• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz bana destek olurmusunuz

Zeyzey_neyzen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
105
173
18
38
Hepinize merhaba kızlar bana boşanan bir kadın olarak tekrar güvenimi toplayacağıma dair bir kaç şey yazarmısınız? Kadın kadının destekçisidir yarın sabah dilekçe verilecek artık baskı yok tokatlar yok kv yok o kadar mutluyum ki kimse beni azarlayamayacak hayali bile çok güzel ancak eşim boşanırsam sokaklara düşüp mahfolacağımı düşünüyor nolur bana bunun tersi olacağını söyleyin

Valla arkadaşımın eşi kızı gırtlağına kadar borca soktu,kız 40 yasinda 2 çocuk kirada oturup 5 yıl daha devam edecek kredi borcunu ödemeye çalışıyor...mutlu olduğunu görüyorum,sokaklara filan da düşmedi.Siz de şiddet var,duygusal orseleme , aşağılama var diyorsunuz...bunlardan kurtulacak olmak bile tekbasina motivasyon kaynağı .

Ben sana annemden ornek veriyim.
Annemle babam bosandilar yaklasik 15yili gecti bosanali. Ben daha 6 yasimdayim ablam 12. babam annemi evli bir kadinla aldattigi icin eve polisler geldi vs vs.. annem aldatildigini ogrendigi gunden 1gun sonra is aramaya basladi. Kadin kac yillik kocasinin aldattigini ogrenince soka bile girme imkani olmadi. Yillardir calismayan kadin o gun is buldu ve calismaya basladi. ben okuldan eve kendim gelirdim kisin buz gibi olurdu o ev. Ama yinede bin sukur. Simdi o cektigimiz sikintilarin mukafatini aliyoruz. sakin uzulme dik ol. Birseyi yapamam diyoruz ama basa gelince mecbur yapiliyor. Uzulme. sokaklara da dusmezsin merak etmesin o kisi. Onsuz daha iyi bir hayatin olacak.

Eşiniz bencil,kendini aşırı seven,kendini sizin üzerinizde bir varlık olarak gören bir ruh hastası olduğu için (size tokat atan,asagilayan bir adam ruh hastasidir)ondan sonra mahvolacaginizi düşünmesi normal.Kac yasindasiniz?İş güç var mı?

Boşanan ne ilk ne de son kadın olacaksınız. Çok daha zor şartlarda olup evliliğini bitirenler var elbette. Ama herkes bir şekilde devam ediyor hayatına ve bakıyor ki çok daha mutlu olmuş. Keşke daha önce yapsaymışım diyenler de çok..
Önemli olan kendine inanmak, o adama inat daha da önemlisi kendin için güçlü olın. Gerisi gelecektir. Duayı da elden bırakmayın..

Asla mahvolmayacaksınız... eşiniz halt yemiş.. hatta kendinize güveniniz gelecek.. sadece size naçizane tavsiyem iş bulup çalışın.. yanınıza da kimseyi yaklaştırmayın uzunca bi süre:) Rabbim kolaylık versin, yar ve yardımcınız olsun...

Annemden örnek vereyım aynı durum değil hatta daha beteri ,
Gençliğinin baharında 3 çocukla ( 4-8-9 yaşlarında) ortada kaldı babam ölünce .
Hiç kimse suratına bakmadı yardım için tekrar evlenmedı dıye .
Evlenmemesınn sebebı 3 kız üvey baba getirmek istemedi hemde babamdan çok çekmişti.
Ama annem naptı ?
3 çocukla herseyın ustesınden geldı TEK BAŞINA .
Sen neden yapamayasın ?
KAdın isterse herşeyı yapar .

Bu zor zamanlarında rabbım yardımcın olsun . Karşına hep iyi insanlar çıksın..

Hepinize merhaba kızlar bana boşanan bir kadın olarak tekrar güvenimi toplayacağıma dair bir kaç şey yazarmısınız? Kadın kadının destekçisidir yarın sabah dilekçe verilecek artık baskı yok tokatlar yok kv yok o kadar mutluyum ki kimse beni azarlayamayacak hayali bile çok güzel ancak eşim boşanırsam sokaklara düşüp mahfolacağımı düşünüyor nolur bana bunun tersi olacağını söyleyin

Kocanın halt etmesi söylemleri amaç belli seni korkutup boşanmadan vazgeçirmek..

:KK70: :KK70: bu kahkaha eşinizeydi çok komik yaaa hala gülüyorum :KK70:

Dikkat etsin de yaptıkları zulümlerden dolayı onların başına bi iş gelmesin.

Hiç umursamayın. İt ürür kervan yürür deyin geçin gidin. Mutluluğunuzu kıskanmış baltalamaya çalışıyo. Hem ondan önce sokaklarda mıydınız da sokaklara düşücekmişsiniz.. Ne arabeskmiş..

İnşallah mutluluğunuz daim olur.. Allah bi ömür kıymetinizi bilcek hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

Ben Allah'ın cesur insanlara yardım ettiğine inanıyorum. Sana da hiç kötü birşey olmayacak. İnsan eşini hiç öyle korkutur mu. Boşanılsa bile hep yanındayım demesi lazım. Benim eski eşim öyle yapıyor mesela. Evlendi ama mesela deprem oluyor hemen arar var mı bir şey diye. Ben evli olduğu için rahatsızlık vermek istemem aramam. Ama insan eski günlerin hatırına biraz da kızgınlıkları gömüp arkadaş kalmayı bilmeli bence.

Bir daha kocan öyle derse de ki ona;

Sokaklar, senin dayağından, tokadindan, anandan, baskından bin kat daha iyidir.

Böyle de ki anlasın onun yanının ne mok olduğunu.

Ayrıca miss gibi is bulur çalışır, kendi paranı kendin kazanırsın. Özgür bir hayat seni bekliyor.

Sanıyorum son çırpınışları eşinizin. Sizi korkutmak amacıyla konuşuyor. Siz ondan önce de vardınız, sonra da olacaksınız. Hayatınıza ne kattıysa onu alır sadece. Mutsuzluğunu da alıp gitsin uzağa. Allah yanınızda olur merak etmeyin.

Tabiki basının çaresine bakabilirsin.dünyada tek boşanan sen değilsin herkes bi yerden başlıyor hayata.

Bak senin icin dua eden bel ki aynı sokakta yaşadığın ama ismini cismini bilmediğin bir sürü kadin var.Ama eski eşini bu zorbalığı ile anasından başkası sevmez.Hadi bakalım kopar ayağında ki zinciri

bu konuyu bu forumda görmek,okumak beni inanılmaz mutlu etti

çünkü son bir kaç gündür aktif olarak kk kullanıyorum ve açılan konular,

-kocam beni dövdü ama çiçek getirdi özür diledi affettim çok mutluyum
-sevgilim beni bilmem kaç kadınla aldattı ama ayrılamam çok seviyorum
-aldatıldım ama kocamı seviyorum vs vs

gelen cevaplar,

-canım bir-iki tokattan bir şey olmaz sakın boşanma
-sen de şöyle şöyle yapmasaydın dayak yemezdin
- aldatmış ama pişman affet erkeğin fıtratında var

yavaş yavaş bu foruma ve üye profiline olan inancım bitmek üzereydi ama sizin gibi güçlü,akıllı,dik duran kadınları gördükçe çok mutlu ve umutlu oluyorum

Back
X