Bosanma asamasinda olup barisanlar var mi?

Oofff ooff bir daha okuyun isterseniz veya yorum yazmayin evli degilsiniz anlasilan. Bosanma asamasinda olup barisanlar varmi diyorum?
Evliyim hamileyim 2 aylık hamileyken boşanmaya kalktım yeterli mi. Eski konunuzda yazıyo eşim benden boşanmak istiyor diye. Üzülün diye söylemedim insan içinde olunca göremiyor eşinizde Bi çaba göremedim. Boşanmak isteyen eşiniz değil mi yanlış kişiye mi baktım

Ortada birsey yokken sırf inatlaşma uğruna boşanma olurmu hiç ? Eşinle konusup inatlaşmaya son verip seviyorsunuz da evinizde mutlu olmaya bakın derim..
Sevmessiniz, psikolojik, fiziksel şiddet uygular ,saygı göstermez aşağılar ,huysuzdur is beyenmez bezdirir falan falan anlarım da .. inatliktan bosanilirmi yahu..

Boşanma sebebine ben anlam veremedim ama eşiniz blöf yapıyor. Konuşmasına fırsat ver ama Kendinden sakın taviz verme. Sınırlarını çiz Kabul edersen bu kabul etmezsen davaya devam de bence.

Tabi bahsederim. Şöyle oldu kücük yaşta evlendim 17de hayatımın en büyük hatası birsey zannediyordum evliligi. Oda kucuktu 18 yaşındaydı ailem hic istemedi kacarim dedim vermezseniz mecbur kabul ettiler 😞 evlendik 1 sene kayinvalideyle birlikte kaldik tabi evlendigimin 3. Ayında kavgalar tartismalar evde kırılmayan şey kalmadı deli gibi pismandım ama annemin evine donmeye yüzüm yoktu sonra askere gitti ben annemlerle birlikte kalcaktim o gelene kadar işe girdim calıstım para gonderdim corabina kadar aldım askerdeyken askerliligin bitmesine 2 ay vardı bigün bi mesaj ayrılalım seni sevmiyorum başkasını seviyorum maf olmustum o zmanlar salak diyorum simdi kendime agladim cok 30 kiloya düsmüstüm skıntıdan ben cok aradim ama acmamisti telefonlarımı bi sure sonra kendime geldim toparlandim kararimi verdim boşanıp hayatıma bakacaktım ki karşıma çıktı bigüb yalvardı yakardi nolur lutfen hata yaptım salaklıgım kabul ettim ev tuttuk esya falab ailem yine istemedi tabi ama benim icin sustular hep 2 ay iyiydi sonra yine ayni baskasını sevdigini soyledi bosanalim dedi bu sefer dik durdum kabul ettim gittik anlasmalı boşandık 1 sene birbirimizi hic gormedik ben cok guzel bi isyerinde calisiyordum hayatim cok guzeldi derken bigün yine karsilastik hic tahmin edemicegim biyerde yine ayni seyler yine basa döndük büyü yapilmis gbiydim etrafimdaki herkez salak misin sen bitti artik bosandiniz siz hayatina bak diyodu ama hcbirini duymuyordum yine yalvardi kabul ettim yine gittik nikah gnu aldik hazirliklar esylar falan nikahimiz oldu ertesi gün sabah telefonda sevgilisiyle mesajlarina yakaladim basimdan aşagı kaynar sular devrildi ne yapacagimi bilemedim 1 gün olmus daha evleneli artik anneme babama bisey demeye yuzumde kalmamisti kaderime razi oldym hicbisey yokmus gbi davrandim icim kan agliyody tabi 1 ay sonra ogre dim ki hamileyim istemefi cocugu aldir dedi dedim aldirmicam sonra beni evden kovdu gözüm mosmor annemin evine geri dondum hamileligimi annemin evinde gecirdim bir defa aramadi dogumumu yaptım bi oglum oldu oglum 1 aylikken dva actim adli yardimla avukat talep ettim bosandik cok skür smdi oglum iki 2 bucuk yasibda ben baskasiyla evliyim
Meleğinizin dünyaya geleceği varmış. Rabbim baktınızı daimi güzel etsin

