Boşanıyorumm

Sessizzzzzz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2015
74
3
29
Eşmle bir çok problemimz vardı ve noktayı koyduk artık bugün bütün bankaları dolaşarak eşimn kredi kartı ve kredi borcu var mı die sordm ve hepsindede ewet cvpını aldım şu miktarlarda borçlarınz var dediler hep ve bende akşam onu karşıma alarak sakince buna buna bura bura kadar borcn varmış ve bana neden yalan söyledin dedimde kaçamak cvplarla sen nasl öğrendin faln dedi ve hiç cvp veremedi kıvırdı snrada beni yapmadım şeyleri yaptırdın ve çıkmazdayım artık sana son kez soruyom düzelecekmisin yoksa ben usandım artık boşanalım dedim oda hemn kabul edip tmm boşanalım ben zaten mutlu değildim dedi ve hemen kafasında kurmuş bile bu ev senin eşyalarıyla senin olcak bnde arabayı satıp borçlarımı ödeyecem dedi yüZsüz gibi sanki araba benm değil bnde o arabada benm ben ne senin bende hakkın kalsın nede benm sende anlaşalım boşanalım dedim ve ne hissediyorum şuanda bilmiyorum bi tarafım rahatlamış gibi bi tarafmsa karamsar...

Hiç biseyinizi yedirmeyin öyle bi adama boşanmayı borçlarını kapatmak olarak kullanamasin .

Bu tur bilgilerin ese dahi vermeleri ilginc geldi.Kisisel bilgiler oldugu icin ozel olmasi gerekmez mi?

Birde esiniz kumar falan mi oynuyor, cok mu para harciyor.Borclari sizin ortak faydaniz icin kullanilmadi mi?

Ne diyelim,hakkinizda hayirlisi olsun..

eee hangi bankaymış söylede bende yarın gideyim eşimin borcu varmiymiş ögreneyim..bak sen bide ne kadar oldugunuda söylüyorlardı dimi..way be
Kızlar bankadan borç öğrenmek kolay bişey bn kredi kartı borcu yatırcaktım diyin eşinin tcsini verin onlar zaten bakıp diyolar sizde çaltırmadan aa borç o kadarymıymş ben yanımda o kadar para yok neyse bn snra gelim diip hemn çıkıcan

Hangi banka bir başkasının borç bilgisini verir? Eşiniz dahi olsa bu bilgiye ulaşamazsınız. Kimi kandırıyorsunuz siz? Kendinizimi???
Canm ben daha neler neler yaparım ben bu bayan halimle müşteri hizmetlerini araryıp kendimi eşimn adıylada konuşurum bankadaki çalışanlarada 1 soru soruyorum cvp verdiler ve emin olun size yalan borcm yok

Bu tur bilgilerin ese dahi vermeleri ilginc geldi.Kisisel bilgiler oldugu icin ozel olmasi gerekmez mi?

Birde esiniz kumar falan mi oynuyor, cok mu para harciyor.Borclari sizin ortak faydaniz icin kullanilmadi mi?

Ne diyelim,hakkinizda hayirlisi olsun..
Hayır o borçları nasıl yaptın dedim de cvp veremiyo aynı burdaki yorumlar yorumlar gibi nasıl öğrendin die sordu etekleri tutuştu tabi

Öyle bile öğrenmeniz mümkün değil.
Ya off. Kurnazlık her zamn üstündür ben bal gibide öğrendm borçları ve burda sorun borçları nasıl öğrenmem değil boşanıyor olmam hepinz de eşim gibi nasıl öğrendin diyorsunz benim için olmaz die bişey yoktur herşey olur

Ya off. Kurnazlık her zamn üstündür ben bal gibide öğrendm borçları ve burda sorun borçları nasıl öğrenmem değil boşanıyor olmam hepinz de eşim gibi nasıl öğrendin diyorsunz benim için olmaz die bişey yoktur herşey olur

Ne kadar iddialı cümleler.
Neden herkes aynısını söylüyor biliyor musunuz?
Çünkü inanılmayan bir insana yorum yapmaktan kimse hoşlanmıyor.
Bankalara gidip sorup öğrenemezsiniz.
Diyelim kart borcunu sordunuz ödediniz.
Krediyi mümkün değil kimse söylemez size.
Kurnaz olduğunuz kesin ama herkesten akıllı değilsiniz..
Sizin için de olmazlar olur dikkat edin.
Büyük lokma yiyin de büyük konuşmayın..

X