• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma asamasindakiler ne yapiyor

Boşanmak böyle birşey…
Dua et çocuğun yok
Öküz öldü ortaklık bitti diyorlar buna

Allah kalbinize gönlünüze ferahlık versin diyebilirim sadece
Umarım saygı çerçevesinde boşanıp kurtulursunuz bir an önce
Saygı içinde olmucagi kesin dilekçeye girdiğimiz ilişkinin sayisini yazcak kadar düşük karakterde birisi

Bilip bilmeden konuşmayın

Sizin konularınızı görünce öyle üzülüyorum ki belli olmasa bunların yaşanacağı hadi neyse derdim ama bağıra bağıra geldi bela. O kadar belliydi ki hatta bir yorumu çok iyi hatırlıyorum siz "Nisan at demek kolay, atamam nişanı" demiştiniz birisi cevaben "boşanmak daha zor birkaç aya göreceksin" yazmıştı.
Bu adamın, ailesinin çirkef olduğu çok belliydi. Hiç şaşırmadım bunların yaşandığına. Mecbur yaşanacak bunlar kavga gürültü devam edecek boşanmaya kadar. Dişinizi sıkın biraz, varsa konuşmalar mesajlar bu konulara dair saklayın.
Msjlar hiç gorunmuyor

3 aylik evliydim.bir sürü.olaylar oldu beni tanıyanlar var boşanma asamasindayim.cumartesi günü eşyaları almaya gittik.eve geldik 10 dk sonra onların avukatı aradi.yatak.odasi.ve TV bizim aldılar demiş.tv benkendim aldım eminim yatak odasında annem aldi bir hatamiz oldu mondiden toplu alındı babasının adı yazılmıştı biz ayrı fatura almadık nerden bileyim böyle olcagini işte bide dün annesi yengemi aramış annem yengem hakkında kötü konuşmuş boyle seyler yaparak aralarını bozmaya çalışıyor biz ztn anlasamayip boşanıyoruz yuva yıkılıyor neden böyle annesi cirkinlesiyor cozemedim bu durumları yaşayanlar nasıl atlattı akıl verin bana
Boşanabilfiniz mi acaba 1 yıl dolmadan zor oluuor diyorlar

Back
X