• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşaması ve aile evine dönmek

Şuan boşanma aşamasındayım ve aile evine dönmek zorunda kaldım ailemle hiç anlaşamıyorum hasta olduğum içinde herhangi bir işte çalışmıyorum ne yapacağımı şaşırdım aile evinde olmak benim için ölüm gibi bir şey.
Neden boşanıyorsunuz? Ailenizin dırdırı kocanızın size yaptıklarından daha mı ağır?Evlenmeden önce o aile ile yaşamadınız mı? Kaç yıllık evlilik çocuk var mı

Neden boşanıyorsunuz? Ailenizin dırdırı kocanızın size yaptıklarından daha mı ağır?Evlenmeden önce o aile ile yaşamadınız mı? Kaç yıllık evlilik çocuk var mı
Sürekli kavga ettiğimiz için boşanmaya karar verdik 3 yıldır evliydik çocuk yok. Ailemle yıllarca yaşadım ama cehennem gibiydi evde yediğim içtiğim bile laf oluyor hasta olduğumu çalışamadığımi bildikleri halde senden bir halt olmaz git çalış diyorlar anca

Sürekli kavga ettiğimiz için boşanmaya karar verdik 3 yıldır evliydik çocuk yok. Ailemle yıllarca yaşadım ama cehennem gibiydi evde yediğim içtiğim bile laf oluyor hasta olduğumu çalışamadığımi bildikleri halde senden bir halt olmaz git çalış diyorlar anca
Geçmiş olsun neyiniz var

Geçmiş olsun neyiniz var
Doğuştan yemek borum dar olduğu için doğru düzgün yemek yiyemiyorum sürekli sıvı şeyler yemek zorundayım onlarca kez ameliyat oldum ama tam olarak iyilesemedim fazla yemek yiyemedigim için tam olarak enerji alamıyorum ve sık sık bayılıyorum evde bile bir iş yapsam hemen yoruluyorum sürekli dinlenmek zorundayım

Doğuştan yemek borum dar olduğu için doğru düzgün yemek yiyemiyorum sürekli sıvı şeyler yemek zorundayım onlarca kez ameliyat oldum ama tam olarak iyilesemedim fazla yemek yiyemedigim için tam olarak enerji alamıyorum ve sık sık bayılıyorum evde bile bir iş yapsam hemen yoruluyorum sürekli dinlenmek zorundayım
Çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun. Eger çalışırsanız ailenizle daha az muhatap olursunuz. Home office islere baktiniz mi? Çağrı merkezi gibi

Çok üzüldüm. Engelli raporu falan alabiliyor musunuz acaba.

Halk eğitim merkezlerinin ücretsiz meslek edindirme kursları var. Yeteneğinize uygun bir kursa gitseniz. Hem evden uzaklaşmış olursunuz hem sosyalleşirsiniz hem de mesleğiniz olur.

Back
X