• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz?!

neler olmus neler??? intikam falan? sen saka yapiyorsun heralde??? intikamlik ne vardi olayda.?? biz adama tepkini koy basina çikarma dedik burda.. sen adami çileden çikaracaksin...
aslinda esine zerre acimiyorum ama ortada bir ceviz kabugunu da doldurmayacak cinsten bir nedenlede bosanma olmaz...
hele ki sen su durumda nasil bosanmayi ilk seçenek olarak düsünebiliyorsun? adamla arana mesafe koymak varken, onun yaptiklarinin dogru olmadiginin farkina varmasini beklemek varken... adama bunlari yaparak, üzerine kiskirtacaksin..
hem su an senin panik halinde olman lazim degil miydi?? ya bundan sonra nasil olacak diye kafayi yemen gerekmez miydi?? intikam almalar falanda neyin nesi?? film mi çekiyorsunuz burda? bir de soruyorsun sakinlessem mi bilemiyorum diye! su an nasil bir ruh haline sahip oldugunu gerçekten merak ediyorum!
bak yanlis anlama, bu adamin sana en basindan beri söyledigi salakça seyleri savunmuyorum! ama cidden bu duruma gelecek kadarda büyütülecek bi durum yoktu anlattiklarinda!!!
o yüzden hikayen gittikçe inandiriciligini kaybediyor!
Ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum, bu kadar küçük bir şeyi aile içi şiddete düşüren eşimin isteği boşanma. Tabiki benim istediğim şey değil ben hala bu olay nasıl buralara geldi onu anlamaya çalışıyorum, intikam düşünmem de o kadar hakaretin karşılığında çok mu. İnanın ben de nasıl bir ruh hali içinde olduğumu bilmiyorum

Katlanamadığı davranışları benim onun saçma hatta hakarete varan şakalarına alınıyor olmam. Çok yemek yiyen de bir insan değilim yukarıda Allah var inanın, günden güne zayıfladığımı söyleyip duruyor. Kendince şaka yapıyor işte. 27 yaşında eşim. Ben de 25 yaşındayım.
Bakin esinizin sakalari boyle oldugun
Merhaba arkadaşlar, eşimle 2.5 senedir tanışıyoruz ve 1.5 senedir de evliyiz. Aramızda çok büyük problemler de yok, ama eşim bazı konularda çok fevri davranır, sadece bana değil etrafındaki herkese, anne babası da dahil. Dün akşam film izlerken bir şeyler atıştırıyorduk ve bana "hayvan gibi yeme biraz da bana kalsın" dedi. Ben de buna tepki verdim haliyle, rahatsız olduğumu söyledim. Şaka yapıyordum dedi o yüzden pek uzatmadım. Bu sabah kahvaltıda da (ben uyurken kahvaltı hazırlamış) yine bir şeyler yerken hepsini yeme biraz da bana kalsın dedi ve ben bu sefer gerçekten çok kırıldım. Tabağı önüne iterek hevesim kaçtı al sen ye dedim. Ondan sonra olan oldu. Tabağı bana doğru fırlattı bir sürü küfürler etti sonra da evden çıkıp gitti. Kısa bir süre sonra geldi eve, konuşacağız dedi. Artık yürütemediğini, benim davranışlarıma katlanamadığını orta yolu bulup bitirmemiz gerektiğini söyledi. Ben de benim davranışlarımda bir şey olmadığını, kendisinin bugün ve dün yaptığı şeylere kimsenin tepkisiz kalmayacağını söyledim. Neyse kısacası bana söylediği şey boşanalım oldu. Ben de yarın mahkemeye gidip dilekçe vermesini söyledim. Ben gerçekten anlayamıyorum ne olduğunu, sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlıyor, gelip beni uyandırıyor, sonra da bu olanları anlayamıyorum gerçekten. Boşanmak istiyor muyum istemiyor muyum emin değilim, siz olsanız ne yapardınız? Lütfen yardım edin.
İlk sakasi kotu..hayvan gibi demesi....ama esler bazen boylebenzetmeler yapip konusuyorlar.sabah kahvaltida soylediginde de tabagi onun onune firlatmaniz yanlis cnm.sonucta sizin icin bir seyler hazirlamis ve kotu bir seyde soylememis....siz yarali oldugunuzdan boyle davrandiniz.anliyorum...ama diyorsunuz ya esimin boyle sakalari var....alisin...ama bosanmak sacmaaaaa....birde soyle bir portre geldi gozumun onune...hani bazi i sanlar yemek yerken yanindakinleri dusunmeden yer..kayinbabam gibiii..sofraya daha kimse oturmadan hemen baslar..hic dusunmez bu insanlarda yiyecek diye.cocuklar var diye..bitirir kalkar.bende bu huyuna sinir olurum.ve benim babamda boyle..annem hep uyarir onu.etrafindakileri de dusun der...cunku dusunmez....ama benim esim de biz yiyelim diye yemez bile....boyle bir durum icindemisiniz ki esinizin gozune batti.??? Ama bosanmayi dusunmeyin cnm.esinizle suclayici degilde kendinizin bu durumda ne kadar uzuldugu u anlatin..

