bosaniyorum

sevva7

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
1.415
733
333
merhaba bir kac ay once esimintelefonuna gelen mesajlarla ilgili konu acmisdim.ve devamini yaziyorum.esimin karsisina cikib hesap sorduqumda bana siddet uyquladi.bende babami aradim bosanmak istediyimi soyledim.bu arada yurtdisinda yasiyordum.adam pasaportumu gizledi ,seni asla gondermem dedi.yalvarmaya basladi,ve barisdik.ve enbuyuk hatayi yapmis oldum.bu kac ayda bana defalarca sidet uyquladi.baban boyle sulalen oyle.baban seni bosayamaz diye canimi cikardi.yurtdisinda yasadiqim icin ailemin yanina siginamiyodum.yardim edecek kimsem yokdu.sonunda donmeyim icin adami razi sala bildim.ama bi kac gun once adam uzerime kaynar cay atdi.yani sonunda yakip gunderdi.dun memlekete dondum su anda babamin evindeyim.once darp raporu,sonra dava acacam.cocumuz olmadigi icin 2kez tub bebek denedik tutmadi.iyiki cocum olmamis.adamin icinde manyak cikdi.tabi uyusdurucu kullaniyormus,bunu oyrendim.belke bunca yil sabr etmekle hata yapmisim.sonunda kurtuluyorum su adamdan,ama bundan sonra nasil iyilesirim bilmiyorum,ben insanlara olan kuvenimi kayb etdim.

öncelikle bir manyaktan kurtulmuşsun geçmiş olsun ve demek ki Allah'ın bir bildiği var ki bu rezilden çocuk vermemiş sana.iyi ki de öyle olmuş.

dediğin gibi darp raporunu al,boşanma davasının yanında maddi-manevi tazminat davanı aç.

zaman en iyi ilaçtır ve yaralarını saracak tek şey de zaman.kurtuldun ya gerisi zaten bir şekilde düzelir.

Hadı hayırlı olsun. Allah yolunu açık etsin. Zamanla herşey düzelir merak etma.

İyi ki çocuğun olmamış.Allah yardımcın olsun.İnşallah bir an önce bir daha hiç böyle insanlarla karşılaşmamak üzere kurtulsun bu pislikten.

tesekur ederim,oyle yapacam zaten

Neyseki Kurtulmuş sunuz. Geçmişte yaşadıklarını za üzüldüm ama kurtulmaniza bir okadar sevindim. Şiddet gören bir anne olmanızın yanı sıra uyuşturucu kullanan bir adamdan çocuk sahibi olmamanıza ayrıca sevindim. Allah yolunuzu açık etsin bundan sonra. Tazminat nafaka mutlaka alın bunu size yapan kişi öyle mutlu mesut çıkmasın hayatınızdan

Böyle bir adamdan kurtulmanıza çok sevindim. Lütfen geri adım atmayın. Size psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayan bir adamı kapınızda köle olsa da affetmeyin. Hukuki haklarınızı da sonuna kadar kullanın. Umarım bundan sonra hakettiğiniz mutluluğu yaşarsınız.

Ne aci yaa bunlari yasaman hemde guvenip sevdigin adamdanallah bildigi gibi yapsin nedenirki baska bundan sonra yoluna bakacaksin sabretim herseyle mucadele edeceksin zor bir surec ama bespara etmez birinede uzulme herseyde bir hayir var boyle kurtulcakmisin bundan dmemekki hem suclu hem guclu davranan birinden ne beklenirki artik o yuzden uzulme hersyin basi sabir ve zaman, yolun acik olsun

butun cevab yazan arkadaslarima tesekur ederim.yazdiklarinz icimi bir az soutoyur

Yurtdışına gidenlerin çoğu kimlik bunalımı mı yaşıyor nedir, uyuşturucuya sarıyor..
Yurtdışından evlilik yapmak büyük kumar gibi geliyor bana..

Of ya bu erkekler bir bayana şiddet uygulayacak kadar nasıl aciz oluyorlar anlamıyorum. Yatacak yerleri yok bunların. Geçmiş olsun bu arada. İnşallah çok mutlu olursun.

Bi ab ulkesi olsaydı sürüm sürüm surundururdun şerefsizi diye düşünmüştüm. Ama Rusya da nasıl bilemiyorum tabi. Neyse geçmiş bitmiş artik. gelmişsin zaten memlekete. En kısa sürede kurtulmanın dileğiyle. İyiki çocuğun olmamış tekrar evlenir yaparsın mutlu huzurlu bir ailen olur inşallah. Bu günleri de kötü rüya olarak hatırlarsın.

Çok geçmiş olsun...Dilerim bir daha barışmazsınız inşallah.Vijdan duygusu artı psikolojik olarak rahatsız olan kişi.Bırakın ondan size hiç bir şey olmaz ...
Aileniz destek mi ?çalışabilme imkanınız yada mesleğiniz var mı ? Var ise önce yaralamış olan ruhunuzu tedavi ettirin .Ziraa hepimizin yaptığı gibi psikologdan yardım alarak atlatın,
Sonra her şeyin üzerine bir sünger çekin.yeni hayatınıza bakın Allah ım büyük size yardımcı olacaktır...Yeni umutlarla hayata Merhaba deyin her şey geçecekkk....

insalah,mesleyimvar hemsireyim.dun avukatla gorudum,bu gunde dava acdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…