• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşamasındaki karşı taraftaki şahıs başka biriyle görüşüyor olabilir

Yani normal bir erkek çıksa gezse ya da ordan burdan açık resimlere takılsa yalan söylemeyeyim bana da koyardı ama burda durum bambaşka. Adam istediği kadar baksın istediği kadar gezsin bulsa bile yapacağı bir şey yok ki :halay:
Ne bileyim evliyken kullandığı ilaçlar falan fayda etmiyordu. Erken boşalma ve sertleşme sorunu vardı. Benim aklım almıyor işte. Bunları yapan adam nooldu yani düzeldi mi şimdi

Şimdi o kendini aklamanın kanıtlamanın peşinde, herkese iyi görünecek ki siz kötü bilinin. Lakin hızlı koşan atın b.ku seyrek düşermiş. Hele bi boşayın da salın ipini, az daha koştursun kuduruk sağda solda, sonradan dank edecek. Şimdi değil.

Ne bileyim evliyken kullandığı ilaçlar falan fayda etmiyordu. Erken boşalma ve sertleşme sorunu vardı. Benim aklım almıyor işte. Bunları yapan adam nooldu yani düzeldi mi şimdi
Düzelmedi. Bak herkese kalkıyor bir tek sana iniyor demeye getiriyor.

Yalan dolan yahu seni sinirlendirmek için yapıyor konu sahibesi tuzağa düşme. Valla şaşırdım işin doğrusunu bilip nasıl tuzağa düşüyorsun düşme bak. Engelle gitsin.

Zamanıda ünlü , eşcinsel olduğu söylenen bir şarkıcı için Arto , S... klüpten çıkarken arabasına kızları bindiriyor, benzinlikte indiriyor taksiye koyuyor demişti. Valla inandım, aynı şarkıcı evlilik falan yaptı ama ona da hiç inanmadım paravandı bence

Her üzüldüğünüzde size yaşattıklarını hatırlayın. Dünyada ki tek erkek o değil elbette unutacaksınız.

Doğrusu tabi ki o ama.. ne bileyim bu anı bekliyor gibi. Beklese sonra gitse başka kadınlara. Ben nasıl bı erkeğin boynuna sarilmiyosam hem ahlaki hem dini hem de hala devam eden evliliğe saygımdan. Ondan da aynısını beklerdim
Hangi evlilik boşanma aşamasındasınız evlilik bitmiş

Kurtulmuşsun ne yapacan bir sene yas mı tutacaktı

Şimdi o kendini aklamanın kanıtlamanın peşinde, herkese iyi görünecek ki siz kötü bilinin. Lakin hızlı koşan atın b.ku seyrek düşermiş. Hele bi boşayın da salın ipini, az daha koştursun kuduruk sağda solda, sonradan dank edecek. Şimdi değil.
İnşallah öyledir. Hayatında en az bı kere kıymetimi anlamasini istiyorum

Uzulme konu sahibi atmissin gitmis. En guzel intikam senin hayatini en guzel en mutlu sekilde yasaman. Ex de ister eskorta gitsin ister anneciginin dibinde dursun hiiic onemli olmamali.
Yalan dolan yahu seni sinirlendirmek için yapıyor konu sahibesi tuzağa düşme. Valla şaşırdım işin doğrusunu bilip nasıl tuzağa düşüyorsun düşme bak. Engelle gitsin.

Zamanıda ünlü , eşcinsel olduğu söylenen bir şarkıcı için Arto , S... klüpten çıkarken arabasına kızları bindiriyor, benzinlikte indiriyor taksiye koyuyor demişti. Valla inandım, aynı şarkıcı evlilik falan yaptı ama ona da hiç inanmadım paravandı bence
Suan google da “artonun gay oldugunu ima ettigi sarkici kim” diye arama yapiyorum 🤣🤣 cunku giybet bagimlisi olmak

Millet evdeki karısını aldatıyor.
Boşanma aşamasında ki adam kızları takip edince biraz daha bekleyemez miydi ya felan.
Bu kadar beklentiye girmek zor olmuyo
Bu kadar saf olabilmeyi çok isterdim

Ayrılma iradesi göstermişsiniz
Bitmiş evliliğiniz
Bundan sonrası sizi bağlamaz
Umarım tez zamanda kurtulursunuz.

Konularinizi okudum.

Adam iktidarsiz, iliskiye dahi girememissiniz. Ustelik evden kovulmussunuz. Altinlarinizi almislar; bir de en bi sevdigim ana kuzusu. Baska kadina gitse ne; gitmese ne? Her seyi gectim; beni evden kovan adami o saniye silerim.

Gencsiniz, isiniz var. Lojman hakkiniz da varmis. Hakkinizi kullanin kendinize 0 km yeni bir hayat kurun.

Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir. 🌸
Adam iktidarsızmı🙄
O zaman istediği kadar kız kovalasın zaten icraat yokmuş 🤣🤣

Back
X