• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşamasında ki eşimin mutluluğu

Canim bak ayrilik zor bir sürectir, ben nisanlimdan ayrildim resmen ölüyorum sandim, 6 ay gecti hala ara ara depresif oluyorum, aklima bana kötü davrandigi zamanlar geliyor vs.
Eger ilerde sen de kendine daha cok kizmak istemiyorsan lütfen lütfen lütfen msj falan atma, sosyal medyadan da takibi birak.

Madem suan evdesin ve cok bos vaktin var, al sana bi görev:
Gir youtube'a, Adil yildirim'in videolarini izle ve ayriik asamasinda olaylari kendi lehine cevirmenin yollarini ögren. Bu bey biz kadinlarin beyni konusunda müthis tespitlere imza atiyor ve hep sunun altini ciziyor: duygulariniza hakim olun ve asla iletisime gecmeyin papatyalar :)
Üstelik adam cok sempatik biri yani izlerken egleniyor da insan, inan cok enteresan seyler ögreniceksin ve kendini degersiz hissettirecek hareketlerden uzak durmana yardimci olacak.

Elimde değil çok üzülüyorum ya, ne yemek yiyebiliyorum ne birisiyle konuşabiliyorum :KK43:
Yanlış hatırlamıyorsam eğer, gebelik şüpheniz vardı.O konu netleşti mi?
Üzülmeniz çok normal.Çünkü,ayrılığınız yeni ve daha sindirebilmiş değilsiniz. Hüzün dönemi geçip, kabullenme aşamasını atlattığınızda daha iyi hissedeceksiniz.Bu süreçleri hasarsız veya en az hasarla atlatabilmek için, biraz hayata karışın, sürekli düşünüp, kederlenip durmayın.

Az önce mesaj attım, yarın gelirsin imzaları atarız dedi :KK43:
Atın gitsin imzaları o zaman. Seni istemeyen adama yalvarsan yakarsan eline birşey geçmez. Totosunu kaldırdığınla kalırsın.

Giyin süslen dimdik çık karşısına. Ezilip büzülüp egosunu doyurma paşanın.

Yanlış hatırlamıyorsam eğer, gebelik şüpheniz vardı.O konu netleşti mi?
Üzülmeniz çok normal.Çünkü,ayrılığınız yeni ve daha sindirebilmiş değilsiniz. Hüzün dönemi geçip, kabullenme aşamasını atlattığınızda daha iyi hissedeceksiniz.Bu süreçleri hasarsız veya en az hasarla atlatabilmek için, biraz hayata karışın, sürekli düşünüp, kederlenip durmayın.
Gebelik durumu netleşti, değilim, gün geçtikçe daha kötü oluyorum sorun burda işte

baska söze gerek yok.

Eklentiler

• A1CCB810-473C-4DDB-B059-FE01C3BAFB11.webp
    A1CCB810-473C-4DDB-B059-FE01C3BAFB11.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 31
Sonradan anlar diye şartlanmak mantıklı değil bence. Ya anlamazsa? Sizin avuntunuz sonradan üzülecek olması olursa hep üzüleceği günü beklersiniz. Ama hiç üzülmeyebilir de. Boşandıktan sonra çok mutlu da olabilir. Böyle örnekler var fazlasıyla. Bence onun üzülüp üzülmediğini artık değerlendirmemeye çalışın. Psikiyatriste gitmişsiniz galiba, ilaç zaten sizi toparlayacak biraz zaman verin bence kendinize.

Merhaba,

Daha öncede Bi konu açmıştım, inanın öyle Bi noktadayım ki, burda dertleşmek konuşabilmek için buraya konu açıyorum, demiştim sağlık çalışanıyım diye, haftada 2 gün işe gidiyorum ve diğer kalan tüm günler evdeyim, vakit geçmiyor, dışarıya pandemi den dolayı çıkamıyorum, o yüzden güzel düşünceleriniz ile derdimi paylaşmanız için buraya yazıyorum, evet 10 gün oldu evden ayrılalı, eşim olucak zatı muhterem ne aradı ne sordu, ortak arkadaşlarımız ile yani benim ondan ötürü tanıştığım ve benim sosyal paylaşım sitelerinde ekli olan arkadaşları ile buluşuyor resimler çekiliyor ve bende ekli olan kişiler paylaşıyor ve her resimde benim eşim 32 diş, dün en yakın arkadaşının sevgilisi bana mesaj attı, biz buluşuyoruz sizde gelin diye, bende kabul etmedim fazla konuyada girmedim sevgilisi gerekli bilgiyi verir dedim ve konuyu kapattım, neyse ki bunlar buluşuyor benimkide var kız resim çekiyor ve paylaşıyor, ama neden?? Ne gerek var?? Göreceğimi bile bile?? Neden beni üzüyorlar, ben daha atlatamadım, diyeceksiniz kapat sosyal, inanın ben çok kitap okuyan biriyim okuyamıyorum, burda insta da vakit geçiriyorum, burdan kapatsam whatsap durumdan görüyorum, neden bu kadar mutlu ve neden benim gözüme sokulmak isteniliyor, yada onlar gayet normal de ben mi yanlış anlıyorum, çok üzülüyorum, ama belli etmiyorum, geçmiyor geçmiyor, geçmiyor
canım 1 ay sonra ağlamaya başlar sabret ve bekle benim eşimde öyle laylaylomdu şimdi köpekler gibi pişman

