Bosanma 8 aylik gebelik..

okyanusmavi1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
203
46
13
39
Arkadaslar bneim de esimin de 2.evliligi benim cocugum yok onun var.
Size evliligimde yasadiklarimi anlatmak istiyorum ve sizce ne yapmaliyim yardim cunku konusacak yol gosterecek kimsem yok..
Kayinvalidem en cok bu oglunu sevdigi icin ve de hasta oldugu icin 1 aydir bende bundan rahatiz olmamaya calistim yetet ki esim mutlu olsun diye ama yaptigim iyilik yuzume carpildi esim tarafindan.hamileyim ve riskli durumlarım var yatmam gerek.esimbu duruma cildiiryor eve gelenlere yol yordam goster kalk diyor hatta eski karim misagirin etrafinda dort donerdi cok iyi yonleri vardi diyor.hamile halimle mi dort doneyim misafir etrafinda dedim hamileligini s.....yim dedi
Bana asla sarilmaz opmez dokunmaz.ben arsizlikla yaklasirim zor zoruna kendini bana birakir adeta tecavuze ugruyormus da bir an once bitmesini bekloyormus gibi bir hali vardır.
Beni fizik olarak begenmez cok irisin erkek gibisin birbirimize uymuyoruz der.
Bir kadinin hem huyu kotu hem de fizigi kotuyse var o erkegin haline der.
Beni surekli ama surekli elestirir.her hareketimi elestirir seninle nasil gececek omur der
Biz birbirimize uygun degiliz bana cok aykirisin der.
Birkac kez yuzume sevmedigini soyledi.
Cinsel hayatimiz yok oldugu zamanlarda da hep ben zorladim onu.
Ben fedakarlik gorursem severim der.yoksa sevmem der.surekki fedakarlik bekler akliniza gelebilecek her konuda.
En son dun olay yasadik.eski esim misafirin etrafinda fir donerdi soyle boyle iyiydi demisti ve hamileligini s...yim demisti ben de evde gorumce ve kaynana olmasina ragmen evden ciktim kiz arkadasimda kaldim.simdi eve donuyorum.tum.sulalesi de beni sucluyor evden gittim.diye.benim ailem yok ayrilar baba olu.kimseyle gorusmuyorum dogru duzgun.NE YAPAYİM KENDIMI MI OLDUREYIM.DAYANAMIYORUM
TUM SULALESINI ARAMIS BOSANACAM BUNDAN DEMIS.
DEGERIM YOK ARKAMDA BIR ERKEK VARLIGINI HISSETMIYORUM.NE YAPACAGIMI SASIRDIM
ALLAH. DOGMAMIS YAVRUMU da BENI DA ALSIN YANINA ISTIYORUM.

Son düzenleme:
Sakin olun çalışıyor musunuz ekonomik özgürlüğünüz var mı ? Yada anneniz sağ mı onun yanına yerleşebilir misiniz ? Bu adam çekilmez böyle bir ömür

Bense surekli tum bunlara ragmen ona yaranmaya calisiyorum.caba sarfediyorum sevilmek deger gormek icin.bir gun duzelir umuduyla yasiyorum bilmiyorum ne derece dogru.

Arkadaslar bneim de esimin de 2.evliligi benim cocugum yok onun var.
Size evliligimde yasadiklarimi anlatmak istiyorum ve sizce ne yapmaliyim.Allah peygamber hakki icin yardim cunku konusacak yol gosterecek kimsem yok..
Kayinvalidem en cok bu oglunu sevdigi icin ve de hasta oldugu icin 1 aydir bende bundan rahatiz olmamaya calistim yetet ki esim mutlu olsun diye ama yaptigim iyilik yuzume carpildi esim tarafindan.hamileyim ve riskli durumlarım var yatmam gerek.esimbu duruma cildiiryor eve gelenlere yol yordam goster kalk diyor hatta eski karim misagirin etrafinda dort donerdi cok iyi yonleri vardi diyor.hamile halimle mi dort doneyim misafir etrafinda dedim hamileligini s.....yim dedi
Bana asla sarilmaz opmez dokunmaz.ben arsizlikla yaklasirim zor zoruna kendini bana birakir adeta tecavuze ugruyormus da bir an once bitmesini bekloyormus gibi bir hali vardır.
Beni fizik olarak begenmez cok irisin erkek gibisin birbirimize uymuyoruz der.
Bir kadinin hem huyu kotu hem de fizigi kotuyse var o erkegin haline der.
Beni surekli ama surekli elestirir.her hareketimi elestirir seninle nasil gececek omur der
Biz birbirimize uygun degiliz bana cok aykirisin der.
Birkac kez yuzume sevmedigini soyledi.
Cinsel hayatimiz yok oldugu zamanlarda da hep ben zorladim onu.
Ben fedakarlik gorursem severim der.yoksa sevmem der.surekki fedakarlik bekler akliniza gelebilecek her konuda.
En son dun olay yasadik.eski esim misafirin etrafinda fir donerdi soyle boyle iyiydi demisti ve hamileligini s...yim demisti ben de evde gorumce ve kaynana olmasina ragmen evden ciktim kiz arkadasimda kaldim.simdi eve donuyorum.tum.sulalesi de beni sucluyor evden gittim.diye.benim ailem yok ayrilar baba olu.kimseyle gorusmuyorum dogru duzgun.Allah PEYGAMBER HAKKI ICIN NE YAPAYİM KENDIMI MI OLDUREYIM.DAYANAMIYORUM
TUM SULALESINI ARAMIS BOSANACAM BUNDAN DEMIS.
DEGERIM YOK ARKAMDA BIR ERKEK VARLIGINI HISSETMIYORUM.NE YAPACAGIMI SASIRDIM
ALLAH. DOGMAMIS YAVRUMU da BENI DA ALSIN YANINA ISTIYORUM.

