. Dovdukleri birini yataklarina alip nasil sevebiliyorlar.

2 yıllık evliyim.
eşimle olan uzun süreli tartışmalarımız,şiddet uygulaması,uzayan küsmelerimizin sonucunda buraya vardık.
en son kardeşi yüzünden takışmıştık bunu konu olarak buraya açmıştım.
3 haftadır annemin evindeyim.eşimle bu dönem içerisinde telefonda sen haklısın ben haklıyım tarzında konuşmalarımız oldu.
2 gün önce konuşmak için geldiler bir karara bağlayamadan gittiler.
Eşim evine dön diye defalarca söyledi fakat kendi hatalarını bir türlü kabul etmiyor.Aynı şeyleri yaşayacağımı biliyorum.

Kolay bi durum değil çok üzülüyorum.Ama sonradan başımı taşlara vurmaktan iyidir diye düşünüyorum

şiddet varsa dönmeyin.

son bi şans olarak barıştık..
konuştuk hatalarını kabul etti. bende kendi hatalarımı kabul ettim. Aynı şeyleri birdaha yaşarsam direkt dilekçe vericemi bildirdim.oda aynı fikirde.şuan iyi

Şiddet yenilir yutulur, hiç olmamış gibi görmezden gelinir, inkar edilir şey değil. İnşallah bundan sonra sizi bekleyen hayat çok daha güzel olur.
.

Birdaha dene diyen bayanlara inanamiyorum. Arkadas siddet var diyor. Hemde herseferinde. Bu yetiskin bir insan. Ne yani fikirler uyusmayinca dayak yemekmi lazim yani. Kadin olarak o kadar aciz degiliz ve olmamaliyiz kanimca. Sevgi biryere kadar. O sizi tam sevse el kaldirmaya kiyamaz zaten. Cok dogru bir karar vermissiniz. Cocukta yok. Yol yakinken yapin. Sonra pisman olursunuz. Bir insan yedisinde neyse yetmisindede odur. Sonra erkekleri anlamiyorum. Dovdukleri birini yataklarina alip nasil sevebiliyorlar.

katılıyorummmm. :46: :46: :46: :46:

son bi şans olarak barıştık..
konuştuk hatalarını kabul etti. bende kendi hatalarımı kabul ettim. Aynı şeyleri birdaha yaşarsam direkt dilekçe vericemi bildirdim.oda aynı fikirde.şuan iyi

inşallah sizin için hayırlısı olur :54:

Back
X