- 17 Haziran 2015
- 63
- 90
- 88
- Konu Sahibi elifhemsiree
Ay evet hayal dünyaları çok geniş gerçekten :)) teşekkür ederim. Sizin ne kadar oldu boşanalıGeçmiş olsun kurtulmussun sadaka ver... benim eski de ayrılınca kursunluyordu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet hayal dünyaları çok geniş gerçekten :)) teşekkür ederim. Sizin ne kadar oldu boşanalıGeçmiş olsun kurtulmussun sadaka ver... benim eski de ayrılınca kursunluyordu![]()
Cok gecmis olsun konularinizi biliyorumZaman lazım hersey için. İnşallah hersey daha iyi olcak..
İnşallah tek dalım tutunuşum okul şu an..Cok gecmis olsun konularinizi biliyorum
Yepyeni bir hayat sizi bekliyor hersey daha iyi olacaktir
Oooooo ben bosanali cooookkkk olduAy evet hayal dünyaları çok geniş gerçekten :)) teşekkür ederim. Sizin ne kadar oldu boşanalı
Üzüldüğüm o degil de daha çok kendi uğraşlarm. Gereksiz fedakarliklar tavizler. . Çok şükür bugünüme. Bu da geçer :)O eşim dediğin subeygiri hiç bir zaman eşin olmamış senin, azrailin olmuş. Şiddet gördüğün adama üzülmek nedir, bence gevşe rahatla ve uzaklaş onun tüm tiksindirici tavırlarından.
Şu okul bitsin de araba almayi düşünüyorum kısmetse. Biraz kendim için yaşıycam artık bunu kendime borçluyum :))Adam aşağlık komplesine girmiş sen üniye gitmeye başlayınca sonra dayak , daha neyine katlanacaksın ailede berbat vicdansız eniyisi ayrılmak sence artık bundan sonrada dengin olan ve vicdanlı olanla ol , ayrılman doğru karar birde biriktirdiğiniz paraları elin oğluna söylemeyin sizin sırınız olsun ,
Şu okul bitsin de araba almayi düşünüyorum kısmetse. Biraz kendim için yaşıycam artık bunu kendime borçluyum :))
Sagolun bu sitede bana iyi geliyo :) önerileriniz güzel ve farklı. Degerlendiricem :)Öyle yap be canım yurtdışı seyhatine git, yıl başında yurtdışı çok güzel oluyor , kayak dersi al , biraz erkeklerdende uzak dur hemşiresin ya sana bankamatik gözüyle bakarlar , içinde kalmasın yapmak istediklerin pasta kursuna katıl, yapacak çok şey var yeter ki ne istediğini bil , mutluluklar sana
Sagolun bu sitede bana iyi geliyo :) önerileriniz güzel ve farklı. Degerlendiricem :)