- 24 Aralık 2014
- 5.295
- 7.086
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Cok yakın bir dostum boşanma aşamasında bir cocugu var ikinci cocuğuna hamile boşanma noktasına getiren olaylari vs her detaya hakimim ama hic bir zaman boşan vs demedim kendi karar verdiginde ise destekledim hayat senin hayatin tabii gibisinden yaslı nineler gibi otur cocuklarinın dizinin dibinde ne boşanması diyecek halim yoktu.Bazen cok bunaldığı anlarda beni ariyor iş cıkısi bazen ben gidiyorum yanına dertlesiyoruz buluşuyoruz dün 2 saat kadar telefonda konuştuk zor bir süreç telefonu kapattıktan sonra eşim iyi hos destek oluyorsun ama bak sonra X in aklına leyloş girdi derler gerek ailesi gerek eşi der bizim başımız ağrır biraz kendini geri cek dedi.E dedim destek olmayayim mi destek ol evet ama her aradığında acma her detaya bu kadar hakim olma o hamile şu an belki de hormonlardan böyle bir asamaya geldi gaz verme dedi oysa ki karar ne olursa olsun senin yanindayim diyorum kötülenecek onlarca yönünü bilmeme ragmen eşini kötülemiyorum hem hamile hem ufak cocugu var diye bir miktar maddi destekte de bulunmak istiyordum ama eşim böyle söyleyince günün sonunda ihale bana kalır mi diye düsünmedim değil.Arkadasimdan yana bir süphem yok cekincem ailesi ve eşi oldu benim esim böyle bir yorum yapınca
Son düzenleme: