Boşanma aşaması

yaz kizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2023
225
137
33
30
Merhaba arkadaşlar ben eşimin kumar ve ilgisizliği ile ilgili post acmistim...

Pazartesi günü çekişmeli dava acıyorum. Boşanmaya zaten yanaşmıyor hala. Avukatım arayana kadar beni ciddiye almamıştı avukatın aradığı gün intihar edeceğini söylemişti şimdi de eve ve iş yerine affet diye çiçek gondermis ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum herşey için çok geç kaldı içim sogumuyor onu kesinlikle affedemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var

İlgisizlik ile ilgili hakimin görüşü nasıl olur bilemeyiz ama kumar ile ilgili ve varsa başka şeylerle ilgili elinizde delilleriniz olsun.

Sanırım 2 oğlunuz var böylelerine nafaka vermek ağır geliyor affet demesi bundan.
Benim de cekismeli bosanma aşamasında olduğum eski eşe anlaşmalı bosanma için konuşuyordum.
Kızım benim tek varlığım tek dikili ağacım o kaldı velayetini bana ver 15 yaşına kadar yine sen de kalsın o zaman anlaşmalı boşanırım dedi.
Nafaka vermem o yuzden velayet bende kalsın diyemiyor da edebiyat yapıyor böyle

İntihar falan etmez emin olun sadece vicdanınıza oynuyor göz dağı veriyor.

Şimdiye kadar neredeymis aklı , klasik erkek tipi yapar yapar kaybedeceğini anlayınca yalvarmaya başlar artık çok geç...

Ya sizin eski eş de iğrenç bir insan he. Hep böylemiydi? Gerçekten bu heriflerin sonradan mı bu yüzü çıkıyor merak ediyorum. Konu siz değilsiniz ama konu sahibi de çocukları çok konu etmemeli. Bi çocuk meselesini yokluyorlar sonra ordan yürüyorlar. Halbuki iyi sen bak ben de hayatımı kuracağım deseniz belki çocuğun yüzüne bakmayacak. Çocuğumu vermem diyince değerli oluyor

Hahahaa iğrenç biri evet konularımı biliyosunuz heraldeMaalesef hep böyleydi şaşırmıyorum yaptıgı hiç biseye.
Kesinlikle al çocuğu hayatıma bakıcam desem dediginiz gibi yüzüne bakmaz. Bi yerlerden beni yakalamaya çalışıyo işte.

Ne yapmaya çalıştığı belli değil mi nafaka ve tazminat ödemek istemiyor,evde kendince bir kurulu düzeni var bozulsun istemiyor(yemek yapma,çamaşır vs bu işleri siz yapıyor iseniz).

Eğer boşanma davası açıp affedersiniz sonradan belirli bir süre aynı maddeden dava açamıyorsunuz belki de bunu öğrendi kendince oyalıyor.

Keşke sözünü tutsa.

Bunların gözünde çoluk çocuk yok. Çocuğa verdiğini sana vermiş sayıyor. Donunu yıkamayan kadına vereceği 1 TL ölüm geliyor bunlara.

Inanmayin. Ederse etsin, cocuguna maas baglanir en azindan ama emin olun etmez. Boyle tipler tirnagini keserken etini kanatsa ağlar
Hohahaha grip olunca vasiyetini yazan canlılar bunlar, intihar edecekmiş bi de g.tüm.

Sizin için bitmişse uzatmanın bir anlamı yok yolunuzdan dönmeyin bence

Bunların gözünde çoluk çocuk yok. Çocuğa verdiğini sana vermiş sayıyor. Donunu yıkamayan kadına vereceği 1 TL ölüm geliyor bunlara.
Çok haklısınız daha bayram dahil bırakın beni kızıma 1 kuruş dahi vermedi. Ha gecen götürdüğünde 50 tl vermiş yalan söylemiyim

Yildim gerçekten

Yok yürüyen maaşı gidiyor onun ondan derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…