Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne durumdasınız yaşadıklarımız çok uzuldum. Ben de şuan yaklaşık 16 yıllık evliligimde boşanma asamasindayim. Psikolojik şiddeti dibine kadar yaşadım. Ve halada yaşatmaya devam ediyor. Iki oğlum var yaşları küçük ama babaları o kadar manipülatif biri ki çocukların şuan beni istemiyor. Çok zor buna psikolojik olarak dayanmak.
Hayatımda bundan daha psikopatça, daha adice, daha ş...sizce bir şey duymadım.
Saç kazımak ne demek yahu, hangi günahın bedeliymiş bu.
Dava açın boşanın, bu konuyu da davaya dahil edin. Ahlaksız pislik.
Siz eşinizi sevmiyorsunuz. Sadece alışkanlık var. O da çok normal. Yıllardır berabersiniz.
O da sizi sevmiyor. Size psikolojik işkence uygulamış. Seven insan bunu asla yapmaz. Erkekler duygularını ve sevgilerini eylemlerle gösterir veya göstermez.
Benim eski eşim de sözde beni seviyordu. Hep ağzı seviyorum derdi ama evliliğimde bir gün sevildiğimi gerçekten hissetmedim. Hep bir şüphe vardı bu adam beni seviyor mu diye. Beni hiç sevmiyormuş, hiç sevmemiş hislerim doğruymuş. Bana hep rol yapmış.Biz hislerimize güvenmeliyiz. Bir konuda şüphede isen o konuda şüphen doğrudur.
Alışkanlık değişmesi zaman alacak. Ben 3 yıl evli kaldım. 5 yıldır hayatımda idi. Ayrılalı 1 yıl olmak üzere. Daha yeni yeni kendime gelmeye başladım. Ki daha çok yolum var, tam toparlandım sayılmaz. Sizin çok daha fazla zamanınız var. Acele edip kendinize yüklenmeyin.
Sizin öz benliğinizi acımadan yıkan biri hayatınızda ve kalbinizde olmamalı. Bu kadar değersiz değiliz. Umarım eski eşiniz size yaptıklarını çok ağır öder. Ben ilahi adalete inanıyorum. Neyin kıymetini bilmediysen neyi kınadı isen neyi küçümsedi isen sonrasında ondan sınanıyorsun. Eski eşlerimiz bize yaptıklarını çok acı ödeyecekler, sonraki ilişkilerinde bizim değerimizi çok acı anlayacaklar hiç merak etmeyin. Hayatlarına girecek kadınlar bize yaptıklarını onlara misliyle yaşatacak. Allah'a güvenin ve bırakın. Siz kendinizi iyileştirmeye bakın.. Allah yar ve yardımcınız olsun..