Tabi bahsederim. Şöyle oldu kücük yaşta evlendim 17de hayatımın en büyük hatası birsey zannediyordum evliligi. Oda kucuktu 18 yaşındaydı ailem hic istemedi kacarim dedim vermezseniz mecbur kabul ettiler 😞 evlendik 1 sene kayinvalideyle birlikte kaldik tabi evlendigimin 3. Ayında kavgalar tartismalar evde kırılmayan şey kalmadı deli gibi pismandım ama annemin evine donmeye yüzüm yoktu sonra askere gitti ben annemlerle birlikte kalcaktim o gelene kadar işe girdim calıstım para gonderdim corabina kadar aldım askerdeyken askerliligin bitmesine 2 ay vardı bigün bi mesaj ayrılalım seni sevmiyorum başkasını seviyorum maf olmustum o zmanlar salak diyorum simdi kendime agladim cok 30 kiloya düsmüstüm skıntıdan ben cok aradim ama acmamisti telefonlarımı bi sure sonra kendime geldim toparlandim kararimi verdim boşanıp hayatıma bakacaktım ki karşıma çıktı bigüb yalvardı yakardi nolur lutfen hata yaptım salaklıgım kabul ettim ev tuttuk esya falab ailem yine istemedi tabi ama benim icin sustular hep 2 ay iyiydi sonra yine ayni baskasını sevdigini soyledi bosanalim dedi bu sefer dik durdum kabul ettim gittik anlasmalı boşandık 1 sene birbirimizi hic gormedik ben cok guzel bi isyerinde calisiyordum hayatim cok guzeldi derken bigün yine karsilastik hic tahmin edemicegim biyerde yine ayni seyler yine basa döndük büyü yapilmis gbiydim etrafimdaki herkez salak misin sen bitti artik bosandiniz siz hayatina bak diyodu ama hcbirini duymuyordum yine yalvardi kabul ettim yine gittik nikah gnu aldik hazirliklar esylar falan nikahimiz oldu ertesi gün sabah telefonda sevgilisiyle mesajlarina yakaladim basimdan aşagı kaynar sular devrildi ne yapacagimi bilemedim 1 gün olmus daha evleneli artik anneme babama bisey demeye yuzumde kalmamisti kaderime razi oldym hicbisey yokmus gbi davrandim icim kan agliyody tabi 1 ay sonra ogre dim ki hamileyim istemefi cocugu aldir dedi dedim aldirmicam sonra beni evden kovdu gözüm mosmor annemin evine geri dondum hamileligimi annemin evinde gecirdim bir defa aramadi dogumumu yaptım bi oglum oldu oglum 1 aylikken dva actim adli yardimla avukat talep ettim bosandik cok skür smdi oglum iki 2 bucuk yasibda ben baskasiyla evliyim
Ahh be kuzum. Lütfen bundan sonraki hayatında kararlarını com dikkatli ver. Vallahi icim acıdı

Anladigim kadariyla suan esinize karsi sinirnz var. Pisman olmamak adina evlilignze terapiste giderek bir sans verin derim. Baktiniz olmuyor bosanirsiniz.

Bence de siz barışırsınız. Dün ayrılan ve dönen bir ablayla oturdum. 14 yıl olmuş boşanıp döneli çok pişman döndüğüne ama konularınız farklı olabilir

