boşanma aşaması nasıl kolay atlatılır?

doga2200

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
3.238
1.703
37
Baba evinde 2. ayım dolmak üzere. ne umutlarla gittiğim o bana yuva olamayan yuvamdan ayrılalı 2 ay geçti.
İnişli çıkışlı tartışmalı bi süreç.. Aramayan adam arar oluyo bi süre sonra.. aklı başına gelse ne yazar. bu kadar laf sonrası beni geçtim ailemi aşağılamalar olmadık şeyler söylemeler, olan en ufak şeyleri büyüterek anlatmalar. Bakalım daha yapmadığım etmediğim neler söylenecek,neler geliştirecekler kendilerini haklı çıkarmak için. İşte bu süreçte belli oluyomuş insanın vicdanı Allah korkusu merhameti. İnsan bu süreçte daha iyi tanıyomuş karşısındakini. Keşke bu yüzlerini evlenmeden de gösterseler de yakmasalar karşısındakileri.
Bu kadar yaptığı saçma sapan şeyleri nasıl kapatabiliyo nasıl haklı çıkarabiliyolar kendilerini şaşılacak iş doğrusu.
Konularımı okuyanlar kaç kurtul demişti. Gerçekten haklıymışsınız.. Daha neler yaşatacaktı adımı nelere çıkaracaktı Allahın sevdiği kuluymuşum da yine de :KK51:
Bu süreçte ne yapmalı ne düşünmeli nasıl davranmalı.. Tecrübeli ya da fikri olan arkadaşlar yardımcı olmak isteyen varsa ihtiyacım var.

konuyu bilmiyorum ama 1 senede sana bunları düşündürmesi bile ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğini gösteriyor.

Bundan sonraki hayatında keşkeler yaşamaman dileğiyle canım...

Bu süreçte psikiyatriste gitmek ya da psikologa gitmek şart mı?
Dönem dönem mutsuz hissetmelerim, gelecek kaygım,korkularım oluyo.
Henüz dava bile açılmamışken böyleysem dava sürecinde daha mı kötü olurum bilmiyorumki :KK51:

Severek mi evlendiniz? Karakteri hakkında ipucu var mıydı? Sevgiden gözüm kör oldu diye bir deyiş var, öyle bir durum mu?

Eğer imkanınız varsa bir psikologla görüşmeye başlayın derim aslında boşanma süreci bitince ohh be diyip sonsuz huzura kavuşuyosunuz ama şu süreç biraz zorlayabilir.Eski eşlerin boşanma zamanı akılları başlarına gelmiş rolleri oluyo sonra bakıyolar o tren çoktan kaçmış bu sefer kedi ciğer misali mındardı diyolar,onların istediğide sizi üzmek aslında istediklerini eline vermeyin güçlü olun her kötü şey gibi bununda bir çıkış yolu olucak ve bundan sonra çok güzel günler sizinle olucak inşallah biraz sabır

Eğer imkanınız varsa bir psikologla görüşmeye başlayın derim aslında boşanma süreci bitince ohh be diyip sonsuz huzura kavuşuyosunuz ama şu süreç biraz zorlayabilir.Eski eşlerin boşanma zamanı akılları başlarına gelmiş rolleri oluyo sonra bakıyolar o tren çoktan kaçmış bu sefer kedi ciğer misali mındardı diyolar,onların istediğide sizi üzmek aslında istediklerini eline vermeyin güçlü olun her kötü şey gibi bununda bir çıkış yolu olucak ve bundan sonra çok güzel günler sizinle olucak inşallah biraz sabır
inş aklı başına gelir dizlerine vurur ben naptım diye, şimdilik zaten mundardı havasında.. ama beni mumla arayacak haberi yok
tabiki zor bi süreç, herşeyi düşünüyo insan, nedenler niçinler havada uçuşuyo.
sanırım doktor desteği şart

