• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşamasındaki eşim dengemi altüst etti.

Haklısınız burda bana düşen sadece sabretmek biliyorum ama gerçekten sanki dayanamıyorum çok yıprandım.sadece uyumak istiyorum
Mümkünse uyu ama bunun da sınırı olmalı, destek alsan belki hafif bir sakinleştirici falan da yazar doktor, daha iyi hissedersin. Çok zpr bir şey yaşıyorsun, desteksiz atlatmak zorunda değilsin. Antidepresanlar böyle zamanlarda ayakta kalmak için var

Mümkünse uyu ama bunun da sınırı olmalı, destek alsan belki hafif bir sakinleştirici falan da yazar doktor, daha iyi hissedersin. Çok zpr bir şey yaşıyorsun, desteksiz atlatmak zorunda değilsin. Antidepresanlar böyle zamanlarda ayakta kalmak için var
Düşünüyorum destek almayı .yiyorum içiyorum eskiye göre ama geçmişi düşünmek beni baya etkiliyor.

sizin sebep neydi peki?
Çalışmıyordu azimli değildi , çocuk istemiyordu vs sebepler ile evleri ayırdık 8 aylık evliyim aslında ama zamana yazık çocukta yok uyumlu değiliz şimdi anlaşmalı boşanma icin ayrı evlerde 1.yılın dolmasını bekliyoruz protokolü imzaladık yıl dolsun mahkemeye vericez hemen bitiyormuş

Çalışmıyordu azimli değildi , çocuk istemiyordu vs sebepler ile evleri ayırdık 8 aylık evliyim aslında ama zamana yazık çocukta yok uyumlu değiliz şimdi anlaşmalı boşanma icin ayrı evlerde 1.yılın dolmasını bekliyoruz protokolü imzaladık yıl dolsun mahkemeye vericez hemen bitiyormuş
Sevgi ?

Çalışmıyordu diyorum 😄 sevgi derken?
Kira bende, fatura bende, mutfak alışverişi bende.

Burada yapılacak yorum sevgi? Değil.
Hayırlı olsun iyi karar denmeli..

Bazı şeyler icin sevgi tek basına yetmiyor size de tavsiye ederim ❤️

Napıcağımı bilmiyorum.Duygularım mantığımı esir almış gibi.Konuya gireyim direk.4 aydır İstanbulda babamlardayım.Boşanma sebebi şiddet,baskı ilgisizlik,zorla kürtaja mecbur.boşanmakta olduğum eşim onca zaman sonra beni aradı ve sanki her şey bozuk plak gibi başa sardı.Evet biraz olsun iyiydim ama şimdi çok kötü durumdayım.Eşim tekrar barışmak istediğini eve gelmemi istedi.Bende onca olan şeylerden sonra nasıl geleyim asla gelmem dedim.Sonra başladı bana hesap sormaya beni niye şikayet ettin,tazminat ve nafaka konusunda sen ve avukat havalara uçmuşsunuz hayırdır siz beni ne sandınız.başıma bir şey gelsin o zaman sana gösterecem ben dedi.sonra tekrar gelsem kabul eder misiniz beni bende hayır dedim.adam bildiğiniz hem hesap soruyor hemde eve gel diyor nasıl bir saçmalıksa.Bende darp şikayetimi geri çekmeyeceğimi söyledim.Bunca zamandan sonra amacı ne,evet keşke konuşmasaydım ama tutamadım kendimi ve cezasını çekiyorum.Sabah rüyamda bile gördüm.Sanki ölmüşümde üstüme toprak atan yok.Hiç bir şeyden zevk alamıyorum,mutsuzum.Bana destek olun kızlar 🙏🏻
amacı davayı geri çektirmek çok bariz. nafaka vs vermemek için yapıyor.arada da tehdit ediyor. uzak durun. çok tehlikeli
bir tip

Çalışmıyordu diyorum 😄 sevgi derken?
Kira bende, fatura bende, mutfak alışverişi bende.

Burada yapılacak yorum sevgi? Değil.
Hayırlı olsun iyi karar denmeli..

Bazı şeyler icin sevgi tek basına yetmiyor size de tavsiye ederim ❤️
Tabi ki doğru karar yine de sormak istedim gereksiz Oldu evet 👍

Back
X