Bosanma 8 aylik gebelik..

Anneniz ne kadar kötü de olsa bu adamdan iyidir. Elalemin adamının küfürünü hakaretini çekeceğime annemin sözlerini yutarım ben şahsen. Evlilik namına hiçbir şey yok ortada kaldı ki elinizde mesleğiniz de var. Hiç kimseye mecbur değilsiniz yalnız çocuğunuza huzurlu bir hayat vermeye mecbursunuz.

En merak ettigimde bu adamlarin sonu gelecek mi acaba ? Yıl atlıyoruz cağ atlıyoruz baya ileri derecede imkanlarimizin olduğu,en önemlisi de egitimin fazlalastigi bir cağdayız. Heryer bilgi,heryer okul.. ne bileyim. Neden boyle anlam veremiyorum
Dedikleriniz cok dogru. Sanki hayat arkadaşı olmak icin evlenmemiste kendisine hizmet edilsin diye evlenmis
Adam bastan aşağı sorunlu. Allah yardımcısı olsun hamile bir de su yasadiklarina bak
Insan dusmanina bunu yapmaz
Bunun sonu yok malesef. Bu tiplerin sayisi da her gecen gun artiyor. Sadece tek yapilacak bu tiplerden uzak durmak ve haklarimizi savunmak.

Olan çocuklara oluyor işte. Bu evlilikler nasıl gerçekleşiyor onuda anlamıyorum. Adam fiziksel olarak beğenmiyor, duygusu yok, paylaştıkları bir şeyde yok. Cinsellik desen zorla oluyor demiş konu sahibi. Nasıl ikna olup evlenmiş adam anlamadım.
Bir an için ya da bir şey için cazip gelmiştir evlilik. Kimse kimsenin hayatını umursamıyor,dünyaya getireceği çocuğun bile. Egolar tatmin olsun yeter.

Ogretmenim ama annemle kendimi bildim bileli anlasamam annem bir secenek degil
Öğretmensen ne diyo bu densiz adamı çekesinki al yavrunu da başka yere tayin iste.Boşanmak mı istiyorsun git davanı aç de .Seni sevmiyorum diyorsa niye sevicenki bu adamı.Yazık etme mantıklı ol yavrunu büyütürsün maddi anlamda para biriktirmeye bak

Sizi bu kadar begenmiyordu da neden evlendi sizinle? Ya da siz bu odunla neden evlendiniz? Hadi evlendiniz neden bebek yaptiniz deger mi?

Arkanda böyle bir erkeğin desteğini hissetmeye ihtiyacın yok senin. Tek başına eminim daha mutlu olursun. Çocuğuna daha iyi bir anne olursun. Ya sabredip bekleyeceksin imkanların düzelene kadar, ya da hemen terk edeceksin ki bebeğini mutlu bir anneyle büyütme şansın olsun. Yanında kalabileceğin, sana bir oda verebilecek aile, arkadaş yok mu? Hiç mi kimsen yok? O zaman devletin imkanlarından faydalanacaksın, toparlanana kadar. Ben her kadının ve annenin ihtiyacı olan güce sahip olduğuna inanıyorum. Sen sadece henüz farkında değilsin. Çocuğunu doğurunca gücünü fark edeceğini umuyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıklı doğumlar dilerim şimdiden.

Arkadaslar bneim de esimin de 2.evliligi benim cocugum yok onun var.
Size evliligimde yasadiklarimi anlatmak istiyorum ve sizce ne yapmaliyim yardim cunku konusacak yol gosterecek kimsem yok..
Kayinvalidem en cok bu oglunu sevdigi icin ve de hasta oldugu icin 1 aydir bende bundan rahatiz olmamaya calistim yetet ki esim mutlu olsun diye ama yaptigim iyilik yuzume carpildi esim tarafindan.hamileyim ve riskli durumlarım var yatmam gerek.esimbu duruma cildiiryor eve gelenlere yol yordam goster kalk diyor hatta eski karim misagirin etrafinda dort donerdi cok iyi yonleri vardi diyor.hamile halimle mi dort doneyim misafir etrafinda dedim hamileligini s.....yim dedi
Bana asla sarilmaz opmez dokunmaz.ben arsizlikla yaklasirim zor zoruna kendini bana birakir adeta tecavuze ugruyormus da bir an once bitmesini bekloyormus gibi bir hali vardır.
Beni fizik olarak begenmez cok irisin erkek gibisin birbirimize uymuyoruz der.
Bir kadinin hem huyu kotu hem de fizigi kotuyse var o erkegin haline der.
Beni surekli ama surekli elestirir.her hareketimi elestirir seninle nasil gececek omur der
Biz birbirimize uygun degiliz bana cok aykirisin der.
Birkac kez yuzume sevmedigini soyledi.
Cinsel hayatimiz yok oldugu zamanlarda da hep ben zorladim onu.
Ben fedakarlik gorursem severim der.yoksa sevmem der.surekki fedakarlik bekler akliniza gelebilecek her konuda.
En son dun olay yasadik.eski esim misafirin etrafinda fir donerdi soyle boyle iyiydi demisti ve hamileligini s...yim demisti ben de evde gorumce ve kaynana olmasina ragmen evden ciktim kiz arkadasimda kaldim.simdi eve donuyorum.tum.sulalesi de beni sucluyor evden gittim.diye.benim ailem yok ayrilar baba olu.kimseyle gorusmuyorum dogru duzgun.NE YAPAYİM KENDIMI MI OLDUREYIM.DAYANAMIYORUM
TUM SULALESINI ARAMIS BOSANACAM BUNDAN DEMIS.
DEGERIM YOK ARKAMDA BIR ERKEK VARLIGINI HISSETMIYORUM.NE YAPACAGIMI SASIRDIM
ALLAH. DOGMAMIS YAVRUMU da BENI DA ALSIN YANINA ISTIYORUM.
Bu adam niye seninle evlenmiş onu anlamadım tipini beğenmiyor huyunu beğenmiyor eee geriye tek seçenek kaldı paran için galiba Allah vicdan merhamet versin ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun...