yediginizden rahatsız, tepkisini tabak kırarak gosteren, "şakadan (!) anlamayanla evli kalamam" mantıgında olup kendi siddietini gormeyen, en sonunda kapınıza dayanıp öldürmekle tehdit eden birinden bahsediyorsunuz...

bence de bosanın.
ofke kontrolu zaten yok.
ustelik fevriligi sacma sapan konusmalarla da sınırlı degil, gayet canınıza kastadebilecek biri gibi duruyor.
geriadım atarsa ve affedecekseniz dahi evlilik danısmanına ve ona bireysel olarak olarak psikiyatriste gitmesi konusunda ısrarcı olun.

Ben de dilekçe vereceğini düşünmüyorum ama gerçekten çok kırgınım. Ne yapacağım nasıl davranacağım bilmiyorum
Benim bir tanidigim aksam sarmas dolas sabah ayrildilar....simdi bosanma surecindeler.bir diger tanidigimda askim cnmdiyip bir yere giderken donduler ve bosanma gerceklesiyordu...uc ay hic konusmadilar,aileler her kez duydu,kadin yikildi....yani burada anlatmak istedigim artik insanlar tahammulsuz.bir an guluyorsalar iki dakika sinirleniyorlarsaa ayrilabiliyorlar.cokkotu bir durum.

muhakkak altında başka bir sebep vardır..böyle bir sebepten boşanma olmaz..konuşun gerçek sebebini sorun..ama illaki boşanmak istiyorsada boşanın..

Manyak sanırım senin bu eşinde. Bu noktaya nasıl getirebildi ki? Ne o öyle " tehditler, hakaretler, kapı kırmalar, hayvan gibi yiyorsun" demeler. Bir sıkıntısı varsa açıkça söylesin. Neyin derdinde ki bu adam. Bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor. Ya polis gelmese idi, ya sen aramasaydın. Ne olacaktı peki? Allah'ım ya..!!!:mad::mad::mad:

Canım şaka yapma amaçlı diyor diyorsun demekki eşin lavbali yani eşşek şakası diye bileceğimiz tarzda şakaları seviyor onu bu şakalardan vaz geçiremiyorsan o nederse desin alınmamaya çalış gül7p geçmeyi dene çok kafana takıp büyütme sende aynı şekilde ona yap

Bakin esinizin sakalari boyle oldugun

İlk sakasi kotu..hayvan gibi demesi....ama esler bazen boylebenzetmeler yapip konusuyorlar.sabah kahvaltida soylediginde de tabagi onun onune firlatmaniz yanlis cnm.sonucta sizin icin bir seyler hazirlamis ve kotu bir seyde soylememis....siz yarali oldugunuzdan boyle davrandiniz.anliyorum...ama diyorsunuz ya esimin boyle sakalari var....alisin...ama bosanmak sacmaaaaa....birde soyle bir portre geldi gozumun onune...hani bazi i sanlar yemek yerken yanindakinleri dusunmeden yer..kayinbabam gibiii..sofraya daha kimse oturmadan hemen baslar..hic dusunmez bu insanlarda yiyecek diye.cocuklar var diye..bitirir kalkar.bende bu huyuna sinir olurum.ve benim babamda boyle..annem hep uyarir onu.etrafindakileri de dusun der...cunku dusunmez....ama benim esim de biz yiyelim diye yemez bile....boyle bir durum icindemisiniz ki esinizin gozune batti.??? Ama bosanmayi dusunmeyin cnm.esinizle suclayici degilde kendinizin bu durumda ne kadar uzuldugu u anlatin..
Tabağı ben fırlatmadım ki eşim fırlattı ben sakinleşmesini beklerken de gece olanlar ortada. Nasıl guvenip de aynı eve girerim bir daha.. Ben barışalım diye beklerken bana olmadık tehditler ve hakaretler savurdu.

Bir insan bu kadar çirkinleşebilir ya! Şimdi de elimde fotoğrafın var diyor! Aklım almıyor tüm bunları! Yanımda eşim olmadan bakkala bile gitmiyorum neredeyse! Bana ettiği hakaretlere bak

Canım şaka yapma amaçlı diyor diyorsun demekki eşin lavbali yani eşşek şakası diye bileceğimiz tarzda şakaları seviyor onu bu şakalardan vaz geçiremiyorsan o nederse desin alınmamaya çalış gül7p geçmeyi dene çok kafana takıp büyütme sende aynı şekilde ona yap
şakayı affettim diyelim ama ya gece yaptıkları söylediklerini nasıl unutacağım? Zaten çok da pişman olmuş ve geri adım atar gibi bir hali yok gittikçe çirkinleşiyor...

o fotografı al bir yerine sok de.istediğin yere ver de.blöfünü de yeme.bu adamdan sana koca olmaz artık.namusunu tehdit ediyor daha ne yapacak.adi.

o fotografı al bir yerine sok de.istediğin yere ver de.blöfünü de yeme.bu adamdan sana koca olmaz artık.namusunu tehdit ediyor daha ne yapacak.adi.
koy facete yayınla varsa umrumda değil dedim , ben koyacagım yeri biliyorum diyor ya! ne serefsiz ne adiymis!

CANIM ESIN YA RUH HASTASI YADA BOSANMAK ICIN BÖLE CIRKEFLESIYOR.KAC KURTAR KENDINI BU REZIL ADAMDAN .BI AVUKATLA GÖRUS DONUNA KADAR AL MSJ LARINI FALANDA SILME ELINDE DELIL OLSUN.KURNAZ OL.BU SAATTEN SONRA BU ADAMLA AYNI HAVA BILE TENEFFUS EDILMEZ

Bu kadar çirkinleşen bir adamın yaptıklarının arkasında başka bir neden vardır( psikolojik rahatsızlığı yok ise)
Tehlikeli bir kocanız var her anlamda. Nasıl bir fotoğraftan bahsediyor anlayamadım ayrıca.

bence hayatında bir başkası var ve ayrılmak için çirkince bahaneler buluyor.

Merhaba arkadaşlar, eşimle 2.5 senedir tanışıyoruz ve 1.5 senedir de evliyiz. Aramızda çok büyük problemler de yok, ama eşim bazı konularda çok fevri davranır, sadece bana değil etrafındaki herkese, anne babası da dahil. Dün akşam film izlerken bir şeyler atıştırıyorduk ve bana "hayvan gibi yeme biraz da bana kalsın" dedi. Ben de buna tepki verdim haliyle, rahatsız olduğumu söyledim. Şaka yapıyordum dedi o yüzden pek uzatmadım. Bu sabah kahvaltıda da (ben uyurken kahvaltı hazırlamış) yine bir şeyler yerken hepsini yeme biraz da bana kalsın dedi ve ben bu sefer gerçekten çok kırıldım. Tabağı önüne iterek hevesim kaçtı al sen ye dedim. Ondan sonra olan oldu. Tabağı bana doğru fırlattı bir sürü küfürler etti sonra da evden çıkıp gitti. Kısa bir süre sonra geldi eve, konuşacağız dedi. Artık yürütemediğini, benim davranışlarıma katlanamadığını orta yolu bulup bitirmemiz gerektiğini söyledi. Ben de benim davranışlarımda bir şey olmadığını, kendisinin bugün ve dün yaptığı şeylere kimsenin tepkisiz kalmayacağını söyledim. Neyse kısacası bana söylediği şey boşanalım oldu. Ben de yarın mahkemeye gidip dilekçe vermesini söyledim. Ben gerçekten anlayamıyorum ne olduğunu, sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlıyor, gelip beni uyandırıyor, sonra da bu olanları anlayamıyorum gerçekten. Boşanmak istiyor muyum istemiyor muyum emin değilim, siz olsanız ne yapardınız? Lütfen yardım edin.
Bence altında başka nedenler var daha önceden yaşanmış sorunlar falan sadece bu olaydan boşanmak çok saçma geldi bana

Geri adım atma,üzgün gözükme.
Boşanalım diyorsa ,evet boşanıl bende sana dayanamıyorum de.
Ya gerçekdne aklında boşanmak vardı ,bunu bahane yaptı.
Yada Blöf yapıyor ama her 2 duurmdada bence san düşüne boşanlım demek

Benimde aklıma başkası var geldi
Bi bayana ciddi şekilde ne çok yedin bana da bırak dersen aman yemiyorum diyeceğini bilir.
Sanki ilk gün al yemiyorum demeni bekledi sen demeyince ertesi gün kahvaltı hazırlayıp aynı şeyi söyledi
Sen tepkini verince zaten hazırdı bence senle tartışmaya..Bence hepsi planlı programlıydı
Çünkü sen boşanalım diyorsun ama hala durmamaya devam ediyor çirkinleşiyor tehdit ediyor.
Sen fotoğraf olayına karşı çok rahat davran, öyle bir şey yapmadığım için bu dediklerin beni hiç alakadar etmiyor de
Aklınca seni oltaya düşürücek, senin tedirgin olmanı bekledi, olmayan adamı sen anlatacaksın o şuydu falan böyle böyle döküleceksin falan sandı seni tehdit edince.
Birisi eşinin aklını fena karıştırıyor gibi geliyor bana tekrar söyleyeyim. Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler
Erkekler dengesizdir ama birden bire bu kadar değişen erkeklerle ilgili konularda genelde aldatma çıkıyor.

Back
X