Bosanma asamasinda sıkıntı cekenler

gamzelim2012

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
470
201
303
Ankara
Bosanmak uzere olup baska bi sehirde ailesinden uzak kendini kotu hisseden var mi... gecicek mi bu gunler acaba ben mi hata yaptm. Suclu benmiydim neden bitti bu kadar kolay cabuk. Neden hic cana gostermedi kocam. Ailesi neden bana destek olmadi. Nedenn neden neden

Sen kendini önemsemezsen kimse önemsemez, kimsenin umurunda oldugunu sanma özellikle boşanma aşamasında çogu erkek aileleri kına yakmadıkları kalıyor...Neden, neden diye boşuna sorma hayat böyle bir şekilde devam edecek, yaşantını yeniden kurmaya çalış, kendin için iyi ve güzel yaşa..şuna emin ol azcık sevgi ve vicdan olsaydı boşanmamak için herşeyi yapardı..unut ve önüne bak...(boşanmadım ama boşanan çok yakın arkadaşım oldu süreci çok iyi biliyorum)... Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, çabuk atlatırsınız..

Bosanmak uzere olup baska bi sehirde ailesinden uzak kendini kotu hisseden var mi... gecicek mi bu gunler acaba ben mi hata yaptm. Suclu benmiydim neden bitti bu kadar kolay cabuk. Neden hic cana gostermedi kocam. Ailesi neden bana destek olmadi. Nedenn neden neden
Bu sorulari ben de sormustum. Cevabini bulamazsin. Zamanla yeni hayatina alistikca soru sormayi da birakirsin. Gececek. Iyi bossnan ben gormedim. Ayriliklar aci olur hep. Onemli olan ayni yerde kaknamak, hayata devam edebilmek. Bir sure sonra iyi ki bitmis dedigin gunler de olacak merak etme.

Tam su an,ayni korkulari ve dugulari yasayan o kadar cok kadin var ki. Ben dahil...üstelik 3 cocugum var. O bitmeyen sorular benimde kafamda dolasiyor ve kötü hissetmen cok normal. Gececek ama sende gecmesi icin, kendine iyi gelen seyleri yapmalisin. Baktin olmuyor, bi terapi yapabilirsin.

Üzüntünü, hayal kırıklığını tahmin edebiliyordum canım.
Ne hayallerle, ne umutlarla kurulan yuvadan umduğunu bulamadın...
Birkaç arkadaşım da yaşadı bu olayı yakından tanık oldum.
İnan bana seven erkek kendini paralar yinede boşanmaz...
Alllah yardımcın olsun.

Üzüntünü, hayal kırıklığını tahmin edebiliyordum canım.
Ne hayallerle, ne umutlarla kurulan yuvadan umduğunu bulamadın...
Birkaç arkadaşım da yaşadı bu olayı yakından tanık oldum.
İnan bana seven erkek kendini paralar yinede boşanmaz...
Alllah yardımcın olsun.
Evet umrumda bile.degilim

Tam su an,ayni korkulari ve dugulari yasayan o kadar cok kadin var ki. Ben dahil...üstelik 3 cocugum var. O bitmeyen sorular benimde kafamda dolasiyor ve kötü hissetmen cok normal. Gececek ama sende gecmesi icin, kendine iyi gelen seyleri yapmalisin. Baktin olmuyor, bi terapi yapabilirsin.
Sizin bosanma kesinlesti mi. Biz dilekceyi verdik 1.5 yillik evliyim cocugum yok.

Ne kadar dogru benzetme bilemedim ama sanirim en iyi soyle anlatabilirim. Sicacik annemizin karninda yatarken dogum geldiginde disari cikiyoruz. Annemizi terk ediyoruz. Her terk edis arkasinda bir iz birakir ya bizde de gobek bagini birakiyor. Omur boyu bizde kalacak annemizden bir hediye. Sonra yasamimiza devam ediyoruz ama. Hic bilmedigimiz bir hayata tutunuyoruz.
Simdi sen de oylesin. Bir izin var kalbinde. Ayrilik acin... ama hayata da tipki bebekligindeki gibi tutunup devam etmelisin. O zaman yapabildiysen simdi daha iyisini yaparsin. Sevgiyle kal...

Sizin bosanma kesinlesti mi. Biz dilekceyi verdik 1.5 yillik evliyim cocugum yok.

Sayilir, henüz avukata gidemedim ama ayri yasiyoruz. Sizin cocukta yokmus ve fazla "zaman kayipiniz" da yok, tertemiz yeni sayfa acabilirsiniz. Cok uzun sürmez, cabuk atlatirsiniz, tabi sizde mücadele edeceksiniz depresyone felan girmemek icin.

Kizlar bende bosanma asamasindayim ama es kisisinin durumdan haberi yok ...ben mi anormalim acaba hic olmadigim kadar huzurluyum tek uzuntum davayi hala acamamis olmam ayin 12 si gelsin onu bekliyorum gorusmem gereken yerler var ...tevekkul ettim ben sizede oneririn muthis bir rahatlama geliyor..birde bebegim var..insallah avukat atanirsa bana iyi bir avukat olur o gubu iple cekiyorum ...sende tevekkul et..esinin sana yaptigi kotu davranislari hic kayit etmedin mi mesaj ses veya goruntu bunlardan varsa hergun bir doz izle veya dinle ki pisman olma ..rabbim kizimi korusun ..hayalim ise baslayip para biriktirip bir eve tasinmak yalniz kizimla

Kizlar bende bosanma asamasindayim ama es kisisinin durumdan haberi yok ...ben mi anormalim acaba hic olmadigim kadar huzurluyum tek uzuntum davayi hala acamamis olmam ayin 12 si gelsin onu bekliyorum gorusmem gereken yerler var ...tevekkul ettim ben sizede oneririn muthis bir rahatlama geliyor..birde bebegim var..insallah avukat atanirsa bana iyi bir avukat olur o gubu iple cekiyorum ...sende tevekkul et..esinin sana yaptigi kotu davranislari hic kayit etmedin mi mesaj ses veya goruntu bunlardan varsa hergun bir doz izle veya dinle ki pisman olma ..rabbim kizimi korusun ..hayalim ise baslayip para biriktirip bir eve tasinmak yalniz kizimla
Kocan bosanmak istemiyo mu. Aslinda bendede bitti kabaliklarini kustahliklaribi hatirladikca ama hic mucadeke vermemesi (zaten basindan beni bitti diye tehdit ederdi.) zoruma giden.

Gececek
Ben de boşandıgımda tek basıma idim
Üzerinden 8 sene gecti
Yeniden evlendim 4 senelik evliyim bile
Geçiyor
Acını yasa ve bitir

Davayi actin mi ? Nasil karsiladi es olacak kisi ? Hala huzurlu karsilayabiliyormusunuz ?

Back
X