• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşaması

bebecikss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
189
102
48
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Boşanan arkadaşlardan yardım istiyorum. Boşanma süreci nasıl işledi. Yani hukuksal açıdan değil de manevi açıdan? Kim evden gitti, nasıl gitti, eşyalarınıza noldu? Ailelerle nasıl konuştunuz? Herkes kendi ailesine mi anlattı? Bu tip sorularımda yardımcı olursanız sevinirim.

sizin eski konularınızı biliyorum..
çok doğru bir karar vermişsiniz..
allah yardımcınız olsun inşallah çalışmanız büyük bir avantaj sizin için
anneniz de inşallah kısa zamanda sağlıgına kavuşur
dava açtınız mı ? eşiniz şu an evdemi ? cocugunuza kim bakacak peki ?

Bacım hakkında hayırlısı
Şimdi valizini topluyorsun ailene anlatıyorsun kendi ayaklarının üstünde durabilecek biriysen ayrı eve çocuğunla çıkıyorsun yoksa ailenin yanında kalıyorsun
sonrasında avukata vekalet veriyorsun anlaşmalı boşanman uzamaması açısından mantıklı
kendi kişisel eşyalarını alıyorsun kalanları senin aldıklarını falan dağıtıyorsun yada spotçuya falan satıyorsun
Bir müddet uzaklaşıp kısa tatil falan kafanı dağıtıyorsun sonrası illa ki üzeleceksin ama minimum düzeyde atlatmaya bakacaksın

sizin eski konularınızı biliyorum..
çok doğru bir karar vermişsiniz..
allah yardımcınız olsun inşallah çalışmanız büyük bir avantaj sizin için
anneniz de inşallah kısa zamanda sağlıgına kavuşur
dava açtınız mı ? eşiniz şu an evdemi ? cocugunuza kim bakacak peki ?
Allah razı olsun. İnsallİn annem iyileşsin de başka birşey istemem su hayattan. Hayır daha açılmadi pazartesi gideceğim adliyeye. Evde malesef. Kayınvalide bakıyordu bizim evde ama artık annem ve babam bakmaya devam edecek. Ya da kısa bir dönem krese vericem.

Bacım hakkında hayırlısı
Şimdi valizini topluyorsun ailene anlatıyorsun kendi ayaklarının üstünde durabilecek biriysen ayrı eve çocuğunla çıkıyorsun yoksa ailenin yanında kalıyorsun
sonrasında avukata vekalet veriyorsun anlaşmalı boşanman uzamaması açısından mantıklı
kendi kişisel eşyalarını alıyorsun kalanları senin aldıklarını falan dağıtıyorsun yada spotçuya falan satıyorsun
Bir müddet uzaklaşıp kısa tatil falan kafanı dağıtıyorsun sonrası illa ki üzeleceksin ama minimum düzeyde atlatmaya bakacaksın
Çok teşekkür ederim cevabiniz için. Umarım dediğiniz gibi kolaylıkla atlatırim bu süreci. Çok yoruldum çünkü. İnanılmaz yorgunum.

İkinci evliliğim, ilk evliliğimi bitirme sürecin kabus gibiydi ve rezaletti. Kayınvalidem cirkeflesti, babam beni dışladı, eski eşim iftira etti hem sonra yine peşime düştü. İki sene onların soy isminden kurtulamadım. Herkes ayri bir yerden laf getirdi, sonuç aldım basımı evden ve yaşadığım şehirden çıktım gittim. Sonrası bi beş yılda başıma gelmeyen kalmadı o ayrı bir hikaye. Yeniden evlendim herşey rüya gibi olacak derken bambaşka travmalar yaşadım. Neyse buda benim kaderim diyelim. Allah ömrünü uzun etsin bir kızım var. Evliliğim de devam ediyor. Siz ne sordunuz ben nerelere getirdim konuyu :)

Back
X