Boşanma aşaması

userlendiniizzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2025
6
1
1
25
Bazı şeyleri aşamıyorum artık dışarıdan birilerinin fikirlerini almak daha iyi gelecek gibi hissediyorum o yüzden buraya yazmaya karar verdim
1 buçuk senedir eşimle boşanma aşamasındayız sebebi de şu ben evlenip yurt dışına gittim benden bir sene sonra kuzenimle kardeşi evlendi 3-4 ay geçtikten sonra evlilik sözleşmesi sundular ikimize daha önce bana kimse bu konudan bahsetmedi eşim bile benim düşüncem kuzenime derim diye söylemediler kendi mallarından hiçbir şekilde yararlanmamak için onların olduğuna dair imza atacakmışız kabul etmedik ya kabul edersiniz ya gidersiniz dediler bizde kabul etmedik o gün bilet alıp gönderdiler ondan sonra eşimle hiçbir şekilde görüşmedik aramadı sormadı ben 6 ay bekledim baktım ses yok boşanma davası açtım hala boşanamıyoruz boşanmak istemiyor duyumlarıma göre böyle olacağını düşünememiş o anlık sinirle bilet kesmişler ama beni arama sorma yok ben kurtulmak istiyorum çok sevsem de mecbur bırakılarak boşanmak istiyorum sürekli aklımda hala unutamıyorum yaptığı iyi şeyler aklıma geliyor barışacak dal bırakmadı affedilecek bişey değil ama işte hala onu özlüyorum ondan başkasıyla olamam gibi düşünüyorum nasıl olacak diye düşünüyorum şu an bunları düşünmek için erken ama ben genç anne olmak istiyordum o bile kursağımda kaldı yaşım 25 bu arada mesele çocuk değil iyiki de olmamış şu an bu psikolojiyle çocuk olsa daha zor olurdu ama beni bu durumda olanlar daha iyi anlar diye düşünüyorum çok büyük umutlarla yola çıkıp yarı yolda kaldım tekrar bişeylerin olması 30 yaşımı bulur gerçekten bu düşünceler beni yordu artık kendimi toparlamak istiyorum nasıl yapabilirim daha önce bunları yaşamış birileri varsa bana yardımcı olsun lütfen

sizi bir eşya gibi gönderen insan iyi bir insan değil. ne zaman iyi yanlarını hatırlayacak olsanız sizi o şekilde gönderdiğini hatırlayıp bir an önce boşanıp gururunuzu daha fazla ayaklar altına aldırmayın. Daha yolun çok başındasınız sakın başka biri çıkmayacak olmayacak diye düşünmeyin. 35 yalındayım 31 yaşında evlendim hiçbir kaybım da yok

Neden evlilik sozlesmesi?

Cok mu zenginler? Ne kadarlik bi zenginlikten bahsediyoruz?

Sabancı değilse kayın ailesi sizi yollamak için strateji yapmışlardır.. oğullarına başka zengin mi buldular acaba

Sile iritbat kurmamış, kulağımıza gelenleri dikkate almayın. Muhtemelen ailesinin gazına gelmiştir.

ne zaman kimin karşınıza çıkacağı hiiiiç belli olmaz siz iyileşmek için vakit kaybetmeyin olup bitenle meşgul olmayın olan olmuş herkes olduğu kişiyi göstermiş olduğu gibi kabul edin yolunuza bakın kafayı yani bakış açınızı düzelttiğiniz zaman o yolda karşınıza çıkan doğru insanları fark edebilir hale gelirsiniz doğru insanlar mutlaka yanımızdan yöremizden geçiyorlar mesele onları fark etmekte duygusal düşünmeyip prensiplerimize uygun hareket edince şartlarımız kolaylaşıyor bakış açımız değişiyor çünkü benlik algımız dengede değilse insan kendi değerini bilmiyorsa duygular yanlış yere yönlendiriyor o yüzden kendi kıymetinizi bilin geçmiş olsun

U userlendiniizzz bu aile kötü insanlardan oluşuyor ve siz onlarla aile olamayacaktınız.Size en başında evlenmeden sorulsa belki kabul eder belki etmezdiniz ama evlilik başladıktan ve siz eşinizle mutlu bir aile kurduğunuzu sandıktan sonra sizi buna zorlaması...kabul etmeyince size bilet alıp ailenizin yanına yollaması nasıl bir pislikle evlendiğinizi gösteriyor.Bu kadar kötülüğü size yapan yarın çocuğunuz olduktan sonra da sizi kenara atardı.Sizi sevmeyen,değer vermeyen ..hatta sizi kandıran ve para için ailesini dağıtacak bir adamla evlisiniz ..tek derdiniz sadece resmi prosedürden ibaret bu evliliği sonlandırmanız ve artık yolunuza devam etmeniz

konuyu anlamayan bi tek ben miyim? noktalama işareti denen bişey var ama bu konuya işlememiş.

evlilik sözleşmesi kime sunuldu, kuzeninle sana mı, seninle kocana mı?

sen döndün, kuzenin orda mı kaldı?

çok mu zenginler?

İnşallah tazminat vs istemişsinizdit

noter olmadan nerede gorulmus evlilik sozlesmesi imzalanmasi
Ayrica kesinlikle nafaka ve tazminat istemelisiniz ki bu onlara bir ders olsun.

Cok mu zenginler? Ne kadarlik bi zenginlikten bahsediyoruz

Ben ve kuzenime sunuldu kuzenimle birlikte Türkiye’ye geldik zenginlermiş heralde böyle bişey sundular ama ben ne varsa oğlunuzun üzerinde kendi üstününe alın dedim babasına kendimiz alırız hepsini dedim sizin paranızda pulunuzda gözüm yok dedim ama kendileri bana para için evlenmişim gibi sözlerde bulundular giydiğim gelinliğin fiyatını evli kaldığım süre boyunca her fırsatta yüzüme vurdular böyle bir zenginlik

Aile yapıları zaten bizimkiyle çok farklıydı dışarıdan bakınca hep benim fedakarlığımla ilerleyen bir buçuk yıl var sürekli ben susmak alttan almak zorunda kalmışım

Cok mu zenginler? Ne kadarlik bi zenginlikten bahsediyoruz?
Kendilerine ait şirketleri var orada 3 kardeşin ortak annelerinin babasından kalma parayla açmışlar onu sonra ilerlemiş tabi çok daha iyi durumda şu an annesi benim param sizi ilgilendirmiyor imza atmak zorundasınız diyor oğlu da annemin parasıyla açtık annem böyle istiyo imzalamak zorundasın yoksa huzurumuz bozulacak dedi bana sanki para sadece yerinde durdu bunlar hiç çaba sarf etmedi gece gündüz çalışıyor hala annemin parası diyo onun kafasını da anlamış değilim

Sevgililikte değil, nişanlılıkta değil, bir buçuk yıl evli kaldıktan sonra böyle bir şey akıl etmeleri gerçekten ilginç. Ayrıca çok kötü. Kötü kalpli insanlar. Siz hiç evli olmamışsınız ki. Adam sizi karım diye sahiplenmemiş, sevmemiş. Mal gibi evlenmek için evlenenlerden galiba.

İyi yanı 1.5 yıl hiç önemli bir süre değil, çok gençsiniz. Sevgiliymişsiniz ayrılmışsınız gibi düşün. Hiçbir kaybın yok. Bir an önce boşanır kurtulursunuz umarım.

Zengin ama gorgusuz, tam yurdum sonradan gormesi.

Siz boyle olduklarini (zengin) bilerek mi evlendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…