Zaman herşeyin ilacı.
Geçer,neler geçmiyor hayatta.
Sağlık olsun yeterki..
Uykularım terkti ilk zamanlar..
Ne heveslerle kuruluyor yuva..ama karşındaki seni hakketmiyorsa mecburen çıkaracaksın hayatından.
İlk değeri insan kendine verir..
1 haziranda davam görülmüştü...resmen boşandık.12 haziranda..
nerdeyse 3.aya girdim..zaman geçiyor..
huzurum var huzur..
işimede devam ediyorum..
uğraşlar edinirsen..aklına getirmemiş olursun..
İllaki zaman zaman ,iyi anlarınız gelicektir aklına .dolup taşacaksındır..
Kötü anlar olmuşki bitiş olmuş..
Çıkar karşımıza bizi hakkeden birileri elbet..

inş aklı başına gelir dizlerine vurur ben naptım diye, şimdilik zaten mundardı havasında.. ama beni mumla arayacak haberi yok
tabiki zor bi süreç, herşeyi düşünüyo insan, nedenler niçinler havada uçuşuyo.
sanırım doktor desteği şart
Benzer şeyleri yaşamış biri olarak diyorum şuan çok normal bu durumunuz nedenler sorgular pişmanlıklar ama hepsi geçici bir süreç sonra gerçek rahata kavuşursunuz.Başını taşlara çok vururlarda iş işten geçmiş olur

Şuan bende baba evindeyim sadece geldiğim gün aradı nerdesin diye bir daha aramadi..sürekli whatsaapa da çevrimiçi olmaları falan.oyle çok canım acıyor ki ben de nasıl atlaticam bilmiyorum

Zaman herşeyin ilacı.
Sağlık olsun yeterki..
Ne heveslerle kuruluyor yuva..ama karşındaki seni hakketmiyorsa mecburen çıkaracaksın hayatından.
huzurum var huzur..
işimede devam ediyorum..
tek celsede boşandınız sanırım
zamanla hiç aklımıza gelmeseler hiç yaşanmamış gibi unutup gitsek
benim de işim var.. ama gene de hiç bişey olmamış gibi işe gidip gelmekten yorulduğumu hissediyorum
düşünmeden edemiyorum, boşver diyorum ne olduysa oldu artık önüne bak boşan kurtul o seni sevmedi sevse mücade ederdi sana kötü bir evlilik hayatıda yaşatmazdı, ama bazen de oturup düşünüyorum şöyle olsaydı böyle olsaydı diye

eğer seviyosa gelir arar sorar mucadele eder, tabiki affetmen tamamen yasadıgınız şeylere bağlı.. affedilemeyecek şeyler yaptıysa ben kimsenin değişeceğine inanmıyorum..
ben de burdayken beni hiç aramadı bir mesaj sadece boşanmak istiyorum senden diye.. o da dünden razıymış :KK48::KK48: ama bence blöf yaptı kendim geri döneyim diye, bende dönmeyince yutamadı da lafını..
hayırlısı hakkınızda/hakkımızda

eğer seviyosa gelir arar sorar mucadele eder, tabiki affetmen tamamen yasadıgınız şeylere bağlı.. affedilemeyecek şeyler yaptıysa ben kimsenin değişeceğine inanmıyorum..
ben de burdayken beni hiç aramadı bir mesaj sadece boşanmak istiyorum senden diye.. o da dünden razıymış :KK48::KK48: ama bence blöf yaptı kendim geri döneyim diye, bende dönmeyince yutamadı da lafını..
hayırlısı hakkınızda/hakkımızda
Amin..benimki ilk geldiğim gün aradı nerdesin diye sonra bir daha aramadi.esimr çok kirginim ama herseye rağmen sanırım seviyorum

Zaman herşeyin ilacı.
Sağlık olsun yeterki..
huzurum var huzur..
işimede devam ediyorum..
sen neden boşandın özel değilse?
psikologa gittin mi hiç

X