Size evliligimde yasadiklarimi anlatmak istiyorum ve sizce ne yapmaliyim yardim cunku konusacak yol gosterecek kimsem yok..
Kayinvalidem en cok bu oglunu sevdigi icin ve de hasta oldugu icin 1 aydir bende bundan rahatiz olmamaya calistim yetet ki esim mutlu olsun diye ama yaptigim iyilik yuzume carpildi esim tarafindan.hamileyim ve riskli durumlarım var yatmam gerek.esimbu duruma cildiiryor eve gelenlere yol yordam goster kalk diyor hatta eski karim misagirin etrafinda dort donerdi cok iyi yonleri vardi diyor.hamile halimle mi dort doneyim misafir etrafinda dedim hamileligini s.....yim dedi
Bana asla sarilmaz opmez dokunmaz.ben arsizlikla yaklasirim zor zoruna kendini bana birakir adeta tecavuze ugruyormus da bir an once bitmesini bekloyormus gibi bir hali vardır.
Beni surekli ama surekli elestirir.her hareketimi elestirir seninle nasil gececek omur der
Ben fedakarlik gorursem severim der.yoksa sevmem der.surekki fedakarlik bekler akliniza gelebilecek her konuda.
En son dun olay yasadik.eski esim misafirin etrafinda fir donerdi soyle boyle iyiydi demisti ve hamileligini s...yim demisti ben de evde gorumce ve kaynana olmasina ragmen evden ciktim kiz arkadasimda kaldim.simdi eve donuyorum.tum.sulalesi de beni sucluyor evden gittim.diye.benim ailem yok ayrilar baba olu.kimseyle gorusmuyorum dogru duzgun.NE YAPAYİM KENDIMI MI OLDUREYIM.DAYANAMIYORUM
1. bu adamla neden evlendin?
2. bu adam madem beğenmiyo seninle neden evlendi?
3. bu adamdan neden çocuk yaptın?
4. bu iğrenç adam için kendinin ve çocuğunun canından olması ne demek saçmalama.
5. çalışmıyorsan doğumdan sonra biraz kendine gelince bir iş hayatı kur kendine. Çalışıyorsan hemen ayrıl.

Konusmayal duzelecek bir duurm degil cunku kendini hakli goruyor.ve ben es durumundan onun sehrine geldim kimsesizim izindeyim
Eski eşiyle de neden boşandığı belli demek ki o kadın da bu huysuzluklara dayanamamış. Ne kadar iğrenç pislik bir insanla evlenmişsiniz. Şu an hızlı bir şekilde yapabileceğiniz çok fazla bir şey yok ailenizin de destek vermediğini yazmışsınız. O da belki sizin bu muhtaç durumunuzu kullanıyor. Ama evladınızın canı için bir söz söylemeyin tövbe deyin. O masum günahsız bir ruh siz de eminim pişman olmuşsunuzdur zaten.
Doğumdan sonra insanın kendisini toparlaması zaman alıyor çocuğa bakıcak birini bulması vs hep zor iş bunlar. Bu sorunları aştıktan sonra mutlaka çalışıp bu adamdan ayrılın.
Bir de hamileyken böyle yapıyorsa doğumdan sonra bu adamı düşünemiyorum.

Bence şimdiden size ettiği tüm hakaretler için kanıt toplayın, gerekirse ses kaydı falan alın. Mesajlar varsa silmeyin. Bebeğinizi doğurduktan sonra işe başlayınca kendinize bir ev tutun yavaş yavaş döşeyin. Sonra alın bebeğinizi gidin. Boşanma davası açın. Hem nafaka hem tazminat talep edin. Bebeğinize bir bakıcı tutarsınız. Siz de çalışırsınız. Güzel güzel yaşarsınız inşallah.

boşan demeye geldim. Size değer vermeyen hiçbir insanla ömrünüzü geçirmeyin.

Nasılsınız?Sizi merak ettim.Ne yaptınız?Durumunuzu sormak istedim.

Back
X