Sorum yukarda acikliyor, bosanma asamasinda olup birlesenler var mi? Baktim esim bosanma dava acmaya niyeti yok artik dayanamadim bosanma davasi actim. O kadar inat ki bitti artik istemiyorum kesinlikle pisman olmayacagim gibisinden büyük konusuyor. Ve duydum ki beni soruyormus napiyormusum falan kaynanamin Instagramdan beni takip ediyor sürekli ve kaynanam instagram kullanmayi bilmez bile. Whatsapptan engeli kaldirdi anladim zaten blöf yaptigi selam nasilsin bana adresin lazim esyalarini yollaycam evine dedi bende cevap vermedim engelledim bundan sonra avukatimla konusur artik. O kadar gururlu davraniyor ki anlatamam bile. Neyse etrafimdakiler siz barisirsiniz bundan eminim hissediyorum cevremdekiler bosanma asamasinda olup barisanlar var diyorlar Hayir istemiyorum pisman falan olsa dahi istemiyorum barissam bile hayatim boyunca süphe icinde yasayip yavas yavas kendimi öldürmektense böyle daha iyiyim sevsem bile istemiyorum sonucta ortada güvenim kalmadi bitti artik diyorum. Bitti dedigim sey kafamda bitirdim ama kalbim bitiremiyor o da zamanla kabullencek unuturum zaten. Esimi zaten biliyorum pisman olacagi huyu bu taniyorum 13 yasimdan beridir. Zaten esyalarimi toplarken o gece cok agladi bana göstermedi gözlerdeki siskinligi gördüm aglamaktan sismisti. Simdide bana kiziyor niye evden gitmisim falan diye bitti dedigin icin gittim zaten daha ne yapayim ki? Engelledigim icin kafam rahat ama bir seyi rahat edemiyorum ben kaynanami takipten cikardim ama halen beni takip ediyor engellesem mi bu durum kafami karismasina neden oluyor? Ve Bu durumda bosanma asamasinda olup barisanlara soruyorum pisman misiniz? Veya mutlu musunuz? Ne kadar sürecte ayri kalip baristiniz? Bunlar benim icin önemli.. erkek yani farkina varip daha cok deger veriyor mu yoksa yine ayni oldugunuz yerden devam mi?

Ayrılıp tekrar evlenen de gördüm
Dava açıp tekrar barışan da
Ama bir evlilik boşanma aşamasına kadar gelmişse bir daha dikiş tutmuyor

Öyle yapmaya çalışıyorum tabi geçmişte yaşanan şeyler iz bırakıyo insanda geleceğe dair ama bundan sonra herşey oğlum için 🙏
Peki şimdi nasıl hayatın? Iyiyim keyifliyim diyebiliyor musun?

Dipnot: o izler kendi adima bazen iyi oluyor beni hızlı karar vermeyen aklı başında birisi yapıyor.

Peki şimdi nasıl hayatın? Iyiyim keyifliyim diyebiliyor musun?

Dipnot: o izler kendi adima bazen iyi oluyor beni hızlı karar vermeyen aklı başında birisi yapıyor.
Yani iyiyim diyemiyorum en büyük hatayi hic kendimi düsünmeyerek yapiyorum ve bunun hata olduğunu bile bile tekrarlıyorum hep karşı tarafın mutluluğu , istekleri ,istemedikleri. Birazda dikbaşlı oluşum ve kalbimle hareket etmem beni hep bu noktalara sürükledi ne diyeyim herşeyin hayırlısı 🙏

Benim yakınım bir çift boşanıp tekrar evlendi. Yıllar oldu bir sorun yok gibi duruyor dışarıdan ama ben yakınım oldukları için sorunların aynen devam ettiğini biliyorum. Her ilişkinin dinamiği farklıdır, herkesin koşulları ayrıdır ama inceldiği yerden kopması genelde en hayırlı olandır.

Can cikarda huy cikmaz der atalarimiz.
Benimde 1. evliligimde bosandikdan hemen sonra yalvardi yakardi agladi . Tum aileme ayri ayri yalvardi . Degistim dedi affet dedi. baristim tekrar nikah kiydik. En fazla 1 ay surdu. Hersey eskisi gibiydi...
Inan o pismanlik hic biseye benzemiyo

Yani iyiyim diyemiyorum en büyük hatayi hic kendimi düsünmeyerek yapiyorum ve bunun hata olduğunu bile bile tekrarlıyorum hep karşı tarafın mutluluğu , istekleri ,istemedikleri. Birazda dikbaşlı oluşum ve kalbimle hareket etmem beni hep bu noktalara sürükledi ne diyeyim herşeyin hayırlısı 🙏
Insallah çok mutlu olun

Back
X