• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz bana destek olurmusunuz

Benim de eski eşim artık yaptıklarına katlanamayıp boşanmak istediğimi söylediğimde bana ; " Beni en baştan beri sevmediğini, çekici/kadınsı bile bulmadığını, bana acıdığı ve iyilik yapmak için benle evlendiğini, bu saatten sonra boşanırsam sokaklara düşeceğimi, kimsenin beni beğenmeyeceğini, tek başıma öleceğimi, onunla idare edip hayatımı kabullenmemin daha iyi olacağını." söylemişti.

Sonuç: Uzun bir boşanma süreci (boşanmamak için diretti ki ondan ne nafaka ne tazminat istemeden boşanmak istememe rağmen) boşanma sonrası hayatıma giren dünya iyisi ve bana aşık bir adam ve 2.evlilik. 1,5yıl olacak evleneli. 39 yaşındayım hiç böyle sevilmedim ve sevmedim.

Evden ayrıldığımın 2. Günü iş bulmuştum o zaman şansımın döndüğünü anlamıştım. Zira 2,5 yıl iş aramıştım. Bir işim olsun öyle boşanayım diye... 2,5 sene daha eziyet çekmişim boşu boşuna...

Sen kararını verdiysen önündeki zorlukları aşacak ve mutluluğa ulaşacaksın inan buna. En önemlisi kendine inan. Ne kadar güçlü bir kadın olduğuna sen bile şaşıracaksın...

Niye dusesin sokaklara

Adamlarda"benden.sonra sokağa düşecek" fantezisini fazla eski "Klişe" türk filmi izlemelerine bağlıyorum. Düşünsene elinde gazoz, üzerinde ropdöşambır Nuri Alço adliye kapısında bekliyor; "- Boşandın demek, soğuk bir gazoz alır mısın yavrum? " diyor

Neden mahvolasın ya özgürsün istediğini ye iç gez eğlen süslen ,çocuk da yoksa eğer o adamı bi daha da görmeyeceksin :)

Hepinize merhaba kızlar bana boşanan bir kadın olarak tekrar güvenimi toplayacağıma dair bir kaç şey yazarmısınız? Kadın kadının destekçisidir yarın sabah dilekçe verilecek artık baskı yok tokatlar yok kv yok o kadar mutluyum ki kimse beni azarlayamayacak hayali bile çok güzel ancak eşim boşanırsam sokaklara düşüp mahfolacağımı düşünüyor nolur bana bunun tersi olacağını söyleyin

Benimki de bana aynı şeyi söylemişti. 8 yıl oldu. Allaha şükür sokakta falan değilim. Sokağa kim düşecek göreceksin, bu lafımı unutma. Kim sürtecek zaman gösterecek. Hayatının iplerini eline al, ailen hariç geri kalan herkese kulağını tıka. Allah sağlık versin, güzel günler göreceksin bacım.

Hepinize merhaba kızlar bana boşanan bir kadın olarak tekrar güvenimi toplayacağıma dair bir kaç şey yazarmısınız? Kadın kadının destekçisidir yarın sabah dilekçe verilecek artık baskı yok tokatlar yok kv yok o kadar mutluyum ki kimse beni azarlayamayacak hayali bile çok güzel ancak eşim boşanırsam sokaklara düşüp mahfolacağımı düşünüyor nolur bana bunun tersi olacağını söyleyin
Omzundaki yüklerden kurtulmuş bi şekilde devam edeceksin yoluna..layık olduğun degere koyarak kendini..artık daha özgüvenlı daha cesursun..eşin kendi sokaklara düşeceği için böyle söylüyor..hiç takma güzel günler seni bekliyor..

puhaha sokaklara düşüp mahvolmak mı :D
bu zihniyette ki adamdan kurtuluyorsun ne mutlu sana.
sanki bizler namusumuzu bu adamlar için koruyoruz onlar olmasa o da olmayacak. kafaya bak sen.
bu saçma sapan insanlardan kurtulunca hayatın tadını alacağına çok eminim.

Bizzat öz amcam yengeme etmişti benzer bir sözü
Kapımda ekmek dileneceksin cinsinden

Ki yengem ilkokul bile bitirmemiş bir insandı konfeksiyona girdi çalıştı oğlunu evlendirdi kızını üniversitede okutuyor bir kaç ay evvel krediyle ev aldı
Amcam ise kelimenin tam anlamıyla dibi gördü

Evvela Allah’a sığının
Dayanağınız güvenceniz o olsun asla yolda kalmazsınız
Allah daima yardımcınız olsun

Korkmayın
İnşallah herşey güzel olacak

ay niye düşesin sokaklara? evlenmeden önce sokakta mı yaşıyodun sanki? bu nasıl saçma bi laf...

Eşiniz halt yiyor. Boşanmadım ama boşanan birçok kadın da var çevremde kimse de sokaklara düşmedi. Boşanmaman için sana şuan baskı kuruyor muhtemelen. Sen güven kendine bir kadın istediği zaman her türlü şeyin üstesinden gelir. Allah yardımcın olsun ve mutluluğun daim olsun :KK200:

Zaten sende kotu yola dusmemek icin evlenmistin:KK70:
Annem zengin bir ailenin kizi
Babamla basandiginda ailesine donmek istemedi
Babamdan 5 kurus nafaka almadi
Ortaokul mezunuydu
Calisti kardesimle bana bakti
Basina babamdan daha kotu birsey gelmedi
Sokaga filanda dusmedi
Ama babam sokaga dusmusten beter oldu

Allah saglik sihhat versin tabi ki dusmezsiniz ayaklarinizin ustunde durabilecek gucte bir bayansiniz
. Ona tahammul etmediginiz icin soyluyor boyle seyler.

Kim boşanınca sokaklara düşüyor yapmayın :) Biraz mantık :) Siz hayır demeyi bilirseniz, çalışıp kendi paranızı çatır çatır harcarsanız kim durur karşınızda?

Emin ol herşey şu yaşadıklarından çok daha güzel olacak.Başın dik olsun çalışır kazanır onurunla gayet güzel yaşarsın.Psikolajik eziyet yok şiddet yok daha Ne olsun boşanan kimse sokaklara düşmüyor tam tersi güçlenip hayata dört elle sarılıyor..Sokaklara düşmek boşanmakla olmuyor

Bir cok kadının yapamadığını yapıp o davayı açmaya cesaret etmişsin ve emin adımlarla cok guzel ilerliyorsun. Bence sen zaten her şeyin üstesinden gelmeye başlamışsın bile bosver boş tenekeden cok ses çıkarmış. Aldırma o adama ve unutma pes edip bi sure sonra herseyi kaybedip sokaga dusenler kadinlardan degil erkeklerden ibaret ( son cumlem genelleme icermez) simdi kendini sev güzel hayaller kur ve o hayallere emin adımlarla kos :KK55:En Büyük KK

Ben Allah'ın cesur insanlara yardım ettiğine inanıyorum. Sana da hiç kötü birşey olmayacak. İnsan eşini hiç öyle korkutur mu. Boşanılsa bile hep yanındayım demesi lazım. Benim eski eşim öyle yapıyor mesela. Evlendi ama mesela deprem oluyor hemen arar var mı bir şey diye. Ben evli olduğu için rahatsızlık vermek istemem aramam. Ama insan eski günlerin hatırına biraz da kızgınlıkları gömüp arkadaş kalmayı bilmeli bence.
BÖYLE İNSANLAR MI Kİ HALA

Back
X