Merhaba,

Daha öncede Bi konu açmıştım, inanın öyle Bi noktadayım ki, burda dertleşmek konuşabilmek için buraya konu açıyorum, demiştim sağlık çalışanıyım diye, haftada 2 gün işe gidiyorum ve diğer kalan tüm günler evdeyim, vakit geçmiyor, dışarıya pandemi den dolayı çıkamıyorum, o yüzden güzel düşünceleriniz ile derdimi paylaşmanız için buraya yazıyorum, evet 10 gün oldu evden ayrılalı, eşim olucak zatı muhterem ne aradı ne sordu, ortak arkadaşlarımız ile yani benim ondan ötürü tanıştığım ve benim sosyal paylaşım sitelerinde ekli olan arkadaşları ile buluşuyor resimler çekiliyor ve bende ekli olan kişiler paylaşıyor ve her resimde benim eşim 32 diş, dün en yakın arkadaşının sevgilisi bana mesaj attı, biz buluşuyoruz sizde gelin diye, bende kabul etmedim fazla konuyada girmedim sevgilisi gerekli bilgiyi verir dedim ve konuyu kapattım, neyse ki bunlar buluşuyor benimkide var kız resim çekiyor ve paylaşıyor, ama neden?? Ne gerek var?? Göreceğimi bile bile?? Neden beni üzüyorlar, ben daha atlatamadım, diyeceksiniz kapat sosyal, inanın ben çok kitap okuyan biriyim okuyamıyorum, burda insta da vakit geçiriyorum, burdan kapatsam whatsap durumdan görüyorum, neden bu kadar mutlu ve neden benim gözüme sokulmak isteniliyor, yada onlar gayet normal de ben mi yanlış anlıyorum, çok üzülüyorum, ama belli etmiyorum, geçmiyor geçmiyor, geçmiyor
kendine nokia 3210 edin... gerisini zaman halleder.

Benimde esimle 3 hafta gibi bir ayrilik surecim olmustu 3 gun sonra sosyal medyada arkadaslariyla agzi kulaklarinda foto paylasmaya baslamisti.Eve dondugumde durumun hicte oyle olmadigini gordum.😂Alkolun dibine vurmus 2 gunde evde ki bos siseleri anca temizledim.Tek basina cani sikilmis evde😂Cok ciddi bir durum degilse nispet yapiyor olabilir ama ayrilma sebebiniz ciddi ise normal hayatina donmeye calisiyor olabilir.Sessiz kalip irtibata gecmeyin ben hic arayip sormadim en son bulusup konusalim diye annemi aradi

:) aklımı düşünmekten alamıyorum
işte o kısım zamanın işi. zamana bırakın. elbet gidecek aklınızdan. ama sürekli sosyal medyadan takip ederseniz o süreci uzatırsınız. ortak arkadaşları vs varsa hepsini de engelleyin gitsin. yeni hayatınızın yeni sayfası olarak düşünün. belli ki sorunlar varmış ki bitmiş. sorunların sonu diye düşünün. mutlu olun

Arkadaşlarını engelleyin hatta onu da engelleyin ciddiye bindiğini görsün paçaları tutuşsun

İlk zamanlar oluyor böyle hepimiz yaşıyoruz. Bakmayın siz neşeli göründüğüne,zamanla anlayacaktır bazı şeyleri gerçekten de erkeklerde geç düşüyor jeton. Belli bir zamandan sonra kabullenişe geçmeye başlayacaktır beyniniz. Oyalanacak bir şeyler bulun ve düşünmemeye çalışın 🤗

Yeni bir insta hesabı aç kendi adınla diğer hesabını dondur onun sana nispet yapmasına fırsat verme yeni hesabına sadece kişisel tanıdıklarını ekle hesabınıda gizli yap ve günlük fotoğraf paylaş tanımadığın hiç bir ismi hele ki onun vasıtasıyla tanıştığın hiç kimseyi ekleme biraz o seni merak etsin işe gidip gelirken gayet pozitif ve bakımlı ol çünkü sana nispet yapamayınca o seni merak edip takip etmeye başlayabilir Sana meaaj filan atarsa da evet başta çok zordu ama alıştım filan diye kısa ve soğuk cevaplar ver

Merhaba,

Aklı olan her insan ayrıldıktan sonra bir süre boşluğa düşer,eşiniz rol yapıyor bence.Benim eşim de bir ayrılmamizda her akşam sinemaya gidiyor gibi durum paylaşıyordu, sorduğumda güldü seni sinir etmek için yaptım dedi 😁 dönerse senindir boşver

Aklı olan her insan ayrıldıktan sonra bir süre boşluğa düşer,eşiniz rol yapıyor bence.Benim eşim de bir ayrılmamizda her akşam sinemaya gidiyor gibi durum paylaşıyordu, sorduğumda güldü seni sinir etmek için yaptım dedi 😁 dönerse senindir boşver
10 günü geçti ne ses var ne Seda

Daha önce hep geliyormus arayıp yazıyormuş ya bu sefer de sizden mi adım bekliyor acaba..ama kendi göndermişti diyorsunuz istediği bu muydu acaba
Evet istediği buydu, yoksa bir insan eşinin 10 gün boyunca nerde olduğunu merak etmez mi? Annem yeni bypass ameliyatı olmuştu bende sağlık çalışanıyım, ben yüksek risk grubunda olduğum için annemlere gidemem diyordum, annemlere gidemeyeceğim bildiği halde merak etmezmiydi

Back
X