Çok haklısın herkes böyle söylüyo zaten aksini söyleyen olmadı şimdiye kadar ben beceremiyorum işte politik olmayı becerebilsem herşey daha farklı olacak belki de
Politik biriyimdir ve çok faydasını gördüm.
Ben KV'mi çok severim ama arada ters düştüğüm de tamam anne öyle olsun der, arkadan bildiğimi okurdum. Yeri geldiğinde de o mutlu olsun diye onun istediğini yapardım. İşte öyle öyle aramız çok iyi oldu, KV'leri bile idare etmek kolay ya, hele eşler annelerine değer verdiğimizi görünce, bizi daha çok tutarlar. Tecrübeyle sabit.
Mesela sen bi konu açmıştın KV gelip dolabımı düzenliyor, yemek yapıyor falan. Ben mesela o durumdan rahatsız olmam, gelsin yapsın oh derim, rahat biriyimdir, kafamı ota moka takmam, haaa önceden sen gibi ille benim dediğim olsun derdim, asiydim, kimse bana karışamaz modundaydım ama baktım millete gaz verdikçe, pohpohladıkça kafam daha rahat gider yapmak yerine politik olmayı seçtim. Öyle olunca herkes daha bi mülayim oluyor, kafam rahat oluyor. Mesela sen rahatsız oluyorum demiştin. Ben de diyelim rahatsız oldum, eşim gelince canım yaa annen Allah razı olsun yemek yapmış, çok sağolsun, çok iyi biri falan derim. Böyle pohpohlarım kadını (rahatsız bile olsam). Sonra bikaç kez daha oluncsa yine öyle derim, sonra bikaç gün sonra ya canım artık yapmasın söyle, ben mahcup oluyorum, kendimi kötü hissediyorum, lütfen konuş gelmesin de derim. O zaman kocan aaa annemi düşünüyo der ve bu durumda direk senin tarafına geçer. Ama öyle kavga ederek, ya neden geliyo, gelmesin dersen otomatik eşin KV tarafına geçer ve sen 1-0 kaybedersin.
Anlatabiliyor muyum. KVleri eşlere kötülemeyin, aksine hep koruyun onları, kadın annelerine hürmet edince, adamlar eşlerine daha çok bağlanır hatta bir sıkıntı da eşlerini tutarlar.
Sen işte şu an o söylemlerinden ötürü eşini KV'ye kaptırdın, kaldı ki ben senin KV'nin kötü biri olduğunu düşünmedim hiç, sadece işgüzar biri ve iyilik yaptığını sanıyor. Ama sen böyle yaptıkça o da senle inatlaşıyor.
Politik ol Elif, millete soğuk olma, hep tetikte olup nerden ne gelir, kim bana ne der, ben ne cevap veririm şeklinde hayat geçmez. Rahat ol artık. Bence eşin de, annesi de sana değer veren insanlar. Sana yaptıkları bi kötülük yok, bunları sen kafanda kurguluyorsun, lütfen kendine gel.