Hayır ev bizim deil çalışmıyorum10 yıl sonra kim evlenir benimle dediğinde belliymiş farklı arayışta olduğu.
Çalışma ihtimaliniz nedir?
Bir şekilde para kazanmalısınız.
Ev sizin mi?
Geçinmen mümkün değilHayır ev bizim deil çalışmıyorum
Kendime iş kolayca bulabilirim yalnız çocuklarım tek başına kalacak durumda deil teki 5 diğeri 6 yasında8 yil cok uzun bi sure.Yabanci gibi yasamissiniz resmen.Cok gecmis olsun.Iyi ve dogru bir karar vermissiniz.Yoklugu aranacak yada hissedilecek biri degil , bosluk hissini atacaksiniz kolayca.Kendinize mutlaka bir is edinin.Yasiniz da gayet genc.Siz calismaktan yada cabalamaktan geri durmayin.Allah yardimciniz olacaktir ve kendinizi cok daha iyi hissedeceksiniz.Hatta 8 koca yil icin uzulmeye baslamaniz yakindir.
Kreşe gidebilirlerKendime iş kolayca bulabilirim yalnız çocuklarım tek başına kalacak durumda deil teki 5 diğeri 6 yasında
O işler namaza filan bakmıyor. Eşimin bayağı yaşı büyük bir arkadaşı varmış. Aynen namazında filan. Sonra konu evlilikten açılmış demiş ki adam ben boşandım. Belli yaştan sonra kadınlar ilk zaman ki albenisini yitiriyor dostum ben de söyledim eşime boşandım. Böyle insanlar var işte. Erkek nefsi farklı. Ayrıca ters ilişki istemiş eşin senden. Beş vakit namaz kılan insandan bu da beklenmez ama oluyor işte.. Sen daha gençsin senin yaşındakiler yeni evleniyor asla hayata küsme inşallah düzgün birini bulup yine evlenirsinAslında 5 vakit namaz kılan işinde gücünde bi adamdı.. Zaten senelerdir ilgisizliğini bu şekilde düşünerek avutmuştum kendimi ... kırk yıl düşünsem bir arayış içine gireceğini ummazdım...
İyi dilekleriniz için tşkr ederim ters ilişkinin açıklamasını sonradan bana beni soğutmak içim söylemiş öğle yaptıO işler namaza filan bakmıyor. Eşimin bayağı yaşı büyük bir arkadaşı varmış. Aynen namazında filan. Sonra konu evlilikten açılmış demiş ki adam ben boşandım. Belli yaştan sonra kadınlar ilk zaman ki albenisini yitiriyor dostum ben de söyledim eşime boşandım. Böyle insanlar var işte. Erkek nefsi farklı. Ayrıca ters ilişki istemiş eşin senden. Beş vakit namaz kılan insandan bu da beklenmez ama oluyor işte.. Sen daha gençsin senin yaşındakiler yeni evleniyor asla hayata küsme inşallah düzgün birini bulup yine evlenirsin
İnşallahNefret etmemek mümkün mü bu ve buna benzer adamlardan!
20 yaşında kızı al,2 çocuk yap ve raydan çıkıp sağa sola bulaşmaya başla.İşi boşanmak istemeye kadar getir!
Bişey söyleyeyim mi,bence düzgün adamlar artık o kadar az ki,lakin bu şekilde dengesiz,gözü dışarda,vicdansız adamlar sayı olarak daha çoklar galiba. Ne yazık ki..
Yaşınız genç.. İnadına mutlu olun..
İnşallah allah razı olsunInanki boyle rezil bir herifi cekmektense boşanmak kesinlikle en doğrusu. Yasi 40 a dayanmış ama adam evlilik ne demek kavrayamamis bence. Yavrularına saril gereken gücü sana onlar verecektir. Eminim seni cok mutlu eden birisi çıkınca karşına yeniden allah büyüktür hayırlısı oldu kurtuldum de umutsuzluga da kapılma lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?