Tabi bahsederim. Şöyle oldu kücük yaşta evlendim 17de hayatımın en büyük hatası birsey zannediyordum evliligi. Oda kucuktu 18 yaşındaydı ailem hic istemedi kacarim dedim vermezseniz mecbur kabul ettiler

evlendik 1 sene kayinvalideyle birlikte kaldik tabi evlendigimin 3. Ayında kavgalar tartismalar evde kırılmayan şey kalmadı deli gibi pismandım ama annemin evine donmeye yüzüm yoktu sonra askere gitti ben annemlerle birlikte kalcaktim o gelene kadar işe girdim calıstım para gonderdim corabina kadar aldım askerdeyken askerliligin bitmesine 2 ay vardı bigün bi mesaj ayrılalım seni sevmiyorum başkasını seviyorum maf olmustum o zmanlar salak diyorum simdi kendime agladim cok 30 kiloya düsmüstüm skıntıdan ben cok aradim ama acmamisti telefonlarımı bi sure sonra kendime geldim toparlandim kararimi verdim boşanıp hayatıma bakacaktım ki karşıma çıktı bigüb yalvardı yakardi nolur lutfen hata yaptım salaklıgım kabul ettim ev tuttuk esya falab ailem yine istemedi tabi ama benim icin sustular hep 2 ay iyiydi sonra yine ayni baskasını sevdigini soyledi bosanalim dedi bu sefer dik durdum kabul ettim gittik anlasmalı boşandık 1 sene birbirimizi hic gormedik ben cok guzel bi isyerinde calisiyordum hayatim cok guzeldi derken bigün yine karsilastik hic tahmin edemicegim biyerde yine ayni seyler yine basa döndük büyü yapilmis gbiydim etrafimdaki herkez salak misin sen bitti artik bosandiniz siz hayatina bak diyodu ama hcbirini duymuyordum yine yalvardi kabul ettim yine gittik nikah gnu aldik hazirliklar esylar falan nikahimiz oldu ertesi gün sabah telefonda sevgilisiyle mesajlarina yakaladim basimdan aşagı kaynar sular devrildi ne yapacagimi bilemedim 1 gün olmus daha evleneli artik anneme babama bisey demeye yuzumde kalmamisti kaderime razi oldym hicbisey yokmus gbi davrandim icim kan agliyody tabi 1 ay sonra ogre dim ki hamileyim istemefi cocugu aldir dedi dedim aldirmicam sonra beni evden kovdu gözüm mosmor annemin evine geri dondum hamileligimi annemin evinde gecirdim bir defa aramadi dogumumu yaptım bi oglum oldu oglum 1 aylikken dva actim adli yardimla avukat talep ettim bosandik cok skür smdi oglum iki 2 bucuk yasibda ben baskasiyla evliyim