Merhaba, yaklaşık 2 ay önce eşimle olan sorunlarımızı yazmıştım şimdi de boşanıyoruz 8 aylık evliyiz. Evlenmeden önce ve evlendikten sonra da sürekli sorunlarımız vardı. Eşim evlendiğinin farkına varamadı. Sürekli dışarda arkadaşlarıyla içti,gezdi. Çok fazla alkol tüketiyordu. Onun sorumsuzluklarından bana değer vermemesinden benim sürekli yalnız olmamdan ötürü hep kavga ediyorduk. Boşanma lafı ağzından düşmüyordu. Güzel bir gece geçirip sabah kalktığında ben senden boşanıcam diyordu. İki hafta önce beni ailesinin evine götürdü. Orada iş bilgisayarıma el koydu. Benim iş arkadaşlarımla olan yazışmalarımı gördü. Arkadaşlarımla çok samimiyim. Şurda buluşalım aa hadi nerdesin özledim diye yazışmalarımı gördü. İş arkadaşlarımı o da tanıyor. Bunun üstüne kıyamet koptu. Beni ailecek evden kovdular. Bankadaki altın paralarını aldılar. Evdeki tüm eşyaları aldılar. Ben iki haftadır kabus yaşıyorum. Sürekli kavga ediyoduk ama hiç bu şekilde biteceğini düşünmemiştim. Yaptıkları tüm kötülüklere rağmen çok özlüyorum. Canım çok yanıyor. Hayatım ellerimin arasından kayıp gitmiş gibi hissediyorum. Kabullenemiyorum bu derece beni istememesini. Hiç değerim yokmuş. Tüm emeklerimi herşeyimi aldılar. Buna rağmen nasıl özleyebiliyorum anlamıyorum. Ne olur yardım edin dik durmam sağlam durmam lazım nasıl başarıcam? Bundan sonraki hayatım yokmuş gibi geliyor. Evlenmeden önce de 2 sene beraberdik. 3 senem çöpe gitmş hayatım bitmiş gibi hissediyorum (