- 12 Şubat 2022
- 527
- 521
- 23
- 24
- Konu Sahibi yedundjdns
Napıcağımı bilmiyorum.Duygularım mantığımı esir almış gibi.Konuya gireyim direk.4 aydır İstanbulda babamlardayım.Boşanma sebebi şiddet,baskı ilgisizlik,zorla kürtaja mecbur.boşanmakta olduğum eşim onca zaman sonra beni aradı ve sanki her şey bozuk plak gibi başa sardı.Evet biraz olsun iyiydim ama şimdi çok kötü durumdayım.Eşim tekrar barışmak istediğini eve gelmemi istedi.Bende onca olan şeylerden sonra nasıl geleyim asla gelmem dedim.Sonra başladı bana hesap sormaya beni niye şikayet ettin,tazminat ve nafaka konusunda sen ve avukat havalara uçmuşsunuz hayırdır siz beni ne sandınız.başıma bir şey gelsin o zaman sana gösterecem ben dedi.sonra tekrar gelsem kabul eder misiniz beni bende hayır dedim.adam bildiğiniz hem hesap soruyor hemde eve gel diyor nasıl bir saçmalıksa.Bende darp şikayetimi geri çekmeyeceğimi söyledim.Bunca zamandan sonra amacı ne,evet keşke konuşmasaydım ama tutamadım kendimi ve cezasını çekiyorum.Sabah rüyamda bile gördüm.Sanki ölmüşümde üstüme toprak atan yok.Hiç bir şeyden zevk alamıyorum,mutsuzum.Bana destek olun kızlar