Merhaba,
Daha öncede Bi konu açmıştım, inanın öyle Bi noktadayım ki, burda dertleşmek konuşabilmek için buraya konu açıyorum, demiştim sağlık çalışanıyım diye, haftada 2 gün işe gidiyorum ve diğer kalan tüm günler evdeyim, vakit geçmiyor, dışarıya pandemi den dolayı çıkamıyorum, o yüzden güzel düşünceleriniz ile derdimi paylaşmanız için buraya yazıyorum, evet 10 gün oldu evden ayrılalı, eşim olucak zatı muhterem ne aradı ne sordu, ortak arkadaşlarımız ile yani benim ondan ötürü tanıştığım ve benim sosyal paylaşım sitelerinde ekli olan arkadaşları ile buluşuyor resimler çekiliyor ve bende ekli olan kişiler paylaşıyor ve her resimde benim eşim 32 diş, dün en yakın arkadaşının sevgilisi bana mesaj attı, biz buluşuyoruz sizde gelin diye, bende kabul etmedim fazla konuyada girmedim sevgilisi gerekli bilgiyi verir dedim ve konuyu kapattım, neyse ki bunlar buluşuyor benimkide var kız resim çekiyor ve paylaşıyor, ama neden?? Ne gerek var?? Göreceğimi bile bile?? Neden beni üzüyorlar, ben daha atlatamadım, diyeceksiniz kapat sosyal, inanın ben çok kitap okuyan biriyim okuyamıyorum, burda insta da vakit geçiriyorum, burdan kapatsam whatsap durumdan görüyorum, neden bu kadar mutlu ve neden benim gözüme sokulmak isteniliyor, yada onlar gayet normal de ben mi yanlış anlıyorum, çok üzülüyorum, ama belli etmiyorum, geçmiyor geçmiyor, geçmiyor