Siz buyuk harf kullanmadan da biz okuyabiliyoruz. Ayrica Allah Peygamber hakki icin yardim edin nedir ya bunu gorunce vazgectim okumadim kusura bakmayin. Inancli olmadigimdan degil bu dili sevmedigimden!

O sizi boşayacağına sizin onu boşamanız gerekirdi bu vakte kadar.
Değerinizi siz kendinize verin ve boşanın. Böyle bir ortamda büyütmeyin çocuğunuzu.
Ortada bir sürü sıkıntı sinyali varken alamadığınız karar şimdi karşınıza gelince kolay yolu seçmeyin. Yani ne denirki bile bile lades demişsiniz bu adamdan zorla çocuk sahibi olmuşsunuz. Ayrılırsanız en azından çocuğunuzun daha normal bir ortamda büyüme şansı olur.

Eşinin tavır, davranış ve sözleri gerçekten akıl alır gibi değil.. Madem eski eşinin iyi yönleri vardı ne diye boşanmış..
Bunu söylemesi bile büyük saygısızlık.. Boşan ya da boşanma asla diyemem.. Tek söyleyeceğim Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum.. Keşke elimden bir şey gelse..

Bence senin yapacak tek bir şeyin var o da ayrılmak. Hemen boşan diyen kişilere kızardım burda ama senin sağlığın için boşanman şart. Bir süre sana dayanak olacak biri varsa onun yanına git. Eşin senin ona muhtaç halini çaresizliğini gördükçe seni daha çok üzecek. Gerçekten üzüldüm Allah yardımcın olsun inşallah.

Kimseyi çekmek zorunda değilsiniz. Bu kadar hizmet etmek zorunda değilsiniz. Siz hayatı paylasmak için evlendiniz, esinize ve annesine hizmet etmek için değil.

Işiniz var. Kendi kendinize ayakta durabilirsiniz. Size , hamileliginize, aile kavramına saygısı olmayan biriyle neden devam edeceginizi düşünün , zorunda değilsiniz.

Kimseyi çekmek zorunda değilsiniz. Bu kadar hizmet etmek zorunda değilsiniz. Siz hayatı paylasmak için evlendiniz, esinize ve annesine hizmet etmek için değil.

Işiniz var. Kendi kendinize ayakta durabilirsiniz. Size , hamileliginize, aile kavramına saygısı olmayan biriyle neden devam edeceginizi düşünün , zorunda değilsiniz.
Devam etmek istemiyorum.su an ona muhtac gibi biseyim ezildigimi hissediyorum.yuzunu gormek istemiyorum ama mecburum

Yahu öğretmenim yazmışsın , inanamıyorum öğretmen olduğuna açıkçası.Hamilelik hormonlarından mı bu hale geldin? Sağlıklı düşünemiyorsun.Şu doğumunu yap sonra da bu adamı al karşına konuş.Boşan demeyi sevmiyorum ama bu adam sana psikolojik şiddet uyguluyor ne demek küfür hakaret? Kendine bunu reva görme.Bu adamı çekmektense kocasız kalmak daha iyidir inan buna.

Yahu öğretmenim yazmışsın , inanamıyorum öğretmen olduğuna açıkçası.Hamilelik hormonlarından mı bu hale geldin? Sağlıklı düşünemiyorsun.Şu doğumunu yap sonra da bu adamı al karşına konuş.Boşan demeyi sevmiyorum ama bu adam sana psikolojik şiddet uyguluyor ne demek küfür hakaret? Kendine bunu reva görme.Bu adamı çekmektense kocasız kalmak daha iyidir inan buna.
Konusmayal duzelecek bir duurm degil cunku kendini hakli goruyor.ve ben es durumundan onun sehrine geldim kimsesizim izindeyim

Devam etmek istemiyorum.su an ona muhtac gibi biseyim ezildigimi hissediyorum.yuzunu gormek istemiyorum ama mecburum

Mecbur değilsiniz de kendinizi öyle hissediyorsunuz . Güçlendirin kendinizi psikolojik olarak. Ayrılabileceginiz şartları olusturup ayrılın.

Öğretmenmişsiniz bide yazık değil mi ya mesleğiniz var niye hala çekiyorsunuz bu adamı?
Bu kadar katlanmanıza bile şaşırıyorum şu an